Aihe

Hyvää uutta vuotta

Lukijoille ja kommentoijille.
Toivomuksena on maailmanrauhan edistyminen.

27

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toiveeseen voi yhtyä.

  • Anonyymi

   Ovatko kommunismidiktatuurin puuhastelijat valmiita tuomitsemaan "kiistatta fasistisen militaristisen ja imperialistisen Venäjän" militaristisen imperialismin Ukrainaan kuuluvalla Krimilllä ja osissa Itä-Ukrainaa, vai ovatko he nimimerkki-Partacuksen lailla vaatimassa siitä seuranneiden sanktioiden poistamista rikokseen syyllistyneeltä Venäjältä ja niiden suuntaamista sen sijaan rikoksen uhria, Ukrainaa vastaan, kuten kyseinen nimimerkki eräässä omassa aloituksessaan hyväksyvään sävyyn siteerasi Ukrainan kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden kymppiä Pedro Symonenkoa, joka oli tuota kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden Tiedonantaja/Taudinkantaja-propagandaläpyskässä vaatinut.

   Se on rauhan edistymistä, että hyökkäysodat tuomitaan, mutta kun suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät ole vielä julkisesti tuominneet edes Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hyökkäystä Suomeen 81 vuotta sitten talvella 1939-1940, vaan palvovat edelleen sen yhtä pääsyyllistä Otto Suomensyöjä Kuusista omana pylväspyhimyksenään, niin siitä voi ottaa osviittaa millaisella "rauhan asialla" nämä ketunhäntä kainalossa alati kulkevat kommunismidiktatuurin puuhastelijat todellisuudessa ovat.

   • Anonyymi

    Asiaton kommentti. Uudenvuodentoivotuksessa ei tule puolustaa fasismia vaan maailmanrauhaa.


   • Anonyymi

    Asiallinen kommentti. Uudenvuodentoivotuksessa ei tulekaan puolustaa kiistatta fasistista Venäjää, mitä kommunismidiktatuurin puuhastelijat tekevät, vaan vastustaa sen Krimin ja Itä-Ukrainan miehitystä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Asiaton kommentti. Uudenvuodentoivotuksessa ei tule puolustaa fasismia vaan maailmanrauhaa.

    Eli kommunismidiktatuurin puuhastelijan mielestä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin talven 1939-1940 Suomeen hyökkäyksen tuomitseminen on "fasistista"?
    Tuohan sopiikin kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden logiikkaan kuin suutarin sormi sian perseeseen.


  • Anonyymi

   Oliko tämä toivotus myös kenttäorganisaatioltanne eli Elokapinalta?

  • Anonyymi

   Maailmanrauhan edistäminen tarkoittaa toimenpiteitä aseistariisunnan edistymiseksi.
   Tehdään uudesta vuodesta sellainen.

   • Anonyymi

    Naapurivaltiomme fasistinen Venäjä voi näyttää esimerkkiä rauhantahdostaan ja vetäytyä miehittämiltään naapurivaltionsa Ukrainan alueilta.
    Sopiiko tämä fasistin kovistelu kommunismidiktatuurin puuhastelijoille?

    Nimimerkki-Partacukselle on osoitettava kiitos niinä harvoina kertoina kun hän kykenee työntämään syrjään Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston aivopesukoneistoissa omaksumansa Leninin propgandaopin valehtelun hyödyllisyydestä, ja puhumaan totta, kuten tästä hänelle niin tuikiharvinaisesta tapauksesta näemme.
    Joten: Kiitos!

    Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue

    "Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa"

    -

    "Partacus
    18.12.2019 17:32"

    "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"


  • Vastaväittäjä on oikeassa, Hyvää uutta vuotta vaan.
   Porvarillinen Venäjä tulee myös saada muun kapitalismin ohella aseistariisunnan tielle. Samoin myös kommunistien johtama Kiina. Pääasia, että aseistariisunta lähtee liikkeelle.
   Maailmanrauha tarkoittaa yleismaailmallista aseistariisuntaa.
   Ne jotka eivät ota perusteeksi työväen keskinäistä veljeysaatetta, ottakoon aatteksi vaikka Jeesuksen nimiin kirjatut sanat "Pankaa miekat tuppeen". Toinen hyvä teesi on juutalaisuskon Hesekielin kirjassa: Miekoista tulee tehdä auroja ja keihäistä vantaita.
   Työväen veljeys ja uskonto yhtyvät tältä osin samaan päämäärään.

  • Anonyymi

   Kommunismidiktatuurin puuhastelija puhumassa mairein sanoin aseriisunnasta, samaan aikaan kun hän toisaalla hyväksyy ehdoitta tämän kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen valtion, kuten hän itse on Venäjää kuvaillut, sotilaalliset toimet miehittämillään Ukrainaan kuuluvilla alueilla, on groteski todiste kommunistien kyvystä ja halusta kontata Moskovan Kremlin edessä edelleen, riippumatta siitä, että Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin itsemurhasta on kulunut kohta 30 vuotta.

   Se, että Partacus itse kuvaa ylempänä lainaamassani kommentissaan Venäjän olevan "kiistatta", "militaristinen" ja "imperialistinen", osoittaa sen, että hän tietää Venäjän toimineen tuolla tavoin Ukrainassa ja muualla, mutta kieltäytyy siitä huolimatta tuomitsemasta sen tekoja.
   Semmosta se on suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden aate- ja arvopohja tänään mitä se on ollut kautta vuosikymmenten - Venäjä ensin.

   • Anonyymi

    Asia on juuri näin.


  • Anonyymi

   Kaikki paha löytyy aina USA:sta ja natosta.

   • Totta kyllä se niin on.
    Bidenin hallinto voi olla paljon pahempi uhka maailmanrauhalle kuin Trumpin omaan napaan vetämisen politiikka.
    Kommunistit eivät varmaankaan voi mitään sille, jos suomalaiset ja ulkomaiset kapitalistit pitävät Venäjän oligarkkeja vertaisenaan.

    Tehdään rauhan liitto, työläiset ja normaalit uskovaiset yhdessä. Molempien ohjelmissa on maailmanrauhan tavoite. Molemmat saavat arvostella toistensa ohjelmia mutta toimivat yhdessä aseistariisunnan puolesta. Persutkin kelpaavat joukkoon.
    Yleismaailmallinen aseistariisunta tarvitsee kaikenlaisten järjestöjen ja ihmisten tukea. Yksi aate riittää: On järjetöntä tappaa toisiaan, siispä lakkauttakaamme sota-asetuotanto.

    ps. Mikään ei estä ketä tahansa toimimasta sotien lakkauttamiseksi. Palkkatyöläiset ovat avainasemassa. Sodan syttyessä he voivat estää yleislakolla sota-asetuotannon.


  • Anonyymi

   Sehän on itsestään selvä asia, että kiistatta fasistisen Venäjän diktaattorin Vladimir Putinin kanssa sokeriväleissä oleva Donald Trump kelpaa Kremlin edessä itsekin konttaaville suomalaisille kommunismidiktatuurin puuhastelijoille oikein mieluusti.

   Yksittäisen valtion aseriisunta on kuin kutsuhuuto varkaille, ja Suomen kaltaiselle pienelle valtiolle kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen Venäjän rajanaapurina se on suornainen oven auki jättö kasakalle tulla ja ryöstää huusholli putipuhtaaksi.
   Kommunistit eivät ole pääsääntöisesti niin typeriä, etteivät he ymmärtäisi tuota tosiasiaa, ja siitä huolimatta vuoksi he paasaavat Suomen puolustuskyvyttömäksi tekemisen tarpeellisuutta, syyn tähän ollessa se, ettei heidän Venäjä-kiimansa ole hävinnyt sataan vuoteen yhtään mihinkään, ja se mikä oli Josif Stalinin, Otto Suomensyöjä Kuusisen päämäärä, on myös diktaattori Vladimir Putinin, sekä Partacuksen ja kaikkien muidenkin kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden päämäärä: Suomi on saatava alisteiseksi Moskovan Kremlille.

   Puna-armeijan uudistaja, sotateoreetikko Mihail Vasiljevitš Frunze oli realisti ja hänen sodan ja rauhan maksiiminsa pitää paikkansa tänä päivänäkin:
   "Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan."

   Suomen Kommunistinen Puolue oli puoleen perustamisohjelman teeseissä selväsanainen aseellisen voiman tarpeesta valtaan pääsyn ja sen pitämisen osalta, ja niin oli V.I. Leninkin.

   "SKP:n ohjelma 1918

   Suomen kommunistisen puolueen perustavan kokouksen ohjelma. Moskova 29.8. 1918.

   1. Työväen on tarmokkaasti valmistauduttava aseelliseen vallankumoukseen, eikä suinkaan pyrittävä palaamaan siihen vanhaan eduskunnalliseen, ammatilliseen ja osuus- toiminnalliseen taisteluun, jonka kannalla Suomenkin työväenjärjestöt olivat ennen vallankumousta."

   -

   SKP:n keskuskomitean täysistunnossa kesäkuussa 1932 sotilasjärjestöjen johtomiehiin lukeutunut Toivo Antikainen uskoi Leninin strategiaan. Alustuksessaan hän totesi näin:

   "Meidän on lähdettävä siitä, että puolueen jäsenet ovat nuoria, eivät tunne Leninin oppia sodasta eikä Kominterin VI kongressin päätöksiä sotakysymyksistä. Ne on selvitettävä joukoille. On otettava päiväjärjestykseen sotavastaisen taistelun ja kapinataidon opiskelu koko puolueessa. Sodan boikattauskantaa ei meilä esiinny. Lenin sanoo, että sodan boikattauskanta on typerä puheenparsi. Kommunistien on mentävä jokaiseen taantumukselliseenkin sotaan. -
   - Kapinaan noustessa aseistauduttava kaikella tapaa, mutta pääasiahan on, että me valtaamme porvaristolta aseet."

   Suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden edelleen pylväspyhimyksenään palvoma Otto Suomensyöjä Kuusinen toivotti 81 vuotta sitten riemumiellä puna-armeijan Suomen miehittäjäksi sodalla, eikä hänen palvojillaan ole sen jälkeen ollut poikkiteloista sanaa Otto Suomensyöjän tekemisistä.
   Että semmosia "rauhan asianajajia" ne nämä kommunismidiktatuurin puuhastelijat todellisuudessa ovat.

  • Anonyymi

   SKP ei edistä rauhaa edes Suomessa. Tosin SKP:n käsitys rauhasta lienee samantapainen kuin islamin käsitys rauhasta. Keinot tavoitteen saavuttamiseksikin taitavat olla melko yhtenevät. Ajatus näyttäisi olevan, että rauha valitsee vain silloin, jos kaikki maailman ihmiset ovat SKP:n jäseniä ja tätä tavoitetta kohden päästään parhaiten väkivallan keinoin.

  • Anonyymi

   Persuloiset konttaavat Putinin saappaiden alla. Persut haluavat lisätä Suomen sotilaskuluja.
   Ptrolleilla rauhan käsiten merkitsee sota-aseiden lisätuotantoa.

   • Anonyymi

    Lännen hyökkäyksen varaltako siis Suomi aseita hankkii ???


   • Anonyymi

    Jokos sinä Partacus olet valmis tuomitsemaan kiistatta fasistisen Venäjän militaristisen imperialismin Ukrainassa, vai jatkatko entiseen malliin Venäjän puolustelua, vaatien vieläkin sille asetettujen sanktioiden poistoa?


  • Näyttää aivan siltä että palstalle kirjoittelevat porvarit haluavat militarisoida Suomen.
   Minnekäkähän heillä on kiire tussareiden kansssa.
   Porvariston demokraattinen osa ei luultavasti lähde enää aluevaltaussotiin.
   Suomen rauhanliikkeiden tulee ottaa teemaksi natosta irtautuminen. Kaikista tehdyistä natosopimuksista irtautuminen. Ne ovat petos isänmaata kohtaan.
   Sotakiihkoiset menkööt yksityishenkilöinä naton sotajoukkoihin, jos niin haluavat. Paluuta takaisin kotimaahan ei tulisi suvaita.

  • Anonyymi

   Ja oiotaas taasen Partacuksen Leninin propagandaopin mukaista patologista valehtelua.

   Suomella on suvereenina valtiona oikeus ja kansalaisiaan ajatellen velvollisuus pitää yllä toimintakykyisiä puolustusvoimia.

   Kun kommunismidiktatuurin puuhastelija-Partacus näyttää kuitenkin olevan vapaaehtoisesti tietämätön siitä, mikä Suomen puolustusvoimien tehtävä on, niin koen olevani etuoikeutettu voidessani poistaa tuon tietämättömyyden.
   Valoa pimeään, kuten sanotaan.

   "Laki puolustusvoimista"

   -

   "2 § (28.6.2017/427)
   Puolustusvoimien tehtävät

   Puolustusvoimien tehtävänä on:

   1) Suomen sotilaallinen puolustaminen, johon kuuluvat:

   a) maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen;

   b) kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen sekä laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen;

   c) sotilaskoulutuksen antaminen ja vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen ohjaaminen sekä maanpuolustustahdon edistäminen;

   2) muiden viranomaisten tukeminen, johon kuuluvat:

   a) virka-apu yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi, terrorismirikosten estämiseksi ja keskeyttämiseksi sekä muuksi yhteiskunnan turvaamiseksi;

   b) pelastustoimintaan osallistuminen antamalla käytettäväksi pelastustoimintaan tarvittavaa kalustoa, henkilöstöä ja asiantuntijapalveluja;

   3) osallistuminen Euroopan union toiminnasta tehdyn sopimuksen 222 artiklaan tai Euroopan unionista tehdyn sopimuksen 42 artiklan 7 kohtaan perustuvaan apuun, aluevalvontayhteistyöhön tai muuhun kansainvälisen avun antamiseen ja kansainväliseen toimintaan;

   4) osallistuminen kansainväliseen sotilaalliseen kriisinhallintaan ja sotilastehtäviin muussa kansainvälisessä kriisinhallinnassa.

   Puolustusvoimien muista tehtävistä säädetään erikseen."

   -

   https://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2007/20070551

   Minä olen vahvasti frunzeläinen sanoessani, että paras tae rauhalle on toimintakykyinen ja hyvin varustettu oma armeija, sekä pienen Suomen kohdalla lisäksi suuren ja kiistatta militaristisen ja imperialistisen Venäjän naapurina liittoutuminen läntisten kumppaniemme kanssa, kuten liittyminen puolustusliitto-NATO:on, ja jo sitä ennen hyvin tiivis yhteistyö sen kanssa, jota olemme tähän mennessä ansiokkaasti toteuttaneetkin, kiitos viisaan valtiojohtomme.

   Puna-armeijan uudistaja, sotateoreetikko Mihail Vasiljevitš Frunze oli realisti ja hänen sodan ja rauhan maksiiminsa pitää paikkansa tänä päivänäkin:
   "Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan."

   Muudan Josif Stalin suositteli toisen maailmansodan jälkeen Suomella omaa terästeollisuutta, koska "pitäähän itsenäisellä valtiolla olla kyky tuottaa aseita vahvalle armeijalle".
   Tosin sama kommunistidiktaattori oli vain vuosikymmen aiemmin yrittänyt Suur-Neuvostoliittoa himoitessaan tulla asevoimin ja lakkauttaa sekä Suomen itsenäisyyden että sen armeijan, mutta kuten tiedämme, niin myttyyn meni se Otto Suomensyöjä Kuusisen ja kommunismidiktaattori Josif Stalinin suunnitelma, eikä koko Neuvostoliitto-kyhäelmää ole enää laisinkaan.

   • Anonyymi

    Diplomatia ja kansainvälinen rauhanomainen yhteistyö takaa rauhantilan paljon paremmin kuin aseistautuminen. Kapitalistit ja porvarit tuskin haluavat ehdoin tahdoin tappaa toisiaan.
    Mitä ne hyötyisivät toistensa surmaamisesta?
    Palkkatyöläisten on viisainta pysyä porvarien sodista sivusta. Tapelkoot keskenään jos niin kova hinku on.
    Miksi porvarit kääntävät rauahanasian aina sodaksi?


  • Anonyymi

   Ja oiotaapa jälleen kerran Partacuksen Leninin propagandaopin mukaista patologista valehtelua.

   "Diplomatia ja kansainvälinen rauhanomainen yhteistyö takaa rauhantilan paljon paremmin kuin aseistautuminen."

   Kyllä minä pidän realistisena Mihail Frunzen oppia rauhaan pyrkimisestä pitämällä oma armeijansa niin hyvässä kunnossa, ettei Venäjä hevillä lähde maatamme valtaamaan.

   Kremlin edessä konttaavien kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden päämäärä on tietysti saada Suomi riisutuksi aseista, jotta Venäjä voisi vallata maamme, joten moinen ehdotus vaarallinen, ellei sitten ehdoin tahdoin halua tehdä valtiollista itsemurhaa, ja minä uskon, että harvalukuisia kommunistihaihattelijoita ja joitain äärioikeiston Puti-hörhöjä lukuunottamatta suomalaiset rakastavat kotimaataan niin paljon, etteivät he tätä Kremlin roistoille luovuta mistään hinnasta.

   Fasistivaltion metkuista ei koskaan voi mennä takuuseen mitä se juonii, joten katsotaan nyt aivan kaikessa rauhassa miten kiistatta fasistisen, militarístisen ja imperialistisen naapurimaamme Venäjän politiikka muuttuu, jos mitenkään.

   Nythän se on kansainvälisoikeudellisesti laittomalla tiellä miehittäessään Ukrainaan kuuluvaa Krimiä ja Itä-Ukrainaa ja tukee aseellisesti toista fasitidiktaattoria, Syyrian
   Bašar al-Assadia, tämän murahtessa ja sortaessa kansaansa.
   Ei näytä lupaavalta, ei lainkaan.

   Kun Otto Suomensyöjä Kuusinen pyysi puna-armeijan hyökkäämään Suomeen olisi tuo kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden haihattelun seuraaminen tiennyt Suomen itsenäisyyden menetystä, mikä tietysti oli silloinkin heidän perimmäinen päämääränsä: tuoda kommunismidiktatuuri Suomeen.
   Sairautta on montaa sorttia, ja kommunismidiktatuurin puuhastelu on ollut yksi niitä verisimpiä kautta lähihistorian.

   • Jopas yksi urhea porvari uskalsi tuoda kehään sotaa ihannoivan artikkelin. Mainiota.
    Tosin hän toistaa perusartikkelia hieman joka kerran muunnellen. Perusartikkeli on luultavasti haettu Jussin tietotoimiston arsenaalista.
    Lukijat ovat arvelleet oikein. Porvareille sota on ihanne.
    Demokraattisen kansan tulee kiertää sotaporvarit ja toimia rauhan maailman puolesta.

    Jatkakaa sotaihannettanne. Sanomisianne ei poisteta. Älkää misään nimessä hyväksykö rauhanaatetta. Siinä menisitte kommunistien kelkkaan.


   • Anonyymi
    Partacus kirjoitti:

    Jopas yksi urhea porvari uskalsi tuoda kehään sotaa ihannoivan artikkelin. Mainiota.
    Tosin hän toistaa perusartikkelia hieman joka kerran muunnellen. Perusartikkeli on luultavasti haettu Jussin tietotoimiston arsenaalista.
    Lukijat ovat arvelleet oikein. Porvareille sota on ihanne.
    Demokraattisen kansan tulee kiertää sotaporvarit ja toimia rauhan maailman puolesta.

    Jatkakaa sotaihannettanne. Sanomisianne ei poisteta. Älkää misään nimessä hyväksykö rauhanaatetta. Siinä menisitte kommunistien kelkkaan.

    Ja oiotaanpa näin iltapäivälläkin Partacuksen kommunismidiktatuurin puuhastelija Leninin propagandaoppiin perustuvaa patologista valehtelua.

    Kautta suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden historian on kyseinen aseellista vallankumousta ja sen kautta kommunismidiktatuuria Suomeen ajanut rikollisjoukkio vaatinut maamme riisumista aseista, siis Suomen puolustusvoimain lakkauttamista, joten mikään uunituore hengentuote tämä vaatimus ei enää ole.

    Uutta ei totta tosiaan ole sekään, ettei kommunismidiktatuurin puuhastelijat tule onnistumaan rikollisessa suunnitelmassaan nyt eikä jatkossakaan yhtään paremmin kuin he onnistuivat siinä ennen talvea 1939-1940, jolloin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin roistoarmeija hyökkäsi ilman sodanjulistusta Suomeen, jotta parikymmentä vuotta haikailtu Suur-Neuvostoliitto tulisi toteen.
    Lumipollukoillako Suomen sotilaiden olisi pitänyt torjua puna-armeijan panssareita ja Suomea ryöstämään ja raiskaamaan ryntäävää rosvolaumaa?
    Mitä siellä kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden korvien välissä on aivojen tilalla?

    Kuten kaikki muukin järjestään siinä diktatuurissa, niin perseelleen meni sekin Otto Suomensyöjän suunnitelma päästä patsastelemaan jo varmana pidetyssä Helsingin voitonparaatissa.

    Kommunismidiktatuurin puuhastelija-Partacukselle voin antaa sellaisen viisaamman neuvon, että lakkaa puolustelemasta kiistatta fasistisen Venäjän sotapolitiikkaa Ukrainassa ja sen toteuttamaa diktatuurin tukemista Syyriassa, niin sinun uskottavuudellesi "rauhan miehenä" saa jo ensimmäisen peruskivensä.
    Nythän sinä olet matkakertomuksissasi Venäjän miehittämällä Krimillä ylistänyt tuon miehityksen autuutta, eli ollut sen sotapolitiikan tukena.
    Häpeäisit jos osaisit, mutta useimmille Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston kommunismiaivopesun läpikäyneille on mahdotonta toipua koskaan kokonaan, ellei tee perusteellista tiliä omien tekemistensä kanssa.

    Kommunismin aivopesusta ja uskonnollisesta aivopesusta toipuminen ovat yhtälailla vaikeita prosesseja, sillä molempien taustana ovat kultit, niiden pyhät opit, pyhimykset ja petturit, uskolliset ja luopiot, kuuliaisuus ja tottelemattomuus.
    Suosittelen eheytymistä kaikille kommunismidiktatuurin harhamaailmoissa eläville, ja niin myös Partacuksellekin.


   • Anonyymi
    Partacus kirjoitti:

    Jopas yksi urhea porvari uskalsi tuoda kehään sotaa ihannoivan artikkelin. Mainiota.
    Tosin hän toistaa perusartikkelia hieman joka kerran muunnellen. Perusartikkeli on luultavasti haettu Jussin tietotoimiston arsenaalista.
    Lukijat ovat arvelleet oikein. Porvareille sota on ihanne.
    Demokraattisen kansan tulee kiertää sotaporvarit ja toimia rauhan maailman puolesta.

    Jatkakaa sotaihannettanne. Sanomisianne ei poisteta. Älkää misään nimessä hyväksykö rauhanaatetta. Siinä menisitte kommunistien kelkkaan.

    Ainakaan tuossa kommentoimassasi viestissä ei millään tavalla ihannoida sotaa riippumatta siitä, kuka sen on tänne postannut. Muutenkin kommenttisi on kovin hämärä ainakin kommentoimasi viestin pohjalta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ainakaan tuossa kommentoimassasi viestissä ei millään tavalla ihannoida sotaa riippumatta siitä, kuka sen on tänne postannut. Muutenkin kommenttisi on kovin hämärä ainakin kommentoimasi viestin pohjalta.

    Partacuksen tapa on kieltää tosiasiat ja sitten höpistä Sirola-opiston muistikirjasta, kun ei pärjää argumentoinnissa.
    Ei sitä niin vakavasti tarvitse ottaa, noita suohon laulettavia oli 70-luvulla etelän isoilla työmailla tuon tuostakin.


  • Anonyymi

   Aloitus tulee muuttaa muotoon - tervehdys kaikille rauhan asian puolesta toimiville sukuun ja säätyyn katsomatta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   609
   29578
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20895
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14061
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10877
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   85
   8010