Aihe

Syntymättömän oikeus aborttikansalaisaloite 27.10.2020. Raakile, en allekirjoita

Anonyymi

Evankelista Mårten Streng kysyy ruotsinkielisillä Fb sivuillaan miksette allekirjoita tätä. En kuulu joukkoon joten kirjoitan tänne toivoakseni että Mårten näkee tämän. Itselleni ei ole tehty aborttia enkä edes tunne ketään joka sanoisi tehneensä sen. Ehdotus on kuiten niin huono ja keskeneräinen että kommentoin miksi en allekirjoita.

Mårten sanoo että ei saa keksiä tekosyitä ja jättää allekirjoittaminen. Mutta raakile huonosti tehty aloite ei edistä aborttien tekoa.

Kun tehdään joku aloite pitäisi olla ehdotus miten asia hoidetaan. Tähän aloitteen tekoon olisi tarvittu lääkäreitä, juristeja joilla on lainsäädäntökokemusta. Miten asia toteutetaan. Ei vain hokemalla äitejä ja abortin tekijöitä murhaajiksi.

Aloitteessa sanotaan että abortin tekijöitä tulee kohdella kuten syntyneiden murhaajia. Miten tämä tehdään? Vankilaan kuka hoitaa lapset? Suomessa väkivallasta saa pienet tuomiot - tiedän ettei katuryöstäjä saanut edes ehdotonta vankeutta. Miten äidit sitten rangaistaan aborteista. Taustalla on usein isä joka pakottaa aborttiin. Miten miehiä rangaistaan?

Aloitteen tekijät sanovat ettei heille kuulu mitenkään lasten turvatun tulevaisuuden miettiminen. Kyllä tulisi esittää jotain abortin vastapainoksi.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Otetaan lisääntymiselimet isältä valtion haltuun?

   Jospa meitä nyt kuitenkin on ihan yllin kyllin? 8miljardia riittää hyvin tekemään maapallista elinkelvottoman, joten jokainen abortoitu ihmistoukan alku n hyvä asia. Suosittelisin muuten myös jälkiaborttia taikauskoisille teisteille, koska he ovat yhteiskunnan kannalta täysin hyödyttömiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   255
   18138
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13796
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   10172
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   58
   7345
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   329
   4494