Aihe

ala-arvoista menoa

Anonyymi

Miten ihmeessä on mahdollista, että Ylen aamuteevee viettää aina vaan vuodesta toiseen näitä pitkiä joululomiaan? Kenen piikkiin siellä toimittajat vetävät lonkkaa?
Maailmassa on pandemia ja jokainen uutispäivä on tärkeä kansalaiselle, mutta Suomessa se ei näytä olevan kovinkaan merkittävää. Missään muualla valtiojohtoinen audiokanava ei voisi vetäytyä syrjään näin härskisti.

Toinen moite Ylelle on tuo koronainfo. Pankaa nyt se käsilläpuhuja pois siitä käppyröiden edestä! Onko tosiaan niin, että kuurot ovat myös lukutaidottomia?

12

88

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ehkä muuttavat systeemiä, jota katsojat pitävät epäonnistuneena. Ensi aamusta 2 uutta asiaa juontajan ensin pitkän esipuheen pilaamana ja loppuaika kerrataan aamun uusintoja. Yksi juontaja huutaa helkutisti ja toinen taas keskeyttää kaikki haastateltavat. Nyt olisi henkilövaihdokset tervetulleita.

  • Anonyymi

   No ravaahan siellä Peltsi ympäri maailmaa ylen laskuun.
   Siinähän teille laatuohjelmaa.

   Tietenkin,suomilowella,sohvaperunoilla,siskonpedillä,kummelilla,kätevällä emännällä,25 saippuasarjalla ja 50 norjaohjelmalla höystettynä.

  • Anonyymi

   Jokaisessa uutislähetyksessä on koronatietoja. Se riittää.............

  • Anonyymi

   No nyt on yle iskenyt oikein laatuohjelman tiskiin.
   Samaa paskaa,kun mainoskanavilla pyörii.
   Onneksi ei tarvitse katsoa.

   https://areena.yle.fi/1-50563577

  • Anonyymi

   Jep ja sitten tungetaan Hymy Pyllyyn.

  • Anonyymi

   Voisi vielä ymmärtää aamutelevision "oman loman", mutta kun kaikki ajankohtaisetkin ovat myös tauolla. En tunne yhtään työtätekevää aikuista, joka voi olla joulunajan lomalla, pyhät + sen jälkeen vielä toista viikkoa. Onko toimittajan työ todella niin raskasta, että se vaatii enemmän huilia kuin pressan virka? Rinnastettavissa lapsien ja koululaisten lonkanvetoon?
   Ei radio nuku, siellä on ihan täysipäistä väkeä töissä ihan jokainen päivä.

   Kun Suomi viettää juhlaa, tv tarjoaa musiikkia. Aina vaan musiikkia. Mitä isompi pyhä, sitä pahemmin kiekuu oopperalaulajat. Ja kansa vetää brenkkua.

  • Anonyymi

   Kenen piikkiin SINÄ sitten lomailet? Häpeäisit kun käyt lomalla jos edes olet työelämässä. Uutisia kyllä on ihan joka päivä ja niitä luetaan muuallakin kuin vain pelkästään aamu tv:ssä.

   Muutenkin tuo aamutv on pilattu liian ahkerilla ja nenäkkäillä nuorilla juontajilla joilla ei ole sitä elämän- tai työkokemusta vielä tarpeeksi hyvään haastatteluun. Kokemus on kokemusta. Ja lähetys pilattu ohjelmaosuuksien uusinnoilla samassa ohjelmassa. Mitään muuta kuin uusintoja tässäkin ohjelmassa, haastattelut ovat lian lyhyitä koska kohta täytyy taas mennä uutisiin tai uusia aamun edellinen haastattelu. Riittäisi jos uutisia olisi vain tunnin välein, haastatteluihin olisi tarpeeksi aikaa. Aamun lähetys pakattu liian täyteen erilaisia aiheita ja vieraita, riittäisi jos olisi joka aamulle pari aihetta josta keskusteltaisiin, eikä uusittaisi samoja haastatteluja jotka tehtiin puoli tuntia sitten. Kuitenkin ohjelma tulee vielä päivällä uusintana ja jos nyt jäi vielä joku sekunti katsomatta ohjelmsta, Areenasta löytyy.

  • Anonyymi

   "Toinen moite Ylelle on tuo koronainfo. Pankaa nyt se käsilläpuhuja pois siitä käppyröiden edestä! Onko tosiaan niin, että kuurot ovat myös lukutaidottomia?"
   Kyllä on itsekkyys huipussaan.

   Katsotaan sitten uudestaan kommenttisi kun itse kuuroudut ja tarvitset tämän kaltaista palvelua.

   • Anonyymi

    Suomessa on arvioilta noin 8 000 kuuroa, heistä noin 3 000 on puheenoppimisiän jälkeen kuuroutuneita ja noin 5 000 viittomakielisiä kuuroja.

    Ja Suomessa on 5,5 miljoonaa muutakin ihmistä. On saamelaisia, romaneja ja iso joukko muita vähemmistöjä. Niinkö olisi ok, että kaikilla heillä olisi oma laatikkonsa virallisessa informaatiossa? Minun kuuroutumiseni olisi vain helpotus, luen paljon ja elän itsekseni. Seurustelen vain luonnon kanssa ja puhun hyvin koiraa.


  • Anonyymi

   Nykyinen YLEn toimittajakaarti koko lailla irti arkielämästä. Siksi aiheita haettu likimain lentävistä miehistä ja ufoista. YLEn aiheet vieraita ja etäisiä, joilla ei yhtymäkohtia tavalliseen ihmisten arkeen. Myös näitä henkimaailman kärsimys- , pelko, syrjintäoletuksia ja puhdasta kateudesta lähteneitä juttuväsäyksiä. Ja miksi ihmeessä näitä toimittajakandidaatteja ei laiteta minkäänlaiseen äänikokeeseen. Karmeita narisijoita, jotka vetävät henkeä sisäänpäin ääntäessään? YLEllä oli ennen kielenhuoltajia ja puheopetusta jatkuvasti. YLE on hyvä oksa päästä kaatuvasta printtimediasta lihapatojen ääreen.

  • Anonyymi

   Jihuu,yleltä tulee Susanna Laineen ohjelma,
   jossa hän haastattelee julkkiksia.

  • Anonyymi

   Eikö enää tule edes lauantain aamuohjelmaa?
   Vai vieläkö yleläiset lomailevat? Krooh.... antaa mualiman vaa kaatua, ei kuulu suomalaisille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   360
   23625
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   316
   6391
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   409
   4698
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1976