Aihe

Miksi kaikki pelastuvat?

Anonyymi

Siksi, että Jeesus Kristus on sellainen kuin on. Hän on maailman Vapahtaja, Jumalan Karitsa, Ihmisen Poika ja Jumalan Poika.
Maailman Vapahtajana Hänen tehtävänsä oli PELASTAA MAAILMA.
Jumalan Karitsana Hän OTTI POIS maailman synnin.
Ihmisen Poikana Hän veti koko ihmiskunnan itseensä ristillä ("Kun minut kortetaan, minä vedän KAIKKI tyköni").
Koska Jumala itse oli omassa Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa.
Koska Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.
Kristuksessa 2000 vuotta sitten tapahtunut koko maailman sovitus ei voi muuttua joksikin muuksi, koska Hän on ja pysyy samana ja koska hänessä ei ole vaihteen varjoa.

14 Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen, 15 ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa. 16 Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, 17ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa. 18 Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, pää; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. 19 Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi 20 ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.

Jokainen, joka väittää, etteivät kaikki pelastu, julistaa Jeesuksesta Kristuksesta jotakin sellaista, mitä HÄN EI OLE.
Jokainen, joka väittää, etteivät kaikki pelastu, väittääJeesuksen Kristuksen olevan JOTAKIN VÄHEMMÄN kuin mitä Hän on.
Jokainen, joka väittää, etteivät kaikki pelastu, siteeraa ja lukee Raamattua kuin veljiemme syyttäjä.
Jokainen, joka väittää, etteivät kaikki pelastu, ei ole tullut ymmärrykseltään täydelliseksi (eli aikuiseksi) rakkaudessa. Ja tällainen alaikäinen ei MISSÄÄN KOHDEN eroa orjasta. Siksi hän lukee Raamattua niin kuin orja.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jokainen, joka inttää avausta vastaan, inttää EVANKELIUMIA VASTAAN. Jokainen, joka kuvittelee, että Raamattu on jotakin ENEMMÄN kuin Paavalin Kristukselta saama evankeliumi, on käsittänyt Raamatun YDINsanoman täysin nurinkurisesti. Raamattua tulee tulkita EVANKELIUMIN VALOSSA eikä suinkaan päinvastoin.
   Raamattu huipentuu apostoli Paavalin Kristukselta saamaann evankeliumiin ja tuon evankeliumin valossa on Raamattua tarkasteltava ja arviioitava. Raamatun sanoma tulee alistaa Paavalin evankeliumin alle; KAIKKI MUU Raamatussa on alisteista Paavalin Kristukselta saamalle evankeliumille.

  • Anonyymi

   Että joku jaksaa jauhaa samaa vanhaa hömppää. Ei kukaan mihinkään pelastu. Korkeintaan alkaa työntää koiranputkea. Raamattu on aikansa elänyt ja haudattava niinkuin muutkin vanhat uskonasiat millä ei ole mitään todellisuuspohjaa.

   • Anonyymi

    Mitä sinä täällä notkut inisemässä? Ole autuas "tietämisessäsi". Huvittavinta ateisteissa on se, että he haukkuvat uskovaisia hölynpölyyn uskomisesta, mutta he itse katsovat TIETÄVÄNSÄ, että ihmisen havainto- ja tietokyvyt tieteen keksintöihin yhdistettynä ulottuvat luotaamaan universumin ydinolemuksen halki, poikki ja pinoon. Useimmat heistä eivät tajua, että tällainen "tietämys" perustuu taustaoletukseen, joka ei ole tieteellinen lainkaan vaan metafyysinen. He eivät sokeudessaan näe, että he pilkkaavat yhdenlaisella metafysiikalla toisenlaista, eivät suinkaan tieteellä taikauskoa.


  • Anonyymi

   Ei suinkaan, vaan että luulevainenkin tietäisi olevansa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   38
   2119