Aihe

Hodorkovski: "Navalnyi on nationalistinatsi"

Anonyymi

Eipä ole paljon länsimediassa liikkunut tietoa mikä mies aatteeltaan tämä Navalnyi on. Hodorkovski on ainakin sanonut suorat sanat.

Hodorkovski sanoo ajavansa koalitiota (mutta keiden kanssa:ei ainakaan toiseksi suurimman puolueen kommunistien, tuskin myöskään kolmanneksi suurimman zhirinov-skilaisten...), mitä taas Navalnyi ei kannata eikä ole sellaiseen sovelias henkilö Hodon mukaan. Hodo sanoo, että he ovat alun prin olleet erimielisiä ja että Navanyi olisi munannut jonkin koalition vuosina 2002 ja 2011 - 2012. Juutalalainen "globalsti Hodorkovski väittää käytännössä Navalnya "nationalistinatsiksi".

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lännessähän on totuttu ajattelemaan, että jos venäjällä joku on "toisinajattelija", niin se on automaattisesti lännen kannalta "hyvä tyyppi".

   Venäläinen "toisinajattelija" voi olla sitäkin mieltä, että Putini on riippakivi suuren venäjän maailmanherruuden tiellä, ja valtaan päästyään (lännen avustuksella) laittaakin ydinohjukset lentämään.

  • Anonyymi

   Niin, Navalnyi on äärinationalisti, se ei häiritse länttä kuten eurooppalaiset kansallismieliset. Hän on länsimedian lemmikki. Näitä tyyppejä nostetaan valokeilaan, vain koska he vihaavat ja vastustavat Putinia.

   Ja Putinia liberaalit lännessä vihaavat, koska hän on patriarkaalinen, kristitty ja konservatiivi.

  • Anonyymi

   Hyvää uutta vuotta teille sinne Leningradiin.

  • Anonyymi

   Tässä tuli taas kunnon pläjäys venäläistä trollausta, näin se menee.

   • Anonyymi

    Nimenomaan, sama kirjoittaja "keskustelee" itsensä kanssa. Paljonko ansaitsee ruplissa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11423
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   149
   8244
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   6612
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3833
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   169
   2592