Aihe

Hallitus näpertelee ja esittää huolehtivaa, mutta leipäjonot kasvavat!

Anonyymi

Leipäjonot eivät johdu koronasta, koska 40% jonolaisista on eläkeläisiä. Eivät he ole lomatettuja eikä irtisanottuja. Koronan syyttely on usvaa, jonka taakse yritetään piiloutua ottamalla sikamaisesti lainaa, jakamalla rahaa kavereille, olla tekemättä työllisyyspäätöksiä, nyt tehty vasta 15.000 työllisestä, vaikka tarvitaan 80.000. Hei koronarokotukset ovat alkaneet, eikä sekään ole hallituksen ansiota. Rokotukset alkoivat samaan aikaan ympäri EU;ta, eikä siitä päättänyt Marinin hallitus!

Rinteen vaalimainoskikka Vappusatanen tarkoitti eläkeläisille, jollekin 20 euroa käteen, joillekin vähemmän käteen. Sillä ei paljon leipää saa. Esimerkiksi kykypuolue Kokoomus esitti takuueläkkeen nostoa tuhanteen euroon. Se olisi ollut jotain, oikeasti eikä mitään demarinäpertelyä. Ihmiset vaan ovat kusetettavissa.

Hallitus nostaa veroja 2021. Pahimmin nousee pienituloisten taakka. Sitä se sosialidemokratia on, sosialisointia. Veronkorotuspuolueet SDP ja vasemmistoliitto lisäävät tuloeroja, Sitä veronkorotukset tutkitusti ovat Suomessa tehneet. Kenen asialla?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä esitä väärää ja keksittyä tietoa, vaan koita pitäytyä tosiasioissa.

   Antti Rinteen mainitsemasta vappusatasesta on jo tänä vuonna tullut 45 euroa lisää kuukausieläkkeeseen.

   Leipäjonot johtuvat siitä, että ihmisillä ei ole sairauden, työttömyyden ja pienten tulojen takia mahdollisuutta ostaa perheelleen ruokaa. Tietysti sinne ruokajonoon tulee aina joku "paremman väen" edustajakin, joka ensin jättää citymaasturinsa sivukadulle ja pukeutuu repaleiseen toppapukuun ja menee jonottamaan muiden "yhtä huonosti toimeentulevien" ihmisten kanssa.

  • Anonyymi

   onkos mamuja leipäjonossa?

  • Anonyymi

   Hallitus jakoi joululahjarahaa mutta Hurstille ei, tietoinen arvovalinta köyhiä suomalaisia kohtaan. Ihmisarvon priorisointia ei pidemmälle voisi enää viedä, hallitus näytti kuinka eliitti halveksii köyhiä.

  • Jos hieman vilkaiset työttömien työnhakijoiden määrää niin viimeksi näin luvun noin 250'000 eli sen verran tarvitaan uusia työpaikkoja mutta SS ei niihin tarvittavia työelämän muutoksia kykene edes esittämään, koska sylikoira ay mafian varpaille tai hännälle pitäisi siinä astua.

   Ay mafia on sosialistille kansaa tärkeämpi, koska se rahoittaa vaalikuluja!

  • Anonyymi

   Kokoomuksen kansanedustaja sanoi eilen lehdessä, että leipäjonoja on ja tulee olemaan aina, koska ilmaiselle tavaralle on ottajia, oli tilanne mikä hyvänsä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   230
   18045
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   355
   6619
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1877