Aihe

Lääkeyhtiö Pfizer on tuomittu useita kertoja petoksista - lahjonut myös Tamperetta

Anonyymi

Yhdysvaltalainen megaluokan lääkeyhtiö Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista. Pfizerin todettiin syyllistyneen muun muassa terveydenalan päättäjien lahjontaan ja muihin markkinointia sekä myyntiä edistäviin petoksiin. Tämä ei ole ollut Pfizerin ensimmäinen kerta oikeudessa, sillä vuonna 2004 Pfizer tuomittiin 430 miljoonan dollarin korvauksiin laittomista markkinointikeinoistaan. On tuskin yllätys, että lääkeyhtiöt harjoittavat tämänkaltaista hyvinkin epäilyttävää ja laillisuudeltaan välillä häilyvää lobbausta päättäjiä kohtaan. Myös Tampereen kaupunki on ollut yksi Pfizerin ”lahjonnan” kohde.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No sehän on kuin Suomen nykyhallitus. Mitä sitten?

  • Anonyymi

   Joka ikinen suomalainen lääkäri on saanut useilta eri lääkefirmoilta maasutusta vuosien varrella.

   Yleensä ne kustannetut reissut puetaan jonkinlaisen terveysalan seminaarin viittaan. Mutta paikan päällä lahjoitetaan kultakelloja ja "tutkimusrahaa", virtaa viina, ja maksetut nuoret naiset ja miehet palvelee kaikin tavoin.

   • Anonyymi

    Iänikuiset immetkin saavat suureen tarpeeseensa mustaa makkaraa.


   • Anonyymi

    Kauheaa on meno.
    Onneksi joissakin sairaaloissa on demarijohto ja tiukka kuri lääkäreille.

    Eräässäkin suuressa keskussairaalassa ei ostettu mitään laitetta tai välinettä ellei johtava sairaalainsinööri (SDP) päässyt ulkomaille tutustumaan tehtaaseen joko firman tai sairaalan laskuun.
    Näin demarijohto pystyi estämään lääkäreiden pääsyn edes maahantuojan tiloihin Suomessa, jossa olisi jopa saattanut olla pullakahvit odottamassa.

    Samassa sairaalassa silloisen tunnetun demarisen sairaanhoitopiirin johtajan hyvinvoinnista huolehtidittiin kiitettävästi sairaalaa laajennettaessa ja piirin johtajan rakentaessa samaan aikaan sattumalta omakotitaloaan.
    Väliin tuntui, että saadaanko sitä itse sairaalaa koskaan laajennettua rakennusliikkeen tarvike- ja työntekijäpulan vuoksi. Laskutus toimi kyllä ajallaan.
    Näin kai estettiin jotenkin lääkäreiden korruptiota, että he eivät saisi ilmaista parkettia, mene ja tiedä.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Medikalisaatio pyrkii vaikka keinotekoisesti luomaan ihmisiä jotka luulevat olevansa sairaita vaikka eivät oikeasti ole. Luulotauteihin myydään turhia jopa vahingollisia lääkkeitä. Puoskarit pyrkivät myös lääkintähenkilöstön keskuuteen, lääketieteen oppilaitokseen sisälly kuin syöpäkasvaimet.

  • Anonyymi

   Joka ikisellä kansainvälisellä meiningillä on omat mafiansa. Onneksi ne kaikki on paljastettu Raamatussa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610