Aihe

Vapauttava tunne

Anonyymi

Jos joku sanoo mua rasistiksi tai haluu lokeroida johonkin yks lysti. Mulla on mielipiteet ja nehän pidän, pitää joku siitä tai ei, paskanväli mulle. Mulle riitti kun tänne tulee rättipäitä ja lakuja kun omistaisivat suomen ja rikoksia vielä tekevät ja monet välttävät tuomion suvakki tuomarien ansioista, raiskatut tytöt varmaan kiittää ja monet muut. Olen joiltakin osin muukalaisvastainen, tietyt kansalaisuudet kuuluu jäteasemalle, pilaavat tämän maan. Suvakit saa haistaa pitkän peen kun suojelevat rikollisia, vastenmielistä, enkä ole mielipiteineni yksin. Laki ei suojele kantiksia vaan muita, laki h---aa, sellaista ei voi kunnioittaa.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hieman samaa. Olen muutamassa yhteydessä ilmoittautunut kansalliseksi sosialistiksi ja perustellut sen. Yhtään kommenttia en ole saanut.
   Olen kansallishenkinen. Suomi ja suomalaisuus ovat minulle tärkeitä.
   Olen sosialisti koska mielestäni tiettyjen toimintojen ohjaus yhteiskunnan taholta on kansalaisten hyvunvoinnin edellytys.
   Tarkoittaa luonnollisia monopoleja joista törkeimpiä mielipteitä laukoi Berneri joka olisi yksityistänyt kaiken kuten esimerkiksi liikenneverkoston.
   Verotuksen säätely on eräs avaintekijä.

   Siinä joitakin esimerkkejä miksi minä olen natsi. Nationaalinen sosialisti.

  • Anonyymi

   Eihän sitä tarvitse kuin sanoa olevansa isänmaalinen tai kansallismielinen niin leimataan heti. Olis hyvä muistaa että ilman isänmaallisia tai kansallismielisiä ei olisi meitäkään. Mulle tärkeintä on turvallinen suomi, sitä se ei tänä päivänä ole kun maata pidetään siirtolais kerääjänä. Piloille on hyvä maa menossa ellei suomalaisuutta ja identiteettiä suojella ja ennen kaikkea kansalaisiamme. Väärä suunta tällä hetkellä. Kun olin nuori ei näkynyt rättipäitä ei ne---reitä ja asiat oli hyvin, ei enää.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä, ei tarvitse sanoa kuin muutama fakta elintasosiirtolaisten kustannuksista ja islamin takapajuisuudesta, niin jo rasismikortti heilahtaa.

  • Anonyymi

   Niin minäkin muoriraukka olen sitten natsi ja rasisti, kun en päästä mustaihoisten kiilaamaan kaupan jonossa.Enkä väistä pientareelle, kun kuljen oikealla.

  • Anonyymi

   Tosiaankin suomalaisvastaiset mamuttajatahot ovat leimanneet oman maan, kansan, kulttuurin ja uskon arvostamisen ja puolustamisen äärioikeistolaisuudeksi, etnonationalismiksi ja jopa natsirasismiksi!?

   Tuohon halpaan ei pidä kenenkään kunnon isänmaallisen ja suomenmielisen suomalaisen mennä...

   • Anonyymi

    Nämä mamuttajat ovat kuin juurettomia, jos olisivat isänmaallisia puolustaisivat ja kunnioittaisivat omaa kansaa ja suomea ja sitä elämäntapaa joka täällä on valittsevana. En minä ja moni muukaan kaipaa tänne imaameja saarnaamaan islamia ja terrorismia, tämä on suomi ei beduiinien temmellyskenttä. Tunnen monta ulkomaalaistaustaista, ihan kunnon porukkaa, ei mitään ongelmia mut sit tulee niitä kun joutuu heti vastakkain kantiksien ja poliisin kanssa, pois maasta heti.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   15402
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   141
   13269
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   616
   8826
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   130
   5803
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   321
   5442