Onko todella rokotteet

Anonyymi

Huijausta. Alan itsekin vähitellen uskoa että on. Onko ainoastaan hirveä rahastusaalto menossa?
Epäonnistuiko rokotteet vai ovatko todellakin tehottomia.
Juuri vähän ennen kun rokotukset aloitetaan uutisoidaan uudesta viruksesta joka leviää herkemmin. Onko tullut tosiaan ilmi jotain sellaista että rokotetut levittävätkin tautia?
Nyt ollaan sitten ajoissa lanseerattu muuttunut virus uutisiin.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Britannia on eroamassa EU:sta ja heti löytyi corona virus muunnos? Siis tämä koko corona on pelkkää kusetusta. Kun ilmastohumppa ei mennyt läpi niin ujutettiin corona tilalle .....

      • Anonyymi

        Eihän tuo ilmastoöyhötys ole mihinkään loppunut.


    • Anonyymi

      Varotetaan jo etukäteen kun rokotetut alkavat tautia levittämään.

    • Anonyymi

      Voiko viranomaiset tulla kantamaan väkisin ihmisen rotkotteeseen jos ei halua? Siinähän sitten kantelevat satoja tuhansia ellei miljoonia ihmisiä.

    • Anonyymi

      Kaikki isot lääkefirmat sai korona rokotteen valmiiksi puolessa vuodessa kun normaalisti kehitystyö kestää 10 vuotta. Miten ihmeessä nämä kaikki rokotteet valmistui samaan ennätysaikaan eikä yksikään epäonnistunut?

      Suolaliuos on helppo ja turvallinen tapa päästä "ongelmasta" eroon. "Ongelma" on se, että keväällä panikoitiin, pilattiin satojen miljoonien ihmisten elämä ja nyt ei hsluta kantaa siitä vastuuta vaan leikitään leikki loppuun asti. Yhtäkkiä suomessa alkoi tulla rajusti uusia tapauksia, ei laskuissa mukana pysytä vaikka lähes kaikki suojautuu maskilla ja matkailu ihan minimaalista aiemoaan verrattuna.

      Lukuja heitetään ihan lonkalta, sillä sairaalat tarvii valtionapua kun sinne ei enää kukaan uskalla mennä hoidettavaksi ellei ole ihan pakko. Tulot tippuneet okemattomiin, joten koronalla ratsastetaan.

      Vastahan se kuuluisa F1 mustamies ratsasti koronalla kun pelästyi vakavaa onnettomuutta, oli muka sairas kun piti viikon päästä ajaa samalla radalla....korona on pelinappula nykysin moneen juttuun, rokote on suolaliuos.

      • Anonyymi

        Joku tässä mättää.


    • Anonyymi

      Britanniassa saivat rokotteesta uuden muunnellun viiruksen.

    • Anonyymi

      Vli teitä ressukoita. Kuolkaa perunakellareihinne. Maailma muuttuu, se on faktaa, paikalleen jämähtäneet ja harhoissaan elävät pyyhkiytyvät pois. Eipä tule vänkkyröitä ikävä.

      • Anonyymi

        Korolanal, phuhahahah 😂 Olen halveerannut alusta asti kaikkia koronauskovaisia ja maskipellejä, en ole koskaan pitänyt maskia ja en desinfioi enää edes käsiä, täällä sitä olla posotetaan täysin terveenä ja tämä paskavuosi on kohta lopuillaan 😄

        Huhuuuh, täällä olen elossa edelleen!


    • Anonyymi

      Jos rohto ei tepsi, kuulut valitettavasti 5 % vähemmistöön. Jos rohdosta tulee ikäviä sivuoireita, vakuutuksesi ehkä korvaa. Lääkärin määräämien rohtojen ottaminen on omalla vastuullasi. Terv. Rohtobisnes

    • Anonyymi

      En tiedä mistään mitään mutta näissäkin rokotteissa on oltava tarkaakin tarkempi -tuoteseloste-Miksi näitä ei avata missään vaikka halutaan tuotetta jakaa.Ruokapakkauksissa on tuo tieto oltava nähtävillä.
      Selkokielinen seloste nähtäville .Sitä ei voida piiloitella yrityssalaisuuden alle.
      Oli rokote miltä toimittajalta tilattu käyttäjälle se on avattava.Koska tämä on massiivisesti yksilöön ,yhteisöön vaikuttava tuote.

      • Anonyymi

        Noinhan sitä luulisi. Mutta kun ei. Rokotteiden kohdalla vilunki on aina ollut sallittua. Tehty mitä huvittaa ja sitten tulkittu ”oikein” tieteellä.

        Koska armeijassa on edes kerrottu, mitä alokkaiden käsivarsiin ruiskutellaan. Eipä muuta kuin riviin mars ja käsivarsi paljaaksi. Sitten ihmetellään suuresti, kun riskiin alokasparkaan ”yllättäen” iskeekin aivokalvontulehdus tai vastaava, ja myöhemmin moninaiset muut vaivat.

        Todellakin, rokotteiden luvattu maa, Suomi!


    • Anonyymi

      Näillä on muutenkin pimeän pelko, (käänäppä se pimeän pelko muuten englannniksi....)!

      Odottakaapa. Syylliset pelkäävät jo omaa varjoaankin! Italiassa keväällä oli koko hoitohenkilökunta koronassa, paljon pahemmin kuin vaikkapa Suomen hoitokodeissa, ja nyt näissä muutamassa sairaalasaa, joissa kyllä esimerkiksi Tampereen Rauhanniemessä oli kyllä sielläkin kymmeniä henkilökunnasta koronassa. Vaikka geriatrinen sairaala.

      Monet pelkäävät jo varjoaankin. Italia ei ole käynyt asiaa lävitse. Sen sijaan he kutsuivat keväällä armeijan kadulle, ja ei se ole loppunut se pelko. Maalasivat Italiassa kruunatun hoitajan sairaalan seinälle.....Englannissa piirrättivät lapsilla hoitajille lauseita: Sinä olet paras.... .

      Nyt näillä on Pimeän Pelko. Eivät oikein uskalla katsoa iloisina taakseen, ja pelkäävät jokaista rasahdustakin:

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007705408.html

      Pelkäävät, että rokotteet ryöstetään. Kuljetuksia vahditaaan. Ilmoitetaan erilaisista epäillyistä uhista.

      • Anonyymi

        "Stop anti-vaccination fake news online with new law says Labour"

        BBC


    • Anonyymi

      Ei ne mitään huijausta ole eivät vaan toimi pitkässäjuoksussa jos niillä koitetaan pelastaa liian monta. Jos otan koronarokotteen niin korona ei mun kropasta löydä elintilaa... kuolee pois jos ei kehity sellaiseksi että tulee toimeen mun kroppaan ruiskutetun suojaineen kanssa.

      Jos otetaan sitten 100 000 puhumattakaan isommasta joukosta joihin ruiskutetaan suojaainetta niin meillä on paljon yksiköitä joissa koronatauti koittaa kehittyä suojainetta kestäväksi Tauti siis etsii itselleen vain elintilaa ei sinällään ole paha

      Otetaan nyt vaikka sairaala... jos se pidetään älyttömän puhtaana niin kyllä bakteerit kehittyy? jos aikovat hengissä selvitä myrkkyjä ja antipiotteja kestäviksi sairaala bakteereiksi?

      Rokotteet toimis hienosti jos niillä pidettäs hengissä vain korvaamattomat ihmiset silloin taudeille jäisi kasvualustaksi tavikset? ja tautien ei tarvis kehittyä eikä ne kehittyis kovinkaan tappaviksi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe