Aihe

HUHUT korona-kuolemastani on vahvasti liioiteltuja!

Anonyymi

En ole kuollut, enkä ole sairastanut tietoisesti ensimmäisessä enkä toisessa "aallossa", en ole saanut myöskään uutta mm. Englannissa havaittua muunnosta viruksesta!
En kiistä enkä tiedä kun ei ole testattu, olenko sairastanut viruksen lievemmän muodon jollain tasolla jo alkuvuodesta, mutta mitään suurempaa vaivaa tai seuraamuksia en ole tietoisesti saanut!

Mutta ennen epidemian alkua jo helmi- maaliskuussa olin varannut ajan normaaliin terveyskeskus käyntiin Helsingissä, ja saamani aika ihmeekseni peruutettiin ilman uutta aikaa tms. syytä ilmoittamatta! Yksikertainen "selitys txt-viestissä oli "korona"!
<> Se ei mulle riittänyt kun terveyskeskus ( suuri helsinkiläinen) jatkoi avoinna sekä vastaanottoja että ilman ajanvarauksia toimivaa päivystystä!

Peruutus jo myönnetystä aikavarauksesta tuli tekstiviestillä SEN JÄLKEEN KUN ENSIN päivää paria aikaisemmin olin saanut txt -vahvistuksen ja muistutuksen varatusta ajasta!
Tällaista toimintaa pidän erikoisena kokonaisuuteen nähden!

Tein reklamaatiota vastuuhenkilöille kaupungissa, tk.n yli- ja apulaislääkäreille jne. Vastauksia oli hankalaa saada - tein ilmoiuksen myös Valviraan ja sieltä se meni Aviin ( Aluehallintovirasto Uusimaa) ja Eduskunnan oikeusasiamiehelle (nainen Sakslin) joka kieltäytyi ottamasta asiaa käsittelyyn kun valitus oli mennyt jo Aviin!
Nyt kun jo yli puoli vuotta kulunut ja käytännössä 10 kk - EI OLE MITÄÄN VASTAUSTA TAI MUUTA ILMOITUSTA TULLUT - jossa asiasta kerrottaisiin, miten Helsingin terveystoimen lääkärit ja vastuuhenkilöt ym. ovat "päässeet kuin koira veräjästä" tässäkin asiassa!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    103
    9269
   2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

    Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
    Muhos
    173
    9000
   3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    525
    6154
   4. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    59
    2745