Aihe

No kuinkas Suomen hallitus reagoi tähän

kun Somalian presidentti lupaa, että Somalia ottaa al-Holista vastaan ruotsinsomaleita. Eli varmaan kelpaa myös ne suomensomalit, jotka täältä isikseen lähtivät, mutta haluaako hallitus ja Ohisalo etunenässä heidät väkisin Suomeen. Kaksoiskansalaisia on varmaan joukossa, mutta Suomen kansalaisuus pitäisi ottaa pois niiltä jotka terroristi-järjestöön liittyivät.

Somalian presidentin mukaan siis halukkaat naiset ja lapset voivat palata takaisin Somaliaan. Somalian EU-lähettiläs Ali Said Faqi kertoo presidentin hyväksyneen suunnitelman, jolla maahan pyritään tuomaan ruotsinsomaleita lapsineen sekä henkilöitä useista muista Euroopan maista.

Ruotsalaisista Al-Holin leiriläisistä 30-40:llä on somalitausta. Suomalaisistakin ilmeisen monilla.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Turha kuvitella että Haavisto ja vihreät päästäisivät yhtään Isisterroristia pois Suomesta, kun ovat kovalla vaivalla niitä tänne hankkineet. Eihän siitä tule helvet-tiäkään, jos Suomessa ei daasa aikaan nopeasti jotain terroritekoja.

  • Anonyymi

   Kaikki suomensomalit voisivat muuttaa takaisin kotimaahansa.

  • Anonyymi

   Miksi Suomen pitäisi reagoida Ruotsin ja Somalian välisiin asioihin?

  • Anonyymi

   Uskoisin että hyvin moni somalialaiset juuret omaava mielellään muuttaisi isiensä maille. Kovin positiivisia mielialoja tuskin koetaan maahanmuuttobisneksestä elantonsa saavan porukan keskuudessa kun muuttovyöry pois Suomesta kiihtyy.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   10465
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   105
   3869