Aihe

Jännittävin ja tasaisin Valioliiga vuosiin

Anonyymi

Enpä muista, koska viimeksi kärkijoukkueet ovat menettäneet näin paljon pisteitä. Eilen Liverpool jäi kotona tasuriin, tänään Chelsealle kävi sama. Leicesterillä on kaksi pistemenetystä alla, Tottenham on voittanut vain yhden viidestä viimeisestä. Vedonlyönnin kannalta on tullut huomattua, ettei suuria suosikkeja juuri kannata betsata pienillä kertoimilla.

Huomenna voisi kokeilla tasureita esmer. matseihin Brighton-Arsu ja So'ton - W. Ham. Arsulla on hyvä peli alla, mutta tuskin se auttaa tässä matsissa.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vedätyskierroksia nämä ovat. Tahallisia pistemenetyksiä. Keräävät peliyhtiöille hyvät osingot vuoden loppuun. Toi on vielä niin läpinäkyvää kun kaikki kärkijoukkueet menettää saman verran pisteitä ei voimasuhteet kärkikamppailussa muutu. Niskalaukausta noi ovat vailla.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4974
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1880