ala-arvoista menoa

Anonyymi

Miten ihmeessä on mahdollista, että Ylen aamuteevee viettää aina vaan vuodesta toiseen näitä pitkiä joululomiaan? Kenen piikkiin siellä toimittajat vetävät lonkkaa?
Maailmassa on pandemia ja jokainen uutispäivä on tärkeä kansalaiselle, mutta Suomessa se ei näytä olevan kovinkaan merkittävää. Missään muualla valtiojohtoinen audiokanava ei voisi vetäytyä syrjään näin härskisti.

Toinen moite Ylelle on tuo koronainfo. Pankaa nyt se käsilläpuhuja pois siitä käppyröiden edestä! Onko tosiaan niin, että kuurot ovat myös lukutaidottomia?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ehkä muuttavat systeemiä, jota katsojat pitävät epäonnistuneena. Ensi aamusta 2 uutta asiaa juontajan ensin pitkän esipuheen pilaamana ja loppuaika kerrataan aamun uusintoja. Yksi juontaja huutaa helkutisti ja toinen taas keskeyttää kaikki haastateltavat. Nyt olisi henkilövaihdokset tervetulleita.

    • Anonyymi

      No ravaahan siellä Peltsi ympäri maailmaa ylen laskuun.
      Siinähän teille laatuohjelmaa.

      Tietenkin,suomilowella,sohvaperunoilla,siskonpedillä,kummelilla,kätevällä emännällä,25 saippuasarjalla ja 50 norjaohjelmalla höystettynä.

    • Anonyymi

      Jokaisessa uutislähetyksessä on koronatietoja. Se riittää.............

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jep ja sitten tungetaan Hymy Pyllyyn.

    • Anonyymi

      Voisi vielä ymmärtää aamutelevision "oman loman", mutta kun kaikki ajankohtaisetkin ovat myös tauolla. En tunne yhtään työtätekevää aikuista, joka voi olla joulunajan lomalla, pyhät sen jälkeen vielä toista viikkoa. Onko toimittajan työ todella niin raskasta, että se vaatii enemmän huilia kuin pressan virka? Rinnastettavissa lapsien ja koululaisten lonkanvetoon?
      Ei radio nuku, siellä on ihan täysipäistä väkeä töissä ihan jokainen päivä.

      Kun Suomi viettää juhlaa, tv tarjoaa musiikkia. Aina vaan musiikkia. Mitä isompi pyhä, sitä pahemmin kiekuu oopperalaulajat. Ja kansa vetää brenkkua.

    • Anonyymi

      Kenen piikkiin SINÄ sitten lomailet? Häpeäisit kun käyt lomalla jos edes olet työelämässä. Uutisia kyllä on ihan joka päivä ja niitä luetaan muuallakin kuin vain pelkästään aamu tv:ssä.

      Muutenkin tuo aamutv on pilattu liian ahkerilla ja nenäkkäillä nuorilla juontajilla joilla ei ole sitä elämän- tai työkokemusta vielä tarpeeksi hyvään haastatteluun. Kokemus on kokemusta. Ja lähetys pilattu ohjelmaosuuksien uusinnoilla samassa ohjelmassa. Mitään muuta kuin uusintoja tässäkin ohjelmassa, haastattelut ovat lian lyhyitä koska kohta täytyy taas mennä uutisiin tai uusia aamun edellinen haastattelu. Riittäisi jos uutisia olisi vain tunnin välein, haastatteluihin olisi tarpeeksi aikaa. Aamun lähetys pakattu liian täyteen erilaisia aiheita ja vieraita, riittäisi jos olisi joka aamulle pari aihetta josta keskusteltaisiin, eikä uusittaisi samoja haastatteluja jotka tehtiin puoli tuntia sitten. Kuitenkin ohjelma tulee vielä päivällä uusintana ja jos nyt jäi vielä joku sekunti katsomatta ohjelmsta, Areenasta löytyy.

    • Anonyymi

      "Toinen moite Ylelle on tuo koronainfo. Pankaa nyt se käsilläpuhuja pois siitä käppyröiden edestä! Onko tosiaan niin, että kuurot ovat myös lukutaidottomia?"
      Kyllä on itsekkyys huipussaan.

      Katsotaan sitten uudestaan kommenttisi kun itse kuuroudut ja tarvitset tämän kaltaista palvelua.

      • Anonyymi

        Suomessa on arvioilta noin 8 000 kuuroa, heistä noin 3 000 on puheenoppimisiän jälkeen kuuroutuneita ja noin 5 000 viittomakielisiä kuuroja.

        Ja Suomessa on 5,5 miljoonaa muutakin ihmistä. On saamelaisia, romaneja ja iso joukko muita vähemmistöjä. Niinkö olisi ok, että kaikilla heillä olisi oma laatikkonsa virallisessa informaatiossa? Minun kuuroutumiseni olisi vain helpotus, luen paljon ja elän itsekseni. Seurustelen vain luonnon kanssa ja puhun hyvin koiraa.


    • Anonyymi

      Nykyinen YLEn toimittajakaarti koko lailla irti arkielämästä. Siksi aiheita haettu likimain lentävistä miehistä ja ufoista. YLEn aiheet vieraita ja etäisiä, joilla ei yhtymäkohtia tavalliseen ihmisten arkeen. Myös näitä henkimaailman kärsimys- , pelko, syrjintäoletuksia ja puhdasta kateudesta lähteneitä juttuväsäyksiä. Ja miksi ihmeessä näitä toimittajakandidaatteja ei laiteta minkäänlaiseen äänikokeeseen. Karmeita narisijoita, jotka vetävät henkeä sisäänpäin ääntäessään? YLEllä oli ennen kielenhuoltajia ja puheopetusta jatkuvasti. YLE on hyvä oksa päästä kaatuvasta printtimediasta lihapatojen ääreen.

    • Anonyymi

      Jihuu,yleltä tulee Susanna Laineen ohjelma,
      jossa hän haastattelee julkkiksia.

    • Anonyymi

      Eikö enää tule edes lauantain aamuohjelmaa?
      Vai vieläkö yleläiset lomailevat? Krooh.... antaa mualiman vaa kaatua, ei kuulu suomalaisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe