Eläköön Kommunismi.

Anonyymi

Pohjoiskoreassa ei ole yhtään koronatartuntaa, Mikä todistaa Kommunismin ylivertaisuuden. Kapitalistit kuolee sukupuuttoon, kommunisti porskuttaa.
Eläköön kommunismi.

8

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et ole kuitenkaan päässyt itse tutkimaan uutisankkasi todenperäisyyttä?
      Ihan yhtä luotettavaa tietoa Pohjois-Koreasta kuin luojaltaan Neuvostoliitolta ja Venäjältä. Sielähän ei ole tavattu ensimmäistäkään homoa saati maassa olisi HIV:n kantajia.
      Kommarithan ei onnistu pitämään eloa yllä muuta kuin hiljentämällä sen vastaiset mielipiteet. Säälittävää sakkia.

      • Anonyymi

        Сновим годам! Сновим Роком!


    • Anonyymi

      Kommunismi on aidsiin verrattava sairaus ,,,pahempi....onneksi kuolee kaikkialta......

    • Anonyymi

      Kuollut kommari on paras kommari.....

      • Anonyymi

        Kommari, ei ihminen?
        Tuo mainitsemasi sana tulee muistaakseni kenraali Sheridanin lausahduksesta "kuollut intiaani on paras intiaani". Ihmettelen miten sellainen tyyppi voi olla "kentsu".
        Kauneus, terveys ja viisaus ovat arvokolmio, jotka tuottavat yhdessä määritteet "vastuunottokykyinen" ja "yhteiskuntakelpoinen".

        Demokratiasta sanotaan, että mitä enemmän se pystyy ottamaan tietoa vastaan, sen vahvempi se on. Entä kommunismi, johon on pakotettu uskomus - ateismi, joka kieltää asian, jonka olemassaolosta ovat kuitenkin kaikki kansat vakuuttuneet, että on jotain korkeampaa, jota emme voi suoraan nähdä?
        Vai voimmeko vakavasti väittää todiste pohjalta, että maa oli ensimmäinen avaruudessa kehittynyt planeetta, ja muita ei ole, ei myöskään eri olosuhteissa kehittyneitä olentoja, tai avaruuden ulkopuolella olevia voimia, jotka ovat olleet niin kauan olemassa, että niillä on kyky jo muuttua näkymättömiksikin?

        Maailmassa ei ole kysymys niinkään mielipiteistä, että uskooko jotain, vaan faktojen toteamisesta, ja niiden myöntämisestä ja hyväksymisestä. Opettajina meillä ovat esi-isät, ja muiden kansojen tietäjät.

        Henkilö, joka kykenee ilman tunteiden vikurointia tutkimaan erilaisia politiikan ja uskonnon muotoja, on lähempänä jälleen uutta kehitystasoa, kuin tyyppi, joka päättää astua yhdelle alueelle, ja pysyä siinä - kehittymättä, jämähtäen. Se, joka ei kehity, on Jumala, koska se on jo voimista täydellisin. Nyt en puhu niiden ihmisten kielellä, jotka tuntevat Jumalan raamatussa ilmaistun kaltaisena.

        Jos jokin uskonnollinen kirja on itsensä kommunistiksi julistautuneelle hölynpölyä, niin silloin on viisaus ja kehityskin, ja voidaan katsoa kommarin pyrkivän pysähdyksiin kehityksessään. Tällöin olisi parasta, jos hän ei saisi lapsia, koska kaltaisistaan ihminen saa ilonsa, ja hän tärvelee lapsensa, joiden vaatii olemaan kaltaisensa, jota he eivät voi, tuhoamatta omaa elämäänsä, jonka suuntaviiva täytyisi olla heidän luonteelleen ja mieltymyksilleen sopiva.
        Mutta onko sekään demokratian mukaista, että kun joku muu maa kuin USA pommitaa tai kiduttaa, se on terrorismia, mutta kun USA pommittaa tai kiduttaa, se on terrorismin vastaista sotaa?

        Jos siis kommunisti tai uskonnollinen ei halua suuntauksensa kehittyvän, eikä halua ottaa vastaan enää mitään uutta, hänen täytyisi julistaa oppinsa jumalalliseksi - päätepisteessä olevaksi, sekä myös ajan pysähtyneeksi. Hänen ei pitäisi sallia kenenkään oivaltaa enää mitään uutta, eikä ensinnäkään poikkevan omasta näkökulmastaan.
        Muista kuitenkin, että kaikki on arvokasta suhteessa johonkin. Luovuutta ja kehitystä on entisen kohtaaminen uudella tavalla.

        Ihminen alkaa vapautua kahleista siinä vaiheessa, kun hän astuu pois yhteiskunnan kaavoista - lopettaa matkijalintumaisen puhumistavan ja käytöstavan, ja löytää kommunismin todellisen sanoman osin sellaisena, kuin Lenin sen oivalsi, osin sellaisena, millaisena se alkuasukkaiden keskuudessa toteutui, ja miten oma vakaumus voidaan sovittaa siihen ilman, että on tarvetta suuremmin alkaa kauppaamaan sitä muille, joilla on jo oma elämä.

        Sanotaan, että vallankumous, joka ei toteudu tavoissa ja ideologioissa, ei voi onnistua, ja väkivallalla ei voi saada aikaan mitään pysyvää. Näin ollen vallankumouksen on oltava sisäinen, henk.kohtainen. Jos parannat käyttäytymistäsi, suhteet paranevat, ja jos parannat toimintaa, tulokset paranevat. Muista ikivanha sanonta: Älä tee muille sitä, mitä et halua itsellesi tehtävän.


      • Anonyymi

        Minä olen "Tanssi Susien Kanssa". Vie Haysiin, ja ammu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen "Tanssi Susien Kanssa". Vie Haysiin, ja ammu!

        En meinaan ajatellut, että "demokraatit" alkaisivat hirttojuhliin...

        Ajatelkoon demokraatti menevänsä kommarien keskuuteen, ja kommari demokraattien keskuuteen, kumpikin näkee toisen näkökulman, ja ymmärtää sen jälkeen paremmin.

        Mitä Dunbar sanoi lopulta?

        "Minä lähden. Puhun niille, jotka kuuntelevat."


    • Anonyymi

      "Älä tee muille sitä, mitä et halua itsellesi tehtävän"

      Mutta toisinaan se on välttämätöntä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe