Aihe

Lääkäriksi

Anonyymi

Juttelin tässä juuri muutaman lääketeollisuuden voitelijan kanssa.
Jos lääkärinä määrään heidän lääkkeitään, saan hyvät proviikat.
Siksi olenkin rikas ja määrännyt lääkkeitä myös silloin, kun niille ei ole tarvetta.
Paras bisnes on vanhukset, heille voi jo näkemättä ja tutkimatta määrätä 3-4 eri reseptilääkettä ja noin 5 lääkettä näiden aiheuttamiin sivuoireisiin.
Meillä lääkäreillä onkin ollut kova kilpailu vanhuksista ja herrasmies sopimuksella olemme päättäneet yleisen lääketaulukon vanhuksille, jotta kukaan ei saisi antaa toista parempia ja tuottavampia diagnooseja sekä lääkityksiä.

Lääkärinä minua työssäni kiinostaa hyvät proviikat ja antamani diagnoosin määrää pitkälti lääke ja siitä saatava tuotto.

Monta kertaa olen määrännyt antibiootteja vanhuksille ja niiden aiheuttamaan ripuliin määrään myös ripulilääkkeitä ennemin kuin lopettaisin antibioottikuurin.

hippopotanuksen valan olen vannonut näin.

Minä Dr. nönnönnöö lupaan ja vakuutan olevani uskollinen minua opinnoissani sponsoroimalle lääkeyhtiölle ja määrätä resepteillä ensisijaisesti heidän tuotteitaan.
kaikissa epävarmoissa tilanteissa ja diagnooseissa lupaan katsoa myyntitaulukoita ja valita sieltä tuotteen, jonka myynti on laskenut ja antaa diagnoosin tuotteen mukaan.
Jos sanani syön tai asiasta jollekin hiiskun, niin menetän proviikkani ja valehtelen, että en ole milloinkaan antanut rahan johdattaa minua työssäni.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikä siinä kyllin.

   SDP:n kansanedustaja Kristiina Salonen Satakunnasta kertoi vaalitilaisuudessaan, että on tieteellisesti todettu rikkaiden syöpälasten pääsevän nopeammin hoitoon kuin vähäosaisten syöpälapset.

   Poliisin olisi helppo selvittää tällainen ihmisoikeusrikos, koska syöpälapsia hoitavia lääkäreitä ja hoitajia on vain kourallisen verran Suomessa.
   Vielä pahempaa on, että kyseessä on järjestäytynyt salaliitto rikkaiden hyväksi.

   Uskon, että edustaja Salosen (SDP) puhe on yhtä luotettava kuin kansliapäällikkö Varhilan (SDP) puhe tieteellisestä tuloksesta maskien hyödyttömyydestä ja jopa vaarallisuudesta.
   Tai Antti Rinteen (SDP) vappusataset

   Tieteellinen maailmankatsomus (SDP) on propagandavapaata niin paljon kuin mahdollista ilman totuuden häivää.

  • Anonyymi

   Dr. Nönnönnöö on saanut vähän väärän käsityksen tuosta rikastumisesta.
   Vaikka kuinka lahjottaisiin lääkkeiden määräämisistä niin se bonus ei tule rahallisena korvauksena, eli ei käteistä, ei käteen eikä tilille.

  • Anonyymi

   Kannattaa tutustua aiheeseen vähän niin tietäisit jostain jotain.

  • Anonyymi

   Perheministeri ja demari Krista Kiuru se vasta moniosaaja on.

   Perheministeri on jo liki vuoden esiintynyt koronaepidemian huippuasiantuntijana ilman (lääketehtaiden korruptiota).

   Kun Olkiluodon atomivoimalassa on jokin pieni sisäinen radioaktiivisuusvuoto, niin perheministeristä kuoriutui hetkessä ydinfysiikan huippuosaaja ja perheministeri oli antamassa lausuntoja atomivoimalan toiminnasta.

   Kun 16 vuotias nuorukainen mukiloitiin kuoliaaksi, perheministeri ei kiireiltänsä joutanutkaan antamaan lausuntoa.

   Mahdollisesti perheministeri olisi Suomen etevin aivokirurgikin, mutta hän ei kiireiltänsä jouda aivoleikkauksiakaan tekemään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   112
   7420
  2. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   7419
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   508
   5962