Aihe

KALAKAUPAT

Anonyymi

Kalakaupasta jäi ennakkotilauksella tilatut kalat saamatta. Että sillä lailla. Saa nähdä äänestääklö asiakkaat jaloillaan.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oliskohan myyty taas säävarauksella eli olisi vaadittu pilkkikelit.

  • Anonyymi

   Joku voi äänestää jaloillaan, mutta kyseessä on kyllä sen tason kalakauppa, että vaikea on löytää korvaavaa Helsingistä. Vaikka nyt ovatkin kunnolla töpänneet, niin on ollut kyllä muuten ihan paras kalakauppa Helsingissä. Eipä täällä monyaa kalakauppaa edes ole.

  • Anonyymi

   Helppohan se on löytää korvaava. Ilmoittaa vaan että kalaa tarjolla eikä toimita.

   • Anonyymi

    Et nähtävästi ole ikinä käynyt Tukkutorin kalassa, koska noin kirjoitat. Lukuun ottamatta kalatukkuja, on tuo kauppa kyllä aivan omassa kategoriassaan. Kaikkea kalaa löytyy sammesta Atlantin herkkuihin. Totta hintakin on sen mukainen, mutta maksukykyä on näyttänyt sinne riittävän, yksi moka tukin asiaa mihinkään muuttaa.


  • Anonyymi

   ilmeisesti oli uusi verkkokauppa, mutta ihmettelen,kun yleensä uudet systeemit kusee aina, että miksi ottivat riskin sen käyttämisestä sesonkiaikaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5068
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1579