Aihe

Rokotteen vuoksi tulee kuolemaan valtavasti vanhuksia.

Anonyymi

Rokote ei tapa viruksia, eikä estä niiden tarttumista ja edelleen levittämistä. Se antaa ainoastaan jonkin tasoista suojaa taudin vakavimmilta oireilta ja seurauksilta. Rokotusten lisääntyessä ihmiset lakkaavat piittaamasta viruksesta, jolloin se saa vapaasti ja tehokkaasti levitä kaikkialle, myös vanhusten keskuuteen. Kun uudet viruskannat muuntautuvat niin ettei rokote suojaa niiden tuhovaikutuksilta, mutta rokotettujen vanhusten uskotaan olevan suojassa, saa tappa virus levitä vanhusväestössä valtoimenaan kuolemaa kylväen.

13

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos nämä uudet mRNA-rokotteet todellakin estävät vain covid-19 taudin vakavan muodon ja vakavat oireet, eivät itse SARS-CoV-2 virusinfektiota ja sen levittämistä, rokote ei anna myöskään laumasuojaa, vaan itse asiassa auttaa koronavirusepidemian leviämistä våestössä.

   Koronavirusepidemia siis riehuu rokotetuissa näkymättömissä ja tarttuu sieltä rokottamattomiin sekä voi aiheuttaa vaarallisia uusia viruskantoja, koska SARS-CoV-2 virusta on väestössä leviämässä paljon huomaamatta ja huolimattoman toiminnan kautta.

   On selvää että kun ihmiset eivät pelkää enää vakavaa covid-19 tautimuotoa rokotettuina tai saa kummempia oireita, he eivät enää välitä suojaus- ja rajoitustoimsta mm. turvaetäisyyksistä, käsien pesusta, maskeista, kokoontumisrajoituksista jne.

   Viruksen laaja riehuminen voi luoda vaarallisempia kantoja ja sellaisia joihin nykyiset mRNA-rokotteet eivät enää tehoa. Kun virusta leviää laajasti, se voi hypätä helpommin myös eläimiin ja sieltä muuntuneena takaisin ihmisiin, kuten Tanskan minkeiltä tullut variantti.

   Perinteiset rokotteet sen sijaan estävät virustartunnan ja sen levittämisen sekä antavat laajan rokotusohjelman mukana myös laumasuojan, jolloin viruksen määrä väestössä vähenee ja sen mukana mutatoitumisen todennäköisyys sekä uudet vaarallisemmat kannat.

   Perinteinen tartunnalta ja tartunnan levittämiseltä suojaava rokote tukahduttaa virusta väestössä ja covid-19 tautia. Meidän on saatava pian perinteisiä koronarokotteita vain covid-19 taudin vakavilta oireilta suojaavan mRNA-rokotteen sijaan.

   • Anonyymi

    Tämä koko covid-19 teatteri on mitä suurinta, kauan suunniteltua huijausta. Toki tämä USA:ssa laboratoriossa valmistettu uusi virus on totta, mutta kaikki siihen liittyvä on valehtelua. Virus suunniteltiin ja levitettiin Kiinaan siten, että kun se sillä todetaan nopeasti, laittaa muu maailma Kiinan eristyksiin ja sen kaupankäynti tyrehtyy, jolloin amerikkalaiset pääsevät valtaamaan markkinoita Kiinalta. Tämä vaihe onnistui huonosti, mutta rokotebisnes on käynnistynyt suunnitellusti. Pfizerilla alkaa olla pian satojen miljardien dollareiden kasvu rokotekaupassa.


   • Anonyymi

    Putin rokotetaan.

    https://www.rt.com/russia/510865-putin-ready-covid-vaccine/

    Totutusti mediassa Putin nähty vain vaatteet päällä tai istumassa (siis täällä Suomessa). Linkin takaa näkee miten hyväkuntoinen vanhus vaikka kaljuus loistaa. Peittoaa mennen tullen Trumpit ja Bidenit. Merkelkään saati ranskalainen korvike tuskin pärjää. Niinistö saattaisi pysyä perässä.


  • Anonyymi

   Ei vain vanhuksia, vaan kaiken ikäisiä veikkaan.

   Rokotteen vaikutukset nähdään kuukausien päästä.

  • JJohannesM

   Moni vanhus toivoo kuolemaa varsinkin suomalaisissa vanhainkodeissa.
   Se on vaan niin.

   • Anonyymi

    Moni nuori myös koska vailla tietoa muusta kuin holhouksesta lääkkeistä ja Kelan sekä sossun painostuksista.


   • JJohannesM
    Anonyymi kirjoitti:

    Moni nuori myös koska vailla tietoa muusta kuin holhouksesta lääkkeistä ja Kelan sekä sossun painostuksista.

    Moni Suomessa toivoo kuolemaansa, oli sitten työssä, vanhainkodissa tai pummi.
    Heistä moni.
    Miksi?
    Jotkut sanovat : Koska he ovat menettäneet yhteyden Henkeen ja elävät ulkopuolisten vaikutuksien alaisena.

    Onko se syy?


  • Anonyymi

   Ja höpön höpö.

  • Anonyymi

   Käsittämätöntä p_askaa! Olet siis käynyut jonkun emäntäkurssin ja oppinut, että Tummeli on ihmeaine joka parantaa kaiken. Nyt sitten levität osaamistasi totena ja väität tietäväsi paremmin kuin viruksiin erikoistuneet tohtoritason ihmiset.
   Juuri laisesi ihmiset aiheuttavat uuslukutaidottomille valtavasti tuskaa ja huolta kun he uskovat laistesi ihmisten totena esittämään paskanjauhantaan!

  • Anonyymi

   Mitä näitten kuolemanenkelien, jotka toivovat että korona tappaisi mahdollisimman paljon ihmisiä, päässä oikein mahtaa liikkua.

  • Anonyymi

   Eli rokotevastaiset alkaisi kupsahtelemaan.....

  • Anonyymi

   Näin ei voi käydä Kuvittele miten suomen polittisille päättäjille kävis jos piikit on annettu ja kuolemat jatkuis. Niiltä menis täysin uskottavuus samoinkuin niinsanotuilta lääketieteen ammattilaisilta. Persut hallitsisi senjälkeen suomessa

  • Anonyymi

   Tuo rokote on pelkkää rahanhukkaa.
   2 rokotetta 2 kertaa vuodessa hamaan maailmantappiin.
   Virukseen jota ei ole edes ole olemassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   610
   29654
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   21058
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14065
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   10911
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   86
   8045