Aihe

Ei ole helsinkiläisilläkään helppoa

Anonyymi

Uuden asuinalueen asukkaat kokevat kovia, itku ja pelko on valtava. Aluetta yhä rakennetaan ja työkoneista lähtee kovia pelottavia ääniä mutta erityisen raskaana ja nujertavana asukkaat pitävät sitä, että lähimpään kauppaan on toista kilometriä, kävellen menee monta minuuttia. Eipä ihme, että aiheesta on iso artikkeli hesarissa. Turha kenenkään väittää, että helsinkiläiset pääsevät helpolla tai ovat silkkipersenössöjä. Voimia sinne pääkaupunkiin, elämä on joskus kovaa:
https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000007707876.html

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei vittu sentään oikeasti!

  • Anonyymi

   Niin maallahan asukas hyppää omaan autoonsa ja hurautta tuollaisen matkan hetkessä, saman tien vaikka kirkolle isompaan kauppaan. Jos jollakin vanhuksella ei ole autoa, kunta maksaa taksikyydin.

   Eipä taida tuohon helsinkiläislähiöön tulla ihan heti lähikauppaa kun Tripla on liian lähellä kovana kilpailijana. Todennäköisesti ensimmäisenä tulee R-kioski josta saa ostettua sen unohtuneen maitopurkin ja voi samalla lotota. Pääseehän tuolta bussilla mihin vaan kaupungissa melko tihein välein, bussilinjat kulkee asuinalueen laitoja pitkin, joten ei ole noin pitkä kävelymatka kuin tuossa uutisessa sanotaan.

   • Anonyymi

    Kyläkauppaan 10 kiometriä ja isolle kaupalle 50. Ei tarvitse kävellä kun voi hurauttaa autolla.


  • Anonyymi

   Hesalaisten tyypillinen talvipukeutuminen -huppari tai kevyttakki, ei pipoa ei hanskoja, jalassa tennarit ja nilkat paljaana. Siinä on varpaat jäässä ja nokka sinisenä hesanhepulla kun nilkuttaa niissä tamineissa kilometrin kauppaan.

  • Anonyymi

   Juuri tuosta syystä muutin maalle! Täällä on niin käsittämättömän hiljaista ja rauhallista! En ymmärrä miten kestin kaiken tämän ajan sitä hillitöntä työkoneiden jyskettä ja kaikkea jyrinää, poraamista ja räjäyttelyä. Olisi pitänyt muuttaa jo aiemmin!

  • Anonyymi

   Kyllä siinä kannabishöyryinen helsinkiläinen ituvihreä jo eksyy ja kuolee nälkään kun kauppaankin on pari kilsaa.

   Pitäis varmaan työkkärin järjestää jonkinlainen survival kurssi näille poloisille. Vois olla vaikka yksi viikon kurssi "navigoiminen kadulla ilman metroa" ja toinen viikon kurssi "Kuinka pärjätä 5 minuuttia ilman eineksiä".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10434
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   101
   3826