Aihe

Mitään äärioikeistouhkaa ei koskaan ollutkaan

Anonyymi

Mitään vihreisiin kohdistuvaa uhkaa ei koskaan ollutkaan kaikki keksittyä valetta
" Syyttäjälaitos kiisti twitter-tilillään vihreään ministeri Ohisaloon kohdistuvan epäillyn rikoksen suunnittelun.
Syyttäjälaitos julkaisi perjantaina illalla varsin pian MTV:n julkaiseman nettiuutisen jälkeen, ettei sillä ole tutkinnassa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiseen tai sisäministeri Maria Ohisaloon liittyvää rikosepäilyä.

-Toisin kuin tänään on uutisoitu, poliisirikosten tutkinnanjohtajalla Heikki Steniuksella ei ole tutkinnassa rikosepäilyä, joka kohdistuisi valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiseen tai sisäministeri Maria Ohisaloon, kirjoitti Syyttäjälaitos twitter-tilillään."
Julkisen sanan neuvosto (JSN) on antanut useita langettavia päätöksiä siitä, että mediat eivät ole tarkistaneet primäärilähdettä uutisille. Sosiaalisessa mediassa käydään laajaa keskustelua siitä, että eilisen MTV:n “valeuutisen” jälkeen perättömästi epäillyksi esitetty Helsingin poliisilaitoksen ylikonstaapeli voi hakea korvauksia perättömistä syytöksistä. Seinäjokinen-lehden lähteiden mukaan kyseessä voi olla törkeä kunnianloukkaus.
seinajokinen.fi/maakuntalehdet-ja-helsingin-sanomat-levittivat-peratonta-mtvn-uutista-vihreaan-ministeri-maria-ohisaloon-kohdistetusta-aarioikeiston-suunnittelemasta-epaillysta-rikoksesta/

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvähän tuosta oli uutisoida, koska kyllä sillä poliisilla on ehkä voinut olla jotain negatiivisia ajatuksia Ohisalosta ja Toiviaisesta. Tai ellei ole ollut, niin kyllähän niitä saa tällaisella julkisella syyttelyllä yrittää herättää.

   • Anonyymi

    Oli tai ei, niin kyllä Ohisalona olan yli katselisin, tietää se varmaan itsekin.


  • Anonyymi

   Toiviaisen ja Ohisalon märkä poliittis-ideologinen päiväuni olisi kylläkin juuri tällainen "äärioikeistolainen uhka". Kyllä nytkin oltiin oikein kieli pitkällä odottamassa että namupala tipahtaisi suuhun ja uhriutumassa valtamedialle että miten "kamalaa" heillä nyt on kun heihin kohdistuu tällainen konkreettinen uhka.

   Hirveää teatteria! Uhriutuminen on vihervasemmisto-militanteille tärkeä ideologian eteenpäin -viemisen keino.

   Nytkin oli vain jonkin muun rikostutkinnan (joka ei liity asiaan mitenkään) yhteydessä jostain löytynyt ilmeisesti Ohisalon ja Toiviaisen nimet, niinkun nyt ei tuollaisten julkisuuden henkilöiden nimiä olisi tämän maan jokaisessa kodissa kun uutisissakin on joka päivä!

   Mutta nämä vihervasuri-vihapuhe-feministi-militantit ilmeisesti pelkäävät jotain aivan hysteerisesti. Sitä voisi kyllä miettiä mistä tuollainen hermorauniona olo ja joka nurkan takana kuviteltujen mörköjen säikkyminen oikein johtuu?

   Eihän korkealla virkamiehellä, joka on asiansa ja virkansa toimittanut rehdisti ja oikeudenmukaisesti noudattaen tasa-arvoa ja syrjimättömyyttä, -pitäisi olla mitään pelättävää ?

   • Anonyymi

    Kevään vaaleja pelkäävät.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mitään äärioikeistolaista uhkaa suomessa ei ole ollutkaan,on vain vihervasemmiston luoma mielikuva ja poliittinen vastakkainasettelu niistä jotka ovat eri mieltä. Isänmaallisuus, on heille uhka ja siksi se leimataan äärioikeistoksi. Suomen uhka on vihervasemmistolainen äärikommunismi.


  • Anonyymi

   "Äärioikeistouhka" menee samaan vihervasemmiston märät päiväunet -fantasiasarjaan kuin "homofobia" tai "ulkomaalaisviha".

   Pelkkää poliittis-ideologista teatteria jonka tarkoitukssena on leimata jokainen ko. asioista kriittisesti ajatteleva jonkin sortin ääriainekseksi tai "foobikoksi".

   Vihervasemmistolainen identiteetti-ideologia-politiikka tarvitsee kipeästo näitä "syrjimisen uhreja" joita se onkin marssittanut tehokkaasti julkisuuteen, varsoinkin homoja on käytetty ihan poliittisessa markkinointimielessä paljon tähän tarkoitukseen. Esim. homoilta ei puutu Suomeessa mitään oikeuksia mitä muilla olisi, siitä huolimatta marssitaan lippuja liehuttaen muka "homojen oikeuksien" puolesta? Minkä oikeuksien? Eroikeuksienko? Siltä ainakin alkaa vaikuttaa! Yksikäänseksuaalivähemmistömilitantti ei ole pystynyt minulle koskaan vastaamaan mitä oikeuksia homoilta Suomeesa puuttuu että pitää marssia? Järjestään kysyn heiltä onko kyseessä erioikeuksien saaminen? -Sitten he yleensä ovatkin aika hiljaa, mutta varmaankin näin, onhan Pekka Haavistollakin eri oikeus ministerinä rikkoa lakia saamatta mitään seurauksia!

  • Anonyymi

   Mitä luultavimmin Maria O pitää poliisiministeriä huolen ettei tällaisia "pikkuasioita" aleta tutkimaan, ja valtakunnansyyttäjä Raija T pitänee huolen ettei asiasta ainakaan mitään turhia syytteitä ruveta nostamaan...

  • Anonyymi

   alhol sakki ja muut opettaa lapsille videoilla jihadismia-tiesitkö Pekka?

   päivän uutiset kertoo

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   10108
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3559