Aihe

Kaksikaistainen liikenne ympyrä

Anonyymi

Miten ajetaan kaksikaistaiseen liikenne ympyrään jos haluan poistua ympyrästä toisesta liittymästä. Kumpaa kaistaan
Nimimerkki : Metsäläinen

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaksikaistainen liikenneympyrä on niin harvinainen ja hankala ajaa että ne on varmaan kaikki merkitty ajokaistaopastein. Ajelet vaan tien yläpuolisten opasteiden mukaan niin hyvin menee.

  • Anonyymi

   Jos se on kauttaaltaan 2-kaistainen niin ulommalta kaistalta oikealle tai suoraan, sisemmältä vasemmalle tai suoraan.

   Mutta aika monet on sellaisia "spiraali"-ympyröitä missä ulommalta voi kääntyä vain oikealle ja se sisempi kaista muuttuu ulommaiseksi ja siitä ajetaan sitten suoraan tai vasemmalle.

   Liikennemerkeistä ei paljon apua noissa spiraali-ympyröissä, miten liikennemerkissä ilmoitat että sisempi muuttuu yhtäkkiä ulommaksi kaistaksi? Loogisia silloin kun tottuu, mutta ensikertalaiselle ovat hankalasti tehtyjä.

   • Anonyymi

    Eihän sieltä sisäkaistalta voi kääntyä vasemmalle, silloin joutuu keskinurmikolle. No eipä siellä ole risteyksiäkään vasemmalle.

    Mutta jos tosiaan jostain löytyy oikea kaksikaistainen liikenneympyrä, se voidaan kuvitella kaksikaistaiseksi yksisuuntaiseksi kaduksi jossa on risteyksiä vain oikealle. Sitten ajetaan kuin tuollaisella yksisuuntaisella kadulla, kaistaa vaihtaen tarpeen mukaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   17121
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   341
   6217
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1585