Aihe

Verenpainelääke ja pääkipu

Anonyymi

Onko kellään kokemusta tai tietoa verenpainelääkkeestä ja päänsärystä haittavaikutuksena?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletko lukenut käyttämäsi verenpainelääkkeen ohjelappua? Onko siellä mainittu sivuvaikutuksena päänsärky, ellei niin valita asiasta hoitavalle lääkärille.

  • Anonyymi

   On. Päänsärkyä, rytmihäiriöitä, turvotusta ym. Tosin nämä kaikki on mainittu mahdollisuuksina lääkkeen mukana toimitetussa ohjelappusessa.
   Juuri näiden syiden vuoksi olen melkeinpä valmis luopumaan lääkityksestä. Korkeamman verenpaineen aikana oireita ei ollut, enkä tuntenut verenpainetta ongelmana ja olin muuten tyytväinen olooni.
   Nyt lääkityksen aikana ei ns "tervettä päivää" ole ollut, mutta lääkärin mukaan elän pidempään kun verenpaine on laskenut parisen prosenttia. Siis, elääkö onnellisenpana ja terveemmän oloisena vähemmän aikaa vai kipuilevana sairaana pidenpään?
   Siinäpä pulmaa mietittäväksi.

  • Anonyymi

   Onko verenpaineen lukemat kunnossa? Mitäs, jos päänsärky johtuu kohonneesta verenpaineesta? Verisuonet on kovilla ja voi oireilla aivoinfarktista.

   • Anonyymi

    Verenpainearvot ovat nyt lääkityksellä kunnossa. Lääkkeinä minulla on Candesartan ja Nifedipin. Kummassakin on ilmoitettu tavallisena haittavaikutuksena päänsärky. Mietin vaan, että onko sellaisia verenpainelääkkeitä olemassa, jonka haittavaikutus ei ole päänsärky.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   20126
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16051
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12769
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   311
   10413
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10288