Aihe

Wahlburgers mikä idea?

Anonyymi

Wahlburgers reality on varmasti tylsin reality ikinä, Mark Wahlberg on näytellyt useissa elokuvissa ja on ihan hyvä näyttelijä mutta yksityiselämässä hän on kuolettavan tylsä kuten veljensä ja koko perheensä. He eivät ole sekoja, he eivät ole hauskoja, he eivät ole millään tavalla kiinnostavia tai persoonallisia. Kuin katsoisi maalin kuivumista seinällä.

Osbourne oli seko mutta rakkastettava, Beverly Hillsin täydelliset naiset uskomattoman tyhmiä ja pinnallisia ällöjä, Realityissä tulee olla ärsyttäviä, säälittäviä, herttaisia hulluja tms. siinä idea että voi taivastella luoja mitä porukkaa. Mutta Wahlburgers tsiisus, mielenkiintoisempaa olisi seurata Hesburgerin katossa olevaa turvakameraa.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näitähän reality-sarjoja ei tarvitse katsoa.

  • Anonyymi

   On kyllä harvinaisen tylsä tv-reality. Ilmaista mainostahan tuo ravintolalle kuitenkin on ja tuo asiakkaita sisään, joten rahan takia pakosta vääntävät.

   • Anonyymi

    Rahanko takia? Ihanko totta?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4905
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1776