Aihe

Onko todella rokotteet

Anonyymi

Huijausta. Alan itsekin vähitellen uskoa että on. Onko ainoastaan hirveä rahastusaalto menossa?
Epäonnistuiko rokotteet vai ovatko todellakin tehottomia.
Juuri vähän ennen kun rokotukset aloitetaan uutisoidaan uudesta viruksesta joka leviää herkemmin. Onko tullut tosiaan ilmi jotain sellaista että rokotetut levittävätkin tautia?
Nyt ollaan sitten ajoissa lanseerattu muuttunut virus uutisiin.

15

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Britannia on eroamassa EU:sta ja heti löytyi corona virus muunnos? Siis tämä koko corona on pelkkää kusetusta. Kun ilmastohumppa ei mennyt läpi niin ujutettiin corona tilalle .....

   • Anonyymi

    Eihän tuo ilmastoöyhötys ole mihinkään loppunut.


  • Anonyymi

   Varotetaan jo etukäteen kun rokotetut alkavat tautia levittämään.

  • Anonyymi

   Voiko viranomaiset tulla kantamaan väkisin ihmisen rotkotteeseen jos ei halua? Siinähän sitten kantelevat satoja tuhansia ellei miljoonia ihmisiä.

  • Anonyymi

   Kaikki isot lääkefirmat sai korona rokotteen valmiiksi puolessa vuodessa kun normaalisti kehitystyö kestää 10 vuotta. Miten ihmeessä nämä kaikki rokotteet valmistui samaan ennätysaikaan eikä yksikään epäonnistunut?

   Suolaliuos on helppo ja turvallinen tapa päästä "ongelmasta" eroon. "Ongelma" on se, että keväällä panikoitiin, pilattiin satojen miljoonien ihmisten elämä ja nyt ei hsluta kantaa siitä vastuuta vaan leikitään leikki loppuun asti. Yhtäkkiä suomessa alkoi tulla rajusti uusia tapauksia, ei laskuissa mukana pysytä vaikka lähes kaikki suojautuu maskilla ja matkailu ihan minimaalista aiemoaan verrattuna.

   Lukuja heitetään ihan lonkalta, sillä sairaalat tarvii valtionapua kun sinne ei enää kukaan uskalla mennä hoidettavaksi ellei ole ihan pakko. Tulot tippuneet okemattomiin, joten koronalla ratsastetaan.

   Vastahan se kuuluisa F1 mustamies ratsasti koronalla kun pelästyi vakavaa onnettomuutta, oli muka sairas kun piti viikon päästä ajaa samalla radalla....korona on pelinappula nykysin moneen juttuun, rokote on suolaliuos.

   • Anonyymi

    Joku tässä mättää.


  • Anonyymi

   Britanniassa saivat rokotteesta uuden muunnellun viiruksen.

  • Anonyymi

   Vli teitä ressukoita. Kuolkaa perunakellareihinne. Maailma muuttuu, se on faktaa, paikalleen jämähtäneet ja harhoissaan elävät pyyhkiytyvät pois. Eipä tule vänkkyröitä ikävä.

   • Anonyymi

    Korolanal, phuhahahah 😂 Olen halveerannut alusta asti kaikkia koronauskovaisia ja maskipellejä, en ole koskaan pitänyt maskia ja en desinfioi enää edes käsiä, täällä sitä olla posotetaan täysin terveenä ja tämä paskavuosi on kohta lopuillaan 😄

    Huhuuuh, täällä olen elossa edelleen!


  • Anonyymi

   Jos rohto ei tepsi, kuulut valitettavasti 5 % vähemmistöön. Jos rohdosta tulee ikäviä sivuoireita, vakuutuksesi ehkä korvaa. Lääkärin määräämien rohtojen ottaminen on omalla vastuullasi. Terv. Rohtobisnes

  • Anonyymi

   En tiedä mistään mitään mutta näissäkin rokotteissa on oltava tarkaakin tarkempi -tuoteseloste-Miksi näitä ei avata missään vaikka halutaan tuotetta jakaa.Ruokapakkauksissa on tuo tieto oltava nähtävillä.
   Selkokielinen seloste nähtäville .Sitä ei voida piiloitella yrityssalaisuuden alle.
   Oli rokote miltä toimittajalta tilattu käyttäjälle se on avattava.Koska tämä on massiivisesti yksilöön ,yhteisöön vaikuttava tuote.

   • Anonyymi

    Noinhan sitä luulisi. Mutta kun ei. Rokotteiden kohdalla vilunki on aina ollut sallittua. Tehty mitä huvittaa ja sitten tulkittu ”oikein” tieteellä.

    Koska armeijassa on edes kerrottu, mitä alokkaiden käsivarsiin ruiskutellaan. Eipä muuta kuin riviin mars ja käsivarsi paljaaksi. Sitten ihmetellään suuresti, kun riskiin alokasparkaan ”yllättäen” iskeekin aivokalvontulehdus tai vastaava, ja myöhemmin moninaiset muut vaivat.

    Todellakin, rokotteiden luvattu maa, Suomi!


  • Anonyymi

   Näillä on muutenkin pimeän pelko, (käänäppä se pimeän pelko muuten englannniksi....)!

   Odottakaapa. Syylliset pelkäävät jo omaa varjoaankin! Italiassa keväällä oli koko hoitohenkilökunta koronassa, paljon pahemmin kuin vaikkapa Suomen hoitokodeissa, ja nyt näissä muutamassa sairaalasaa, joissa kyllä esimerkiksi Tampereen Rauhanniemessä oli kyllä sielläkin kymmeniä henkilökunnasta koronassa. Vaikka geriatrinen sairaala.

   Monet pelkäävät jo varjoaankin. Italia ei ole käynyt asiaa lävitse. Sen sijaan he kutsuivat keväällä armeijan kadulle, ja ei se ole loppunut se pelko. Maalasivat Italiassa kruunatun hoitajan sairaalan seinälle.....Englannissa piirrättivät lapsilla hoitajille lauseita: Sinä olet paras.... .

   Nyt näillä on Pimeän Pelko. Eivät oikein uskalla katsoa iloisina taakseen, ja pelkäävät jokaista rasahdustakin:

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007705408.html

   Pelkäävät, että rokotteet ryöstetään. Kuljetuksia vahditaaan. Ilmoitetaan erilaisista epäillyistä uhista.

   • Anonyymi

    "Stop anti-vaccination fake news online with new law says Labour"

    BBC


  • Anonyymi

   Ei ne mitään huijausta ole eivät vaan toimi pitkässäjuoksussa jos niillä koitetaan pelastaa liian monta. Jos otan koronarokotteen niin korona ei mun kropasta löydä elintilaa... kuolee pois jos ei kehity sellaiseksi että tulee toimeen mun kroppaan ruiskutetun suojaineen kanssa.

   Jos otetaan sitten 100 000 puhumattakaan isommasta joukosta joihin ruiskutetaan suojaainetta niin meillä on paljon yksiköitä joissa koronatauti koittaa kehittyä suojainetta kestäväksi Tauti siis etsii itselleen vain elintilaa ei sinällään ole paha

   Otetaan nyt vaikka sairaala... jos se pidetään älyttömän puhtaana niin kyllä bakteerit kehittyy? jos aikovat hengissä selvitä myrkkyjä ja antipiotteja kestäviksi sairaala bakteereiksi?

   Rokotteet toimis hienosti jos niillä pidettäs hengissä vain korvaamattomat ihmiset silloin taudeille jäisi kasvualustaksi tavikset? ja tautien ei tarvis kehittyä eikä ne kehittyis kovinkaan tappaviksi...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10882
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   121
   4371