Aihe

Sputnik V rokote

Anonyymi

Sputnik V ei toimikaan. Venäjän rokotteen saaneita sairastunut koronaan. Rokotteen toimivuudesta ei ole todisteita, mutta toimimattomuudesta on.

Venäjän koronarokotteen saaneita on sairastunut virukseen. Siperian paikallisviranomaisiin viittaavien Venäjän medioiden mukaan tartunta on todettu ainakin kolmella rokotteen saaneella terveydenhoitoalan työntekijällä Altain alueella.

Venäjä ei ole itse edes kehittänyt koko Sputnik V lääkettä. Lääkkeen tiedot on hakkeroitu Saksalaisen lääkeyhtiöin tiedostoista ja valmistettu niiden tietojen pohjalta. Tutkijoiden mukaan, lääkkeen ei pitäisikään toimia. Hakkeroitu tieto, ei ollut lopullinen versio lääkkeestä. On arvioitu, että kyseessä oli toimimaton syötti.

Tässä taas nähdään, Venäjän rehellisyys.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Radulov sanoo olleensa ystävänsä omistaman pankin asiakas jo yli 10 vuotta. Kiekkoilija talletti pankkiin suurimman osan tuloistaan ja kertoo pitäneensä itsellään vain sen verran, mitä hän on tarvinnut päivittäisiin kuluihin.

   Nyt on käynyt ilmi, että kyseinen pankki menetti toimilupansa jo vuonna 2015, eli sen jälkeen pankkia ei periaatteessa ole ollut olemassa. Radulovin mukaan hän on joutunut petetyksi, eikä ole saanut rahojaan.

   – En saanut tietää pankin toimiluvan menettämisestä niiltä ihmisiltä, jotka olivat ystäviäni, vaan kolmannelta osapuolelta. Menin puhumaan heille (pankkiin). He sanoivat palauttavansa kaiken, että kaikki on hyvin ja että olemme ystäviä. Mitään ei ole vielä palautettu, Radulov sanoi Russia 24:n haastattelussa.

   Iso osa ansioista

   1,5 miljardia ruplaa vastaa yli 20 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Radulovin mukaan häneltä on siis huijattu merkittävä osa hänen uransa ansioista. NHL-urallaan Radulov on ennen veroja tienannut arviolta 34,9 miljoonaa dollaria. Lisäksi hän on pelannut KHL:ssä vuosina 2008–16.

   Navalnyitä ei kuulema myrkytetty....Mutta lopulta tekijä tunnusti.

   Krimillä ei ollut venäläisiä sotilaita ja kans haki itse Venäjään liittymistä ja suurin osa kannatti äänestyksessä sitä.

   Mainilan laukaukset valehdeltiin suomalaisten ampimaksi...

   --Luotatko yhä venäläisiin totuuksii ja henkilöihin?--

  • Anonyymi

   Miksi en luottaisi? Käännät vain kaikki väitteet päinvastaisiksi totuuksiksi, niin suurella todennäköisyydellä olet oikeassa?

   Venäjä on iso maa ja siellä on myös paljon oikeitakin totuuksia.

   Kuulin tuossa mm. sen, että Luterilaisen kirkon Pietarin seurakunnat eivät ole lähteneet muuttamaan kirkkoaan, vaan ovat pitäytyneet Lutherin mukaisessa Raamatullisessa opissa.

   Moskova on Euroopan suurin kaupunki. Oletettavasti siellä on paljon myös rehellisiä ihmisiä. Mitä nyt rehellisyydellä missäkin tarkoitetaan!?

   ...Liittyvätkö rehellisyys ja totuus käsitteellisesti yhteen vai ei?

   Hakekaa totuuttaviimeiseksi vastakkaisten intressien totuudenpuhujien kuppikunnista ja "nuotiotulilts" ja teepöydistä ja vihollisten leireistä, vaikka tuomioistuimissa. Kuloinkin hyväksytty "totuus" on tässä maailmassa siellä, missä majaiee mielivalta ja väkivallan mahti.

   Tie, totuus ja elämä pyritään ristiin naulitsemaan viimeistään pääsiäisenä. Tänäkin aikana!

  • Anonyymi

   Tehdäänkö testi?

   Totuuden sijaan kerrotaan jokin valeuutinen ja aletaan seuraamaan sitä, koska se tulee uutisena tai jonkun tutun kertomana sinun korviisi?!

   Valeuutinen: "Kyllä sitä koronarokotetta nyt monihaluaa pian ottaa. Mutta jos totuus tulisi siitä ilmi.... Moni ei tiedä, että vaikka venäläiset antimainostivat muita kuin Venäjällä lanseerattua Sputnik-5 rokotetta, että länsimaisista rokotteista tulisi ihminen muuttumaan apinaksi, niin se ei tietenkään pidä paikkaansa. Eikä sekään pidä paikkaansa, että rokotus sinällään vaikuttaisi ihmisiin kuin sen kuuluisan sirun istuttaminen tai, että se rokote Cov Sars-2 virusta vastaan ehdollistaisi ihmiset hallinnalle jne. Mutta kukaan ei ole kertonut, että se lyhentää ihmisen elinajan odotetta.

   Riittääkö tuo vale, vi lisäätäiskö siihen, että rokote lyhentää eliniän odotetta noin 12 vuodella.

   No niin, nyt aletaan odottamaan milloin tuo informaatio alkaa tulla uutisissa, ns. keltaisissa lehdistöissä, valemedioiden levityksissä ja lopulta joku kertoo sen sinulle luotettavana tietona. Siis tuon valheen.

   ehostaaksemme "totuutta", voimme kirjoittaa "valheen".

   Ihmiset uskovat valheita ja juoruja, jos ne ovat pahoja, mutta vain aniharvat uskovat hyviin tietoihin ja totuuksiin. Niitä pidetään yleisesti naiiveina, kriittisen reflektion älylliseksi hegemonioittamassa maailmassa.

   Usko hyvään on harvojen etuoikeus?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   426
   5004
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   1993