Aihe

Lyhyempi jalka pitemmäksikö

Anonyymi

Luin Juhani Starzewskin pidentäneen jalkoja Jeesuksen nimessä. Tämä onkin aika yleinen ihmeparannus netin mukaan.

Jos rappusien nousu on hankalaa voisiko olla eriparinen jalkavsyynä moiseen. Oletko ollut jalanpidennyksessä. Tapahtuuko kasvu heti vai hitaasti.

8

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika hitaasti käytin lapsiani tällaisessa alle kymmenvuotiaana ja viimeisen lapsen kohdalla armeijan jälkeen vasta loppui tämä jalanpidennys prosessi mutta kyllä hänestä ihan pitkä kaveri tuli.

   Ei jumalakaan asioita välttämättä heti tee pitää olla kärsivällinen asioiden suhteen .

  • Anonyymi

   2Moos.4:1 Mooses vastasi ja sanoi: Katso, he eivät usko minua eivätkä kuule minua, vaan sanovat: Ei Herra ole sinulle ilmestynyt. 2Moos.4:8-9 Herra sanoi: Jos he eivät usko sinua eivätkä tottele ensimmäistä tunnustekoa, niin he uskovat toisen tunnusteon. Mutta jos he eivät usko näitäkään kahta tunnustekoa eivätkä kuule sinua, niin ota vettä Niinivirrasta ja kaada kuivalle maalle, niin se vesi, jonka virrasta otat, on muuttuva vereksi kuivalla maalla. Joh.6:64 Mutta teissä on muutamia, jotka eivät usko. Sillä Jeesus tiesi alusta asti, ketä ne olivat, jotka eivät uskoneet, ja kuka se oli, joka oli kavaltava hänet.

  • Anonyymi

   Eikö olisi paljon helpompi lyhentää sitä pidempää jalkaa?

  • Anonyymi

   Ei enää pelkkiä jalkoja pidennetä vaan,eikös helluntailaiset tee jo peniksen pidennyksiäkin? Sitä varten on erikoismiehet tuotu Afrikasta tänne.

   • Anonyymi

    Ensin kiertävät saarnamiehet, sitten riskiryhmät ja lopuksi peräkammarin pojat saavat pidennyksen.


  • Anonyymi

   Tyypillinen huijaus.

   LS

  • Anonyymi

   Jalanpidennyksessä saattaa olla kysymys siitä, että selkässä olevat jännitystilat laukeavat ja sen seurauksena lantio kääntyy takaisin oikeaan asentoon, toinen jalka pitenee ja toinen lyhenee.

   Kuitenkin minulle on tapahtunut sellainen juttu, että ihan tavallisessa kokouksessa toiset ihmiset halusivat rukoilla minun jalkojeni puolesta ja niinhän siinä sitten kävi, että sen jälkeen kävellessäni meinasin kompastua aika usein ennenkuin parin viikon aikana totuin uusiin asetuksiin. Siinä kyllä tapahtui jotain.

   • Anonyymi

    Eräälle kuulemma kasvoi jalka liian pitkäksi ja hän joutui ontumaan toiselle puolelle! Tulikohan Jumalalle laskuvirhe?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4452