Aihe

Joko Taneli ja muut THL:n suojatyöläiset saivat rokotteen?

Anonyymi

Taneli P. (paneli T) on niin seksikäs hoikka säyseä ja pidättyväinen lääkärimies ja on oikeutettua että hän uutteran tiedottamisensa palkkioksi olisi /on saanut ensimmäisten joukossa korona-rokotteen!?
Miten THL nousi nyt vasta kansakunnan tietoisuuteen tämän pandemian ja koronan kautta!? Ja siellä on väkeä kuin pipoa ja kaikki haluaa tulla NYT NÄKYVIIN ja asiantuntijoina esiintyä ja tiedottaa ja neuvoa tyhmää kansaamme!

Samoin Sosiaali-ja terveysministeriön kanalauma ja kaikki on jonkun sortin "johtohahmoja" ja esiintyvät toinen toistensa päälle ja yli puhuen kuin toisiaan laudalta lyöden joka käänteessä missä esiintyvät!

Mutta auta armias jos heidän perustehtäviään kansan perus- terveyden ja sosiaalitoimen valvomisesta on kysymys - SILLOIN KO. SUOJATYÖPAIKASSA kansan kustannuksella useimmat vaikenee ja sysää vastuuta toinen toisilleen ja ties minne - ja lopulta aina lähinnä onglmissa yms. Eduskunnan oikeusasiamiehelle!
Ja samaan aikaan maan eri puolilla on AVI't ja Valvira ja kaikki samaan aikaan myös päällekkäisten toimintojen kautta samojen asioiden ja mm. kanteluiden parissa jakamassa ja siirtämässä vastuutaan - ties minne - jonne se asia sitten unohtuukin!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    332
    21794
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    337
    6171
   3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    362
    4143