Aihe

Taas talo kärynnyt Seinäjoella!

Anonyymi

Taas on omakotitalo palanut Seinäjoella ja käsittääkseni maan tasalle. Taloon ei mennyt sähköjä joten ainut todennäköinen vaihtoehto on se että joku idiootti jolla ei ole elämässä mitään tekemistä on tuikannut tönön tuleen. Saattaahan tämä olla vahinkokin. Jos joku koditon on yrittänyt esim takkaan saada tulta ja vähän lämmitellyt ja hormi ollut niin heikossa kunnossa että palo on siitä lähtenyt. En kuitenkaan pidä kovinkaan todennäköisenä. Joku idiootti sen on tahallaan varmaan polttanut. Mun mielipide on se että jos elämä on niin tylsää että pitää toisten omistamia taloja polttaa niin ei muuta kuin itsari tekemään. Sellaisella tyypillä tuskin on minkäänlaista tulevaisuutta tässä yhteiskunnassa. Vankilassa vaan koko ajan ja todennäköisesti vaaraksi kaikille ja kaikelle lähistöllä. Kun tyhjillään olevat talot loppuu niin varmaan alkaa polttaa asuttuja ja siinä kuolee sitten monia ihmisiä.
Pitäisi päästää tuollaiset vaaralliset hullut pois päiviltä jo ennen kuin niiden teot alkaa vaatimaan ihmishenkiä. Tuskin ne ainakaan paranee. Päinvastoin! Niiden addiktio talojen polttamiseen vain kasvaa joka kerta. Koulussa sitten näyttävät videoita joita ovat jostain puskasta kuvanneet kun talo palaa ja paloautot pihassa. Jos päätyisin samaan huoneeseen sellaisen tyypin kans ja mulla olis haulikko niin lopputuloksen voitte varmaan arvata.

Ja tyhjillään olevien talojen omistajille.

ASENTAKAA TYHJILLÄÄN OLEVIIN KIINTEISTÖIHINNE KAMERAVALVONTA JA LIIKETUNNISTIMET!!!!!!!!

5

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oho kylläpäs oli tyhymä kirjootus, varsinkin haulikko jutu?!?!

  • Anonyymi

   Polttaminen on järkevin ja helpoin keino hankkiutua eroon vanhasta muovittomasta rakennuksesta. Polttolupia on vaan nykyään vaikea saada, jos lähistöllä on muita rakennuksia tai teitä. Omin luvinkaan noita ei parane mennä sytyttämään, mutta minkäs sille voi, jos joku pyromaani iskee juuri sopivasti...

   Aiheeseen liittyen: Seinäjoella on uskomattoman paljon vuosia / vuosikymmeniä tyhjillään olleita rakennuksia ihan kaupunkialueella. Vastaavaa ei näe muualla edes muuttotappiokaupungeissa. Mihin niitä säästetään?

   • Anonyymi

    Tiedän kaksi purkutuomion saanutta rintamamiestaloa seinäjoen keskustassa ja niissä ei asuta, mutta tyhjillään ne eivät ole olleet vielä kahtakaan vuotta. Rakennukset olivat varastokäytössä siihen saakka kunnes ne siirtyivät kaupungille ja omistajat asuivat naapurissa talossa joka myös on nyt purettavana. Näin olen ainakin kuullut naapurilta joka Seinäjoella 70vuotta asunut. Eli eivät ole olleet tyhjänä kymmeniä vuosia vaan varastona. Yhdessä niistä olen käynyt kesällä sisällä ja sisäilma parempi kuin monessa nykyaikaisessa talossa. Ainut syy purkamiselle on saada tonteille isoja kerrostaloja. Mistä tänne porukkaa muka niin paljon lappaa, että niitä korkeita nopeasti homehtuvia tasakattoisia mörskiä pitää koko ajan rakentaa? Purkavat taloja joita pitäisi säästää!


  • Anonyymi

   joku tienas hyvät rahat kun jonkun firman toimitus jota tarvi just ton tontin,ja hups ai siinä oli joku vanha talo.no ei se haittaa!!hoida se!

   • Anonyymi

    törnävän sulku näkyy


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5733
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   495
   5716
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   5028