Aihe

Bolsevikit vihasivat Suomea mikä oli syy talvisotaan

Anonyymi

Alla lainauksia Molotovin puheesta 26.11.1939 ja Terijoen hallituksen julistuksesta talvisodan alussa.

Suomessa oli bolsevikkien mielestä väärä yhteiskuntajärjestelmä mutta Suomi oli sotien välillä kehittynyt enemmän kuin Neuvostoliitto. Vaikka lähtökohdat 1917 oli samat.

Neuvostoliitossa oli tapettu miljoonia ihmisiä ja 15 miljoonaa ihmistä oli orjatyössä keskitysleireillä. Suomi oli vapaa demokratia jossa oli korkeampi elintaso.

Tämä herätti valtavaa vihaa bolsevikeissa ja halun tuhota Suomi. Melkein se onnistuikin talvisodassa.

https://histdoc.net/historia/pravda1.html

KEHNO NARRI PÄÄMINISTERIN PAIKALLA

pääministeri Cajander esiintyi mielellään konsertissa 23. päivänä marraskuuta.

Cajander muutti konserttinäyttämön sirkusilvelyareenaksi. Ilveilijän tavoin hän heitteli kuperkeikkoja ja jutteli kaikki nurin perin. Hän seisoi päällään ja käveli käsillään.

Miksi Latvia, Eesti ja Liettua ovat solmineet neuvostohallituksen kanssa sopimukset, jotka takaavat niiden itsenäisyyden, rauhan ja rauhallisen työnteon, mutta Suomen hallitus katkaisi neuvottelut ja pitää kansan jännityksessä?

Cajander uikuttaa:

- "Nämä kolme elinvoimaista Baltian valtiota, joilla oli loistava tulevaisuus, muuttuivat äkkiä itsenäisistä valtioista Neuvostoliitosta suuremmassa tai vähemmässä määrässä riippuviksi valtioiksi. Meihin suomalaisiin tämä teki masentavan vaikutuksen

Tarhakäärmeenä kiemurtelee suomalainen pääministeri. Hän nyyhkyttää lääppien kyyneleitään pitkin likaista naamaansa:

- "Koska neuvotteluissa oli vaikeata löytää yhteistä pohjaa, ne keskeytyivät toistaiseksi. Se on valitettavaa, sillä Suomi haluaa vilpittömästi ylläpitää hyviä suhteita kaikkien naapureittensa kanssa ... "

https://histdoc.net/historia/kuusinen.html

Kansan tahdosta - kansan, jonka on vallannut viha ja suuttumus Cajanderin-Erkon-Tannerin kurjan hallituksen rikollisen politiikan johdosta, - on tänään Itä-Suomessa muodostettu maamme uusi hallitus, väliaikainen Kansanhallitus, joka täten kutsuu koko Suomen kansaa ratkaisevaan taisteluun pyövelien ja sotaprovokaattorien hirmuvallan kukistamiseksi.

Senvuoksi Suomen kansanjoukot ottavat valtavalla innostuksella vastaan uljaan, voittamattoman Punaisen Armeijan ja tervehtivät sitä, tietäen, että Punainen Armeija saapuu Suomeen ei valloittajana, vaan kansamme ystävänä ja vapauttajana.

Tämän tehtävän suorittamiseksi mahdollisimman nopeasti Suomen Kansanhallitus kutsuu Neuvostoliiton hallitusta antamaan Suomen Kansanvaltaiselle Tasavallalle kaikkea välttämätöntä apua Punaisen Armeijan voimin.

Ensimmäinen suomalainen armeijakunta saa kunnian tuoda pääkaupunkiin Suomen Kansanvaltaisen Tasavallan lipun ja pystyttää sen presidentin linnan harjalle, työtätekevien riemuksi ja kansan vihollisten kauhuksi.

Ajettakoon nuo pyövelit Suomesta loitolle! Lyötäköön maahan koko vararikkoinen hallituskopla!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomi taisteli Hitlerin rinnalla bolsevismia vastaan.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Toivottavasti vielä kirjoitetaan kirja kaikesta siitä miten NL painosti, määräili, uhkaili Suomea ennen sotia, ja niiden jälkeenkin. Ollaanko vieläkin alitajuntaisesti alistajan alaisia, kun ensimmäiseksi ajattelemme mitä naapuri tuostakin ajattelee kun teemme omia päätöksiä. Tällainen on esim. syvällinen pohdinta puolustusliiton tärkeydestä omaan turvallisuuteemme, ja olemassaoloon.

  • Anonyymi

   Aloittajan lainaukset Molotovin tekstistä ovat melkein yhtä lapsellista valehtelua kuin tämän palstan tiltusten luritukset.

   • Anonyymi

    "Aloittajan lainaukset Molotovin tekstistä ovat melkein yhtä lapsellista valehtelua kuin tämän palstan tiltusten luritukset."

    Lainaus on Pravda lehdestä .


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   214
   14360
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13351
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   8859
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   39
   6353
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   226
   3672