Aihe

Vasemmisto panikoi: Georgia äänestää Bidenin valitsijoiden hylkäämisestä

Anonyymi

Vasemmiston panikointi on alkamassa kun senaattori Josh Hawley (R-Mo.) ilmoitti aikovansa ensimmäisenä senaattorina esittää vastalauseensa valitsijamiehistön äänestäessä 6.1.2021. Parikymmentä edustajanhuoneen republikaania on jo ilmoittanut tekevänsä samoin, mutta tähän saakka oli puuttunut senaattori, joka tukee heidän vastalausettaan. Vastalauseeseen tarvitaan vähintään yksi senaattori ja yksi edustaja.

Josh Hawley mursi padon ja hänen tuekseen on jo ilmoittautunut muitakin senaattoreita ja kun pato on murtunut, niin lopulta lähes kaikki republikaanisenaattorit tulevat hänen taakseen.

Vasemmisto yhdessä oman mediansa kanssa olivat jo varmoja, että Kiinayhteyksistä tunnettu deep state republikaanijohtaja Mitch McConnell saisi pidettyä kaikki muut republikaanisenaattorit hiljaisina, mutta oli vain ajan kysymys millon löytyisi yksi rohkea isänmaallinen senaattori, joka olisi valmis puolustamaan perustuslakia - joka rohkaisisi myös muita samaan.

Nyt Georgian osavaltion senaatti on äänestämässä siitä, hylätäänkö Bidenin valitsijoiden sertifiointi, kuultuaan lukuisia todisteita havaituista vaalipetoksista.

Nämä käänteet ovat saaneet vasemmiston panikoimaan ja syyttämään julkisesti republiaaneja vallankaappausyrityksestä. Republikaanit ja Trumpin kampanja ovat esittäneet lukemattomia todisteita havaituista vaalipetoksista ja vaativat vain että perustuslakia noudatetaan ja että ainoastaan lailliset äänet hyväksytään. Ja tämä saa vasemmiston syyttämään heitä heti vallankaappausyrityksestä.

Todellinen vallankaappausyritys on ollut käynnissä vasemmiston toimesta ja hyvin mahdollisesti Kiinan kommunistisen puolueen ja Iranin avustuksella jo vuosikaudet. Vasemmiston vallankaappausyritys vain huipentui 2020 vaaleihin ja nyt he ovat jäämässä kaikki kiinni. Vasemmistomedia, isot teknologiajätit, deep state, korruptoituneet poliitikot demokraateista ja republikaaneista, Kiinan kommunistinen puolue, ... kaikki ovat jäämässä kiinni vaalipetoksistaan ja vallankaappausyrityksestään.

Kuinka vasemmistomedia tulee selittämään yleisölleen sen valheen, jota ovat tietoisesti ylläpitäneet kohta kaksi kuukautta: ettei ole mitään todisteita vaalipetoksesta? Nyt kongressissa tullaan 6.1.2021 kuulemaan yli kymmenen tuntia väittelyä niistä todisteista, joita on esitetty jo kahden kuukauden ajan ja joista vasemmistomedia on tahallaan vaiennut. Nyt nämä todisteet tulevat kaikkien amerikkalaisten tietoisuuteen kongressin väittelyiden kautta.

Lähde: Dr. Steve Turley

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Laskeeko dominion koneet tuloksen? Buaaah!

  • Anonyymi

   Loser Biden potkaistaan kellariin mätänemään 😂

   • Anonyymi

    Sehän nähdään. Hhhahaa!! Mätänevä luuseri trump vastuuseen tekosistaan kun . hän on poissa valkoisesta talosta!!


   • Anonyymi

    Trump kannetaan väkisin ulos valkoisesta talosta. Plääh!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sehän nähdään. Hhhahaa!! Mätänevä luuseri trump vastuuseen tekosistaan kun . hän on poissa valkoisesta talosta!!

    Mistä tekosistaan?


  • Anonyymi

   Loser biden kannetaan ulos vaikka väkisin ööö jostain vai miten se lampaat nyt menikään.

  • Anonyymi

   Kyllä se nähdään kuka on valehdellut ja pettänyt. Ja perataan vielä 2016 vaalit. Oikeasti tämän idioottien kuninkaan ei olisi koskaan pitänytkään olla presidentti!!

   • Anonyymi

    Ei Kennedykään kuulemma voittanut Nixonia ihan reilusti. Tuloksia ol vähän järkätty, ero n. 100 000 ääntä..


  • Anonyymi

   Järkyttävää tämä roska jota oikea media syöttää.

   Terv. Epäilijä

   • Anonyymi

    Ei kai oikeamedia ole vastuussa senaattoreiden puheista ja todistajien faktoista?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai oikeamedia ole vastuussa senaattoreiden puheista ja todistajien faktoista?

    ONSE JOS OIKEAMEDIA JULKAISEE MUUTA JOTA HESARI TAI YLE EI. SENSUURIIN KOKO MEDIA JA MITÄÄN LÄHETYKSIÄ EI ULKOMAILTA. PALOMUURI SUOMEN NETTIIN:


  • Anonyymi

   Oli oikea tai väärä media niin pitäisi olla näyttöä eli faktaa eikä epämääräisiä Trumpin salaliitto höpinöitä!Tosi asia on ettei yhtään vaalivilppi väitettä ole näytetty toteen.Eikä pystytä näyttämään,ellei ryhdytä tutkimaan Trumpin puolen vaalivilppejä,sieltä saattais löytyä äkkiä vaikka mitä.Vai uskooko joku että Trump saisi oikeasti 70 miljoonaa ääntä?Tais demokraatit tällä kertaa blokata Venäjän avun Trumpille..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29526
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20751
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14055
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10833
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7974