Aihe

Kansan äänestys yhteiskunta estää Sodat, poistaa puoletuet ja kalliit koklukset

Anonyymi

Jos saksa olisi ollut kansan äänestys maa, saksalainen äiti ei olisi äänesränyt poikiaan kuolemaan Stalingradin pakkaseen.
Jos venäjä olisi ollut kansan äänestys maa, venäjän äiti ei olisi äänesränyt poikiaan raatteen tielle.
Jos suomi olisi ollut kansan äänestys maa jatko sotaa ei olisi koskaan ollut, koska se suomalainen äiti ei olisi äänestänyt poikiaan tykin ruuaksi.
Edustuksellinen parlamentarismi on diktatorismia, jossa 2-3 Diktaattoria niin meillä kuin muualla päätti sodasta.
Kansan äänestys yhteiskunnat ei maksa puolue tukia, koska kansa päättää äänestyksessä ilmaiseksi, ilman palkkaa, päivärahaa, kokous ja km korvausta, joten puolue tuet on tarpeettomat.
Kun katsomme maapalloa edustuksellinen parlamentarismi on täytetty diktaattoreilla, jotka sotii
Mafiooseilla jotka haluaa parlamenttiin, että vaikutus vallalla estävät mafian rikosten tutkimisen (italia, Kazakstan, ja Venäjä ja lukematon määrä maita on mafia parlamentin alla)

Ay tai virkamies ryhmät (taistolaisia) jotka naruista verhon takaa vetää marionetti eduskunta nukkeja, ja takaavat että kaikki verovarat siirretään virkatohtoreille, julkiselle joka antaa lähetteet puolue kirja perusteella, ja länsimainen valinnan vapaus kielletään, eli täyttä slvitismi sotkua tää on. Yhdelläkään länsimaalla ei ole ollut mitään ongelmia valinan vapaudesta päin vastoin isänmaan rakkaus ja sen puolustus tahto on tapissa.

Jokainen tajuaa että eläkerahastot terveyden hoito lupaukset kaikki on valhetta ja virkamiehet ei toteuta niiden kohdalla lakia, jotka eivät ole vasemmisto puolueen edustajia.

Turhaa tässä on puhua edustuksellinen parlamentarismi on huijarien luola, kun valta jaetaan pienelle ryhmälle, eduskunnalle, sinne hakeutuu diktaattori, mafioosit ja huijarit.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    43
    11024
   2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    140
    7521
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    208
    6235
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    23
    3455
   5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

    Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
    Maailman menoa
    150
    2410