Aihe

Nämä ahdistuneet miehet tappavat

Anonyymi

"Mehdi Adnan Mossaa, joka toimii nykyisin sosiaalipalvelujen yhteyshenkilönä nuorille rikollisille. Hän avaa haastattelussa kuvaa siitä, millaisina hän Ruotsissa rikoksia tekevät nuorisojengiläiset näkee.

Mehdi Adnan Mossan mukaan useimmat nuorisorikollisista voivat ”uskomattoman huonosti”. Tavallisena päivänä heidän ”vuokransa on myöhässä ja henkeään uhataan”. Useimmilla on mielenterveys- ja huumeongelma.

Adnan Mossan mukaan rikollisjengeissä on vallalla myös vaikenemisen kulttuuri. Asioista ei puhuta poliisille ja viranomaisille mutta ei myöskään muille jengiläisille. Heillä on kuitenkin tarve puhua, ja usein he puhuvat Adnan Mossalle. Häneltä kysytään kokemuksia omista jengiajoistaan".

https://www.verkkouutiset.fi/poliisi-tyrmaa-nama-ahdistuneet-miehet-tappavat/

Poliisi ja kriminologi Fredrik Kärrholm ottaa Twitterissä rajusti kantaa SVD:n tekemään Adnan Mossan haastatteluun. Hänen mukaansa siinä annetaan myötätuntoa ”manipuloiville rikollisille”.

− Ei riviäkään siitä, kuinka nämä ”ahdistuneet” miehet uhkaavat, vahingoittavat ja tappavat, tai siitä millaista moraalin ja empatian puutetta tällaiset rikokset edellyttävät, Kärrholm kirjoittaa.

Hän antaa aiheesta kirjoittaville vinkin:

− Kysykää, mitä sympatiaa etsivä rikollinen tai entinen rikollinen on tehnyt tai aikoo tehdä pyytääkseen anteeksi heiltä, joita hänen kauheat tekonsa ovat vahingoittaneet ja satuttaneet.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    118
    10914
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    122
    4427