Aihe

Uskova muuttuu transpedoksiko

Anonyymi

Taivaan ja maan väliin soitti tosi outo mies. Hän on Jumalan kuva mutta pelkää rokotuksia. Voisi muuttua transihmisrksi. Joksikin pedoksi jos saa mRNAta omaan DNAhan. Luulin ensin tsoukiksi mutta vakavissaan oli.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä tuo on ihan mahdollista. Vihollinen levittää jo nyt transsu probagandaa joka rintamalla. On miehiä peruukeissa telkkarissa ja radiossa kaikenlaisia ponnaripojuja ja korvakorukundeja niin en ihmettelisi vaikka jollain ruiskeella saataisiin normaaliin heteroseksuaaliseen mieheen transsuuden henkivallat ja mies pukeutumaan naiseksi ja puhumaan naisen äänellä.

   • Ilman somea en olisi koskaan saanut tietää, miten merkillisiä ajatuksenjuoksuja kadulla vastaan kävelevillä ihmisillä voi olla. Välillä alkaa jo melkein pelottaa.


   • Anonyymi
    Tipale kirjoitti:

    Ilman somea en olisi koskaan saanut tietää, miten merkillisiä ajatuksenjuoksuja kadulla vastaan kävelevillä ihmisillä voi olla. Välillä alkaa jo melkein pelottaa.

    Olen kirjoittanut montakin kertaa siitä, miten netin mukana menetin uskoni kanssaihmisteni järkiperäisyyteen. Täällä törmää väitteisiin, joiden esittäjien luulisi olevan laitoshoidossa, mutta niin ei näköjään ole. Kadulla vastaan käveleviin tavallisen näköisiin tallaajiin mahtuu ilmeisesti aika monen sortin viheltäjää. Kuuppa saattaa olla totaalisesti muissa sfääreissä, mutta jos ei ole itselleen tai ympäristölleen vaaraksi, ei hoitoon passiteta.


  • Anonyymi

   Pedon merkki-asia on raamatusta löytyvä asia. Siksi siitä on puhuttava, jotta ihmiset saavat asiasta varoituksen, koska sen ottaminen johtaa kadotukseen. Koska kukaan ei kuitenkaan toistaiseksi vielä varmuudella tiedä, mikä pedon merkki on, asian ympärillä liikkuu paljon teorioita. Valitettava sivuilmiö on, että mieleltään herkät ihmiset voivat saada aiheesta ahdistusta ja muuta ongelmaa.

   Varmaan siinä Taivaan ja maan välillä-ohjelmassakin koitettiin antaa tälle miehelle jokin rauhoittava vastaus.

   • Anonyymi

    Välillä vaan tuntuu, että sitä pedon merkkiä yritetään väkisin työntää lähes kaikkeen, mitä itse vastustaa. Rokote tai sapatin vietto vääränä päivänä pedon merkkinä ei vaan mitenkään synkkää Raamatun kuvaukseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   380
   4786
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   3719
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   34
   2175
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   2097