Aihe

Puolueet pitäisi kieltää itsensä valheellisina markkinoijia ja siirtyä kansan äänestys yhteiskuntaan

Anonyymi

Kansan äänestys yhteiskunnassa kukin äänestää asian, ei puolueen puolesta, jossa valta annetaan pienelle (meillä) maskotti ryhmälle, jonka naruja verhon takana vetelee ikänsä virasto labyrintissä ilman kosketusta kansaan eläneet taistolais virkamies ryhmät,
Jotka yksin ovat suunnitelleet koko yhteiskunnan ja vieneet oman ehdotuksensa ainoan ehdotelma eduskunnalle leimattavaksi.
Näile taustolaisille kaikki länsimainen valinnan vapaus on kauhistus,
Vaikka lännessä siinä ei koskaan ole ollut ongelmaa, se lisää isänmaan rakkautta ja puolustus tahtoa. Nämä virkamiehet on tehneet max autoritaari yhteiskunnan, jossa kaikki kansalaiselle itselleen kuuluva päätösvalta on siftattu virkamiehelle ja kuvittelevat että ovat tehnee paratiisin. Jos joudut sadismin tikkatauluksi julkisella, elämäsi tehdään helxetiksi, kaikki mallit on otettu stalinilta.
Yksilölle tehdään poliittiset hullun paprut mistä tahansa kivusta jo eteisessä akitoidut tohtorit hyökkää traumatioismaan kuin Stalinin tohtorit sitä joka ei pidä paratiisina julkista.

He keskittyvät potilaan trauamtisointiin ja hän näkee että kyse on sairaasta valtion hyökkäyksestä ja menee yksityiselle itkien kauhusta suomalaisten sadistisuutta.
Tämä jatkuu vuosikymmenestä toiseen jos valtion vihaama toisin ajattelija astuu julkisella apua hakemaan, hän joutuu kiireesti poistumaan kollektiivisen maan laajuisen sadismin takia, koska on ilmaissut ettei pidä tätä paratiisina.

Tällä tavoin sadismilla eteisessä poliittisia hullun papruja tehtailemalla tehdään poliittisesti puhdas oppista stalinistista sosialidemokraattista yhteiskuntaa,
Jossa eri tavoin ajatteleville, niille jotka ei laula demari laulua, "tämä paratiisi, muut järjestelmät pahoja" , heidät ajetaan maasta pois sadismilla, he joutuu tappavat rajut taudit hoidattaa yksityisellä ja peli on raaka, jos rahaa ei ole,, kuolkoot. Julkinen ei hoida toisinajattelijoita koskaan.
Julkiselle heillä ei koskaan ole asiaa, ja he vapisee jo julkis sanan kuultuaan, koska truamt ja itku suomalaisten sadistisuudesta, johon julkinen kilpailuttomuudessaan ajautui,
-Poliittisten hullun paprujen tehtaaksi, - antisosialistien ja oikeuksia vaatineiden pidättäjäksi ja laki ei salli sitä, joten julkinen on pakotettu akitoimaan tohtorit kriitikon kimppuun ja tekemään keino hullun paprut. Tämä on tapa jolla tehdään puhdas oppista SDP yhteiskuntaa josta toisin ajattelijat ajetaan Stalin mallilla potilasta haastattelematta kehon kipu keino hullun papruilla ulos.
Tavoitteena max autoritaari yhteiskunta paratiisi, jossa kansa ei koskaan saa äänestää ja kaikki toisista järjestelmistä positiivisia asioita puhuvat vangitaan poliittisin valhe hullun papruin.

En näe että Suomi voisi koskaan muuttua, demarit tulee jyräämään kansan äänestys yhteiskunta aloitteet, koska heille puolue, ja puolueen valta on tärkeä, ei asia.
Torkeintä on se että edes sadismin tikkatauluna tikun nokassa oleva ei saa verovaroin terveyden hoitoa toiselta ovelta, demari sanoo sille joka kriitikoita hoitaa on pantava max vero, joten maksat hoidon yhteydessä toisen veron palvelusta , vuosi veron lisäksi,
Koska valtion lupaukset hoitaa ihmisiä on valhe, julkiselta lähetteitä saa takaovelta virkamiehet ja demarit, muiden on pakko mennä yksityiselle.
Minä olin 26 vuotta sellaisen sadismin tikkatauluna ja sieltä tikun nokasta näin stalinistisen julkisen kirkkaammin kuin kukaan muu, sen teot ovat raa, at ja ikuinen pysyvä pelko jäi julkista kohtaan ja myös suomalaisuutta aloin pelätä, vaikka tiesin että se raakuus ja sadismi tulee kilpailuttomuudesta ja muutos tulee ainoastaan pahempaan nyky valtion ja koulujen ja median aivopesulassa, no suomalaiset on tottuneet hirmuhallintoon jossa oma ajattelu on rangaistava poliittisin hullun papruin ja KGB brutaali pidätyksiin kriitikot julkiselta psykiatrien kidutettavaksi, joka on hyödytön, kun yksilö näkee tilanteen, hän ei puhu sanaakaan valtion poliittisille kiduttajille.

Muutosta ei tule, joten jokainen jotka olette sadismin tikun nokassa muuttaa pois heti maasta kun siihen on tilaisuus, näin säästätte itseänne pienemmillä traumoilla.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olet täysin oikeassa,myös minä olen kirjoitellut tänne monesti pitäen puoluejärjestelmää vanhanaikaisena,raskassoutuisena ja korruptioon taipuvaisena järjestelmänä T:hiihtäjä 47 härmästä

  • Anonyymi

   Puolueet ovat ottaneet vallan Suomessa. Kansanvaltaa ei käytännössä ole.

  • Anonyymi

   Jos olisi kansanäänestys tukipaketista niinj se jäisi Suomen osalta väliin ja miljardeja säästyis.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   357
   26500
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14274
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   12009
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   98
   8930
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   568
   6116