Aihe

Eicca Toppinen ja työttömyystukihakemus

Anonyymi

IS

"Eicca Toppinen joutui työkkärin luukulle koronan vuoksi – pian tuet piti palauttaa
Apocalyptican sellisti Eicca Toppinen kertoo Ylen haastattelussa rankasta koronavuodestaan, jonka aikana hänellä on ollut taloudellisesti tiukkaa.

Koronavuosi on ollut monelle yrittäjälle ja muusikolle rankkaa aikaa, sitä se on ollut myös metallibändi Apocalyptican toimitusjohtajalle, sellisti Eicca Toppiselle, 45, jonka kuulumisista kertoo Yle.

Ylen artikkelissa kerrotaan, että Toppisen työt loppuivat maaliskuussa kuin seinään. Yhtye julkaisi uuden levynsä tammikuussa, minkä jälkeen sen oli tarkoitus lähteä maailmankiertueelle tienaamaan. Keikkoja oli tarkoitus olla 96:ssa kaupungissa ympäri maailmaa, mutta lopulta bändi ehti soittaa vain yhden keikan Turun Logomossa 12. maaliskuuta. Maailmankiertue on siirretty vuoteen 2022.

Ylen mukaan Apocalyptica Agency Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 412 000 euroa. Ylen mukaan tänä vuonna kiertueen ansiosta liikevaihto olisi ollut noin kaksi miljoonaa euroa ja vuonna 2022 miljoona euroa. Korona muutti kuitenkin kaiken.

Ylen mukaan Toppinen on elänyt säästöillä ja satunnaisilla apurahoilla ja lainoihinsa hän on ottanut lyhennysvapaata."

Nähtävästi se mitä "taloudellinen tiukkuus" tarkoittaa riippuu siitä keneltä kysyy.

Ei voi kuin haukkoa henkeä näitä miljonäärien maailmantähtien koronaitkuja kuunnellessa. Miten ne kehtaa?

Kuule Eicca, jos et ole yli kahdenkymmenen vuoden maailmantähteytesi aikana tajunnut varautua tiukkoihin aikoihin täytyy olla vähän tyhmä. Jos tässä vaiheessa koronapandemiaa jo alkaa pelottaa että fyrkat loppuu kesken eikä ole taloussuunnitelmaa takataskussa kriisiaikoja varten, ei voi kuin toivoa että koronapandemia pitkittyy, ja pääset kokemaan mitä se oikea taloudellinen tiukkuus tarkoittaa.

Joskus kuuntelin Apocalypticaa ja olin iloinen heidän menestyksestään. Enpä ole enää. Enkä kuuntele, enkä tule konsertteihin. Meni kunnioitus.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kunhan ulisee. Verotietojen mukaan Eicca ansaitsi viime vuonna Suomessa seuraavanlaisesti:

   Pääomatulo
   16 648
   Ansiotulo
   133 364
   Tulot yhteensä
   150 012

   • Anonyymi

    Onhan se kermaperseelle järkytys, kun on tottunut noin 13 000 euron kuukausituloihin ja ne lakkaavat vähäksi aikaa. Ei se ole helppoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan se kermaperseelle järkytys, kun on tottunut noin 13 000 euron kuukausituloihin ja ne lakkaavat vähäksi aikaa. Ei se ole helppoa.

    Jää päiväannokset saamatta ja alkaa vieroitusoireet...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   18393
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6759
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1961