Aihe

Kansan äänestys yhteiskunta estää Sodat, poistaa puoletuet ja kalliit kokoukset

Anonyymi

Jos saksa olisi ollut kansan äänestys maa, saksalainen äiti ei olisi äänestänyt poikiaan kuolemaan Stalingradin pakkaseen.
Jos venäjä olisi ollut kansan äänestys maa, venäjän äiti ei olisi äänestänyt poikiaan raatteen tielle.
Jos suomi olisi ollut kansan äänestys maa jatko sotaa ei olisi koskaan ollut, koska se suomalainen äiti ei olisi äänestänyt poikiaan tykin ruuaksi.
Edustuksellinen parlamentarismi on diktatorismia, jossa 2-3 Diktaattoria niin meillä kuin muualla päättää sodasta, jotka itse istuvat lämpimän takan ääressä kun kansa on pakkasessa tykin ruokana ja Sodat jatkuu niin kauan kunnes maapallosta tulee kansan äänestys valtio järjestelmä ja vanha järjestelmä kauppa saartoon.
Kansan äänestys yhteiskunnat ei maksa puolue tukia, koska kansa päättää äänestyksessä ilmaiseksi,- ilman palkkaa, - päivärahaa,- kokous ja km korvausta, joten puolue tuet on tarpeettomat.
Kun katsomme maapalloa edustuksellinen parlamentarismi on täytetty diktaattoreilla, jotka sotii.
Mafiooseilla jotka haluaa parlamenttiin, että vaikutus vallalla estävät mafian rikosten tutkimisen (lukematon määrä maita on mafia parlamentin alla)

Diktaattori Ay tai virkamies ryhmät (taistolaisia) jotka naruista verhon takaa vetää marionetti eduskunta nukkeja, ja takaavat että kaikki verovarat siirretään virkatohtoreille, julkiselle joka antaa lähetteet puolue kirja perusteella, ja länsimainen valinnan vapaus kielletään, eli täys marxismi tää on. Yhdelläkään länsimaalla ei ole ollut mitään ongelmia valinan vapaudesta päin vastoin isänmaan rakkaus ja sen puolustus tahto on tapissa.

Olemme nähneet että valtion lupaukset ovat huijausta,
Nukke oikeuslaitos avi, olisi jo kauan sitten suljettu kansan äänestyksellä haitallisina, koska 99% valituksista jätetään käsittelemättä, tutkimatta jos valitus koskee julkista, 1 %saa oikeutta, jos heillä on tuttu korkea ervoinen virkamies joka vaikutusvallallaan hankkii oikeuden, tai lähetteen erikoisen sairaan hoitoon, mitään et saa ellei ole korkea arvoisia tuttuja, et saa sairaspäivärahoja jos olet yrittäjä, kela ei Maksa maksamistasi sairauspäiväraha kertymistä penniäkään, ellei sinulla ole korkea arvoisia tuttuja jne.

Turhaa tässä on puhua edustuksellinen parlamentarismi on huijarien luola, kun valta jaetaan pienelle ryhmälle, eduskunnalle, sinne hakeutuu diktaattori, mafioosit ja huijarit.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kansanäänestys järjestettävä yhdyssanojen
   opetuksen lisäämisestä peruskoulutukseen.

  • Anonyymi

   Minäkin kannatan kansanäänestyssysteemiä , mutta näyttää siltä, että jotkin helevetin maakuntavaalit/(kinkeripiiri-arvonnat) tietysti ovat tulossa soten myötä kepun pakkomielteenä..??
   Tosin en äänestä missään vaaleissa sitten 2015..

  • Anonyymi

   Näitä palstoja kun lukee niin on sanomattakin selvää että se vaan hyvä että tämä maa EI OLE kansanäänestysmaa....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   346
   3915
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2824