Aihe

Lespo Piispa Laajasalon kimpussa!

Anonyymi

Lehdet: Johanna Korhosen tutkintapyynnöt piispa Teemu Laajasalon toimista eivät johtaneet esitutkintaan

Korhonen oli tehnyt Helsingin piispasta Teemu Laajasalosta (kuvassa) kaksi tutkintapyyntöä poliisille aiemmin tänä vuonna. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa© Lehtikuva Korhonen oli tehnyt Helsingin piispasta Teemu Laajasalosta (kuvassa) kaksi tutkintapyyntöä poliisille aiemmin tänä vuonna. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa
Helsingin piispasta Teemu Laajasalosta tehdyt kaksi tutkintapyyntöä eivät johda rikostutkintaan. Asiasta uutisoivat Kotimaa-lehti sekä Kirkko ja kaupunki.

Tutkintapyynnöt oli tehnyt Helsingin hiippakunnan hiippakuntavaltuuston entinen puheenjohtaja Johanna Korhonen. Helsingin poliisin päätöksen mukaan kumpikaan tutkintapyyntö ei anna syytä aloittaa esitutkintaa.

Myös toimittajana tunnettu Korhonen teki tutkintapyynnöt tämän vuoden huhtikuussa ja syyskuussa.

Ensimmäisessä tutkintapyynnössä Korhonen pyysi poliisia selvittämään muun muassa sitä, väärensikö Laajasalo tuomiokapitulin vuoden 2019 talousarvion. Korhonen esitti myös, että tuomiokapitulin lakimiesasessori olisi rikkonut virkavelvollisuuttaan ja että hiippakuntavaltuuston jäsenet olisivat syyllistyneet luottamusaseman väärinkäyttöön.

Poliisin päätöksessä todetaan, ettei Laajasaloa, lakimiesasessoria eikä luottamushenkilöitä ole syytä epäillä rikoksesta eikä esitutkintaa aloiteta, kertoo Kotimaa-lehti. Päätöksestä uutisoi aiemmin Kirkko ja kaupunki.

Poliisin mukaan kyse ei ollut talousarvion väärentämisestä, vaan mahdollisesta menettelyvirheestä talousarvion oikaisu- ja hyväksymismenettelyn osalta, Kotimaa-lehti kirjoittaa.

Toinen tutkintapyyntö koski Laajasalon yhtiön kirjanpitoa
Toisessa tutkintapyynnössä Korhonen pyysi poliisia tutkimaan, onko Laajasalo syyllistynyt kirjanpitoasetuksen vastaiseen toimintaan, kun tämä ei ole kirjanpidossa eritellyt yhtiönsä saamaa huomattavaa tuloa. Korhonen pyysi poliisia tutkimaan myös, onko Laajasalo syyllistynyt lahjuksen vastaanottamiseen viranhaltijana tai elinkeinotoiminnassa.

Kotimaa-lehden mukaan poliisi päätti tässäkin tapauksessa, ettei asiassa ole syytä epäillä rikosta eikä esitutkintaa aloiteta. Lehden mukaan päätöksessä todetaan lahjusrikoksen osalta, että tutkintapyynnössä on esitetty vain väite vailla konkreettista selvitystä sen tueksi.

Johanna Korhonen on lespo ja Piispa Laajasalo hetero ja Korhonen on ennenkin tehtaillut tukintapyyntöjä Piispa Laajasaloa vastaan ja Piispa on niistä pienet sakot saanut.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Piispanvaalien aikana Johanna Korhonen kannatti virkaan hakevaa naista todella innokkaasti. Kun sitten valittiinkin Teemu Laajasalo, Korhosella repesi. Siitä alkoi tuoreen piispa Laajasalon loputon jahtaaminen ja syyttely jos jostakin asiasta.
   Tuskinpa lesbo toimittaja Korhonen vieläkään lopettaa Laajasalon virkavirheiden etsimistä. On se kova paikka, kun Korhonen ei saanut omaa naispiispaa!

   • Anonyymi

    Miesvihaaja/ vainoaja. Ämmästä pitää tehdä rikosilmoituksia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miesvihaaja/ vainoaja. Ämmästä pitää tehdä rikosilmoituksia.

    Psykiatrisessa sairaanhoidossakin on näitä miesvihaajia nähty. Se on varmaan työryhmälle raskasta .


  • Anonyymi

   Kuka on "Lespo Piispa"?

   Olisiko otsikkona oikeampi kirjoitusasu parempi, eli ymmärrettävämpi?
   Esim. "Muuan lesbo-nainen - piispa Laajasalon kimpussa"!

   Miten Korhonen olisi piispan vastainen kun Laajasalo on tunnettu homojen ystävänä ja puolustajana!? Samalla siinä ollaan varmaan nais-homojen eli lesbojen asialla?

  • Anonyymi

   Laajasalo soitti kirkonkelloja jotta Itä-Aleppossa mottiin jääneet Naton Al Qaeda ja ISIS- taistelijat saivat hengähdystauon ja ammustäydennystä. Onneksi Laajasalon ja natohihhulien toiveet ei toteutuneet. Itä-Aleppo vapautettiin Naton roskajoukosta ja nyt kaupunkilaiset ovat saaneet jo 4 vuotta elää suhteellisen rauhassa. Kirkotkin on avattu ja kristityt elävät siellä sovussa muslimien kanssa jälleenrakentamassa kaupunkia.

  • Anonyymi

   Tutkintapyynnön tekeminen pitäisi mahdollistaa vain ihmisille.
   Ei homoille, toiviaisille, lesboille, sioille jne.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   32
   1908