Aihe

Vieläkään ei ole tapahtunut mitään merkittävää....

Anonyymi

...mikä sysäisi Trumpin lähemmäs jatkokautta. Mikään virallinen instanssi ei ole tehnyt elettäkään viedäkseen Trumpia toiselle kaudelle. Eivät demokraatti-, eivätkä rebujohtoiset instanssit sen enempää. Aika käy vähiin. Kertokaas trumpisti-bannonistit, että milloin alkaa tapahtua?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun edes joulupukki ei tuonut fuhrerillemme Trumpille hänen hartaasti toivomaansa jatkokautta, niin kyllä peli on jo tykkänään menetetty.
   Voi meitä persuparkoja, pitänee pukeutua säkkiin ja kömpiä tuhkakasaan jos vaikka se auttaisi.

  • Anonyymi

   Runkin toista tulemista (törähdystä?) odottelevat lahkolaiset elähdyttelevät toivoa siitä, että loppiaisena 6.1.2021 tapahtuisi ihme USA:n kongressissa (kongressi = senaatti + edustajainhuone yhdessä) osavaltioiden valitsijamiesten antamien äänten laskennassa.

   Kyseisessä tilaisuudessa joku republikaani aivan varmasti esittää vastalauseensa ja vaatii tuloksen hylkäämistä. Tämän jälkeen senaatti ja edustajainhuone menevät omiin tiloihinsa miettimään asiaa. Jotta Runkki saisi tuloksen käännettyä edukseen olisi SEKÄ senaatin ETTÄ edustajainhuoneen enemmistön äänestettävä hänen ehdotuksensa puolesta.

   Senaatissa on niukka republikaanienemmistö mutta osa republikaaneista on jo tajunnut tilanteen ja lakannut tukemasta Runkkia. Ei siis ole mitenkään selvää että edes senaatti äänestäisi Runkin toivomalla tavalla. Edustajainhuoneessa sen sijaan on demokraattien enemmistö joten se ei tule äänestämään Runkin haluamalla tavalla riippumatta siitä miten republikaanit toimivat.

   Draamakomedian viimeistä edellisessä näytöksessä 6.1.2021 ei siis tule Runkille törähtävää vaalivoittoa. Kansa äänesti väärin eikä hän saa kansaa vaihtettua ajoissa.

   Viimeinen näytöshän on 20.1.2021 klo 19:00 Suomen aikaa jolloin alkaa Joe Bidenin virkakausi ja Runkki menettää syytesuojansa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   343
   25024
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14237
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11728
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   109
   8735
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   546
   6015