Aihe

Journalisteihin kohdistuva viha

Anonyymi

Aika usein saa lukea väkivallanteoista toimittajia vastaan. Mielestäni väkivaltaan turvautuminen muutoin kuin sodassa, ei ole hyväksyttävää ja sanottakoon että toimittajista löyty(nee?) ihan kunnollisiakin ihmisiä. Pohditaas vähän sitä miksi juuri toimittajiin kohdistuu väkivallan uhkaa ja muuta uhkaa niin paljon verrattuna muihin ammatteihin.

Toimittajathan ITSE selittävät kaikki vihanpurkaukset "sananvapautta vastaan" ja mieltävät itsensä viattomiksi sananvapauden esitaistelijoiksi, mutta onko oikeasti niin ja vastaako kuva todellisuutta?

Mitä olen huomannut niin median voi jakaa muutamiin päälohkoihin, kuten valtamedia, roskamedia ja some. Kaikki kolme edustavat nykyisellään korruptoituneisuutta ja puolueeton tiedonvälitys tai "vallan vahtikoirana" oleminen on menneiden toimittajasukupolvien mukana haudattu historian lehdille. Tilalle on tullut uusi sukupolvi joka on poliittiesti korruptoitunutta ja valmis käyttämään asemaansa henkilökohtaisten mielipiteidensä edistämiseen vaikka lakeja ja sääntöjä rikkomalla.

Objektiivisuudesta ja totuudenmukaisesta tiedonvälityksestä ei voi enää puhua. Otsikoinnit ja kuvavalinnat kielivät lähes säännönmukaisesta totuuden venyttäämisestä tavalla joka ei kaihda edes suoranaisia vaölheita. Toimittajat ovat oppineet ovelasti käyttämään henkilökohtaisen agendansa ajamiseen "asiantuntijoita", -tarkoin valittuja ja oikealla ajalla kutsuttuja, "oikean" mielipiteen omaavia politrukkeja joita lylyilee yliopistojen pimeissä rotankoloissa jossa äärikommunistinen ja anarkisti-aines pääasiassa verkostoituu keskenään.

Asiantuntijan" tehtävänä on vahvistaa ennalta asetettua teesiä, välitttämättä siitä onko se kuinka relevantti kyseisessä asiayhteydessä. Journalisti-roskajoukko harrastaa mielellään myös törkyyisten likasankojen tonkimista ja ihmisten henkilökohtaisilla tragedioilla mässäilyä, siitä kertovat kirkuvat otsikot etenkin keltaisen lehdistön mediassa. Dramatiikka myy ja koska se myy, mikään ei ole nykytoimittajalle makeampaa kuin keksiä raflaavia ja harhaanjohtavia mielikuvia välittäviä otsikoita piittaamatta lainkaan siitä valtavasta inhimillisestä kärsimyksestä mitä toimittajakunnan "verellä mässäily" aiheuttaa lukemattomien etenkin julkisuuden henkilöiden elämään.

Paitsi, yksityishenkilöitä, toimittajakunta saalistaa myös yhteisöjä ja levittää niistäkin sanoin kuvaaamattoman määrän ilkeitä juoruja, tahallisia väärintulkintoja ja paljaita keksittyjä valheita.

Kuinka monta ihmiselämää tämä rosksakki on tuhonnut? Kuinka monen yhteisön saattanut aiheettomasti ahdinkoon? Kuinka monta hyvää asiaa pilannut? Kuka voi mitata sen kärsimyksen ja vääräntiedon levityksen määrän mitä nämä ammattihaaskalinnut, jotka mainostavat itseään "vapaan sanan" puolustajina ja "vallan vahtikoirana"?

Eipä tarvitse ihmetellä että nykyään toimittajat ovat yksi kaikkein vihatuimmista ihmisryhmistä ja syytä ei tarvitse kaukaa etsiä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    336
    24636
   2. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    40
    14220
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    348
    11631
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    108
    8693
   5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    545
    5976