Aihe

Oikeistolaisille

porvareille oma viestiketju.
Tämä viestiketju on omistettu yksinomaan heille. Kommunistit tai heitä kannattavat pysyköön erossa kommentoinnista.
Porvarit riehukoot vapaasti talvisodassa ja muissa sodissa aina kirjoitetun historian alkuun saakka. Hitlerin ja naton nuoleskelu on vapaasti porvaritrollien käytettävissä.
Kokoomustyyppisen porvarin, Venäjän Putinin, arvostelu tulkoon täysimääräisesti esiin.

Miksikö näin!
Siksi että trolliporvarit pysyisivät aloitusten teemassa kuten sivistyneet ihmiset tekevät.
Tässä viestiketjussa voitte kenenkään häiritsemättä parjata homoja, ryssiä, suvakkeja, sodanvastustajia, kommunisteja, Vihreitä.
Kukaan demokraatti ei saa sotkea oikeistoporvarien verenhimoista sotahimoa. Tämä viestiketju kuuluu sotahurmioisille.

91

190

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kommunismi on välivaihe siihen asti että saa omaa rahaa. Sitten kun ihmisellä on omaa massia taskussa, hän unohtaa kommunistiset haihattelut.

  • Anonyymi

   Toivoisin, että Partacus pysyisi palstan aiheessa erityisesti keskustelujen avauksissa. Palstan aiheena on Suomen kommunistinen puolue.

  • Anonyymi

   Ja taas Partacus on saanut päähänsä ikiaiaisen pakkomielteensä - eli että hän on jonkinmoinen palstan sheriffi, joka päättää, mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Usko nyt viimeinkin, että sinulla ei ole minkäänlaista mandaattia puuttua muiden kirjoitteluun. Sinulla on täysi oikeus käydä tällä palstalla toista maailmansotaasi niin paljon kuin sielusi sietää, mutta ÄLÄ SOTKEDU toisten kirjoitteluun.

  • Kukaan ei sotkeudu pullamössöihinne.
   Antakaa tulla kuinka ihailette Hitleriä Suomen pelastajana. Sitäkään teesisänne ei arvostella. Saatte pitää omananne.

   • Anonyymi

    Voi voi - on se rankkaa, kun pitää yrittää käännyttää Suomi kommari- uskoon. Ja käydä samaan aikaan jatkosotaa uudelleen ja uudelleen.


   • Anonyymi

    Miksi kommentit itse kirjoittamaasi keskustelun avausviestiä?


   • Anonyymi

    Partacus: "Antakaa tulla kuinka ihailette Hitleriä Suomen pelastajana. .... "

    Jaahas. Taas päästiin Toiseen Maailmansotaan. No sieltähän sitä löytyy ajankohtaista aineistoa päähänpinttymien tueksi. Sillä vastahan sodan päättymisestä tulee ensi kesänä kuluneeksi 76 vuotta.


   • Anonyymi

    Partacus:" ihailette Hitleriä Suomen pelastajana....."

    Voi Hyvää Päivää!!!Aiheetta enempää.


  • Ylläpidolle ehdotus.
   Älkää poistako pahintakaan ihmisoikeuksien vastaista kommenttia. Säilötään ne tutkittavaksi myöhemmin.
   1) Lähetetään kirjoitelmat psykiatrin tutkittavaksi.
   2) Lähetetään kirjoitukset historioitsijoille historiakommenttien osalta.
   3) Julkaistaan ulostulot suurissa päivälehdissä ihmisten arvioitavaksi.
   4) Emme varmuudella tiedä, mitä puoluetta vihakommenttien kirjoittajat edustavat mutta voimme arvioida yhden puoleen pääsääntöiseksi taktiikaksi valehtelun ja ihmisvihan levittämisen.

   • Anonyymi

    "Emme varmuudella tiedä, mitä puoluetta vihakommenttien kirjoittajat edustavat mutta voimme arvioida yhden puoleen pääsääntöiseksi taktiikaksi valehtelun ja ihmisvihan levittämisen."

    Tulihan tänne sentään jotain palstan aiheeseen liittyvää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Emme varmuudella tiedä, mitä puoluetta vihakommenttien kirjoittajat edustavat mutta voimme arvioida yhden puoleen pääsääntöiseksi taktiikaksi valehtelun ja ihmisvihan levittämisen."

    Tulihan tänne sentään jotain palstan aiheeseen liittyvää.

    Liittyykö persut tiiviistikkin kommunismiin?


   • Pahimmat ihmisoikeuden rikkojathan ovat olleet sosialistit, joista kommunistit ovat yksi osa sen pahimmasta ihmisoikeuksien rikkoja joukosta!

    Et sitten Partacusi ole huomannut?

    Komuloinenhan on kiltinoloinen kun on alakynnessä mutta jos pääsee niskan päälle niin väärin ajattelijat joko tapetaan tai viedään häkkiin uudelleenkoulutukseen.

    Kommunismi ei ole koskaan eikä missään kyennyt demokratian keinoin pääsemään valtaan mutta jonkun kerran on siihenkin aseita käyttämällä ja tappamalla ihmisiä päässyt.

    Kerro nyt Partacusi mikä vika mielestäsi on joko kommunismissa tai ihmisissä kun eivät pääse oikein keskenään yhteistyöhön ja sopuun?

    Miten ihmisoikeudet toteutuivat niiden tuhansien osalta, jotka 1918 kapinan jälkeen pakenivat Venäjälle rakentamaan uutta uljasta sosialismia mutta sosialismi murhasi lapsensa? Miksi se ei tekisi sitä uudelleen jos pääsee niskan päälle? Kerro perusteet ja missä on vallalla ihmisystävällistä vapaan demokratian kommunismia! Vapaa demokratiahan on ainoa järkevä ihmisten hallintomalli!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Liittyykö persut tiiviistikkin kommunismiin?

    Eivät. Kommunistit sen sijaan liittyvät.


  • Anonyymi

   "Tämä viestiketju kuuluu sotahurmioisille."

   Partacus tarkoittanee "sotahurmioisilla " lähinnä itseään. Ei hän kommrisaitille ole juuri kukaan muu kuin Partacus tehnyt WW2 - aloituksia.

  • Anonyymi

   Voisivatko kommunistit sitten lukea muidenkin kommentit keskusteluista johon osallistuvat? Voisivatko he käyttää kommenteissa olevaa "vastaa"-nappia, jos kommentoivat johonkin sellaiseen, mitä joku on keskusteluun kirjoittanut? Tosin sanoen: voisivatko kommunistit osoittaa kunnioitusta muita keskustelijoita kohtaan vasemmistolaisen öykkäröinnin sijaan?

  • Anonyymi

   Lähinnä kommunistit ovat sitä verenhimoista sakkia. Se selviää kun lukee vaikka "Palestiinan valtio tunnustettava" -ketjua.

   Sitä olen ihmetellyt, että palstan, jonka aiheena on Suomen kommunistinen puolue, ovat yrittäneet kaapata kommunistit omaksi tiedotuskanavakseen, jota koettavat määräillä. Muita puolueita koskivilla palstoilla on sentään tajuttu se, että ne eivät ole puolueiden hallitsemia puolueiden propagandakanavia, vaan että niillä käydään keskustelua kyseisistä puolueista.

   • Anonyymi

    Eihän se kommunismiin liity, että Israel laittomasti rakentaa naapurin tontille. Se on porvaritouhua.


   • Kommunismihan menestyy vain komentotaloudessa jossa yksi kukko kiekuu tunkionsa harjalla ja me kanat tottelemme kyseenalaistamatta mitään!

    Kommunismiin ei sovi mikään mikä edes viittaa demokratiaan ja vapaaseen yhteiskuntaan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän se kommunismiin liity, että Israel laittomasti rakentaa naapurin tontille. Se on porvaritouhua.

    Et millään perustellut väitettäsi, että "Israel laittomasti rakentaa naapurin tontille". Tuota samaa väitettä on hoettu siinä "Palestiinan valtio tunnustettava" -ketjussa, eikä sitä siinäkään ole osattu perusteltu. Tuollainen väitteiden heittely ilman perusteluja on kommunismin kovaa ydintä.


  • Anonyymi

   Katson itseni porvariksi, olen perussuomalainen.

   • Et pääse porvaruiksi, ne kuolivat jo satoja vuosia sitten kaikki mutta voit ajatella porvarillisesti, siis hoitaa taloutta järkevällä tavalla!


   • Anonyymi
    Extyökkäri kirjoitti:

    Et pääse porvaruiksi, ne kuolivat jo satoja vuosia sitten kaikki mutta voit ajatella porvarillisesti, siis hoitaa taloutta järkevällä tavalla!

    Nyt Arvoisa Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat pitää takuuvarmasti huomata se kuvio, että Äärimmäinen OIKEISTO ja OIKEISTO sekä Maltillinen OIKEISTO rs:ää kutsutaan todellakin sellaisella asialla kuin nyt PORVARI rs Arvoisat Kaikkien Erikoisalojen YLINEROT.

    Onhan nyt HYVÄ ASIA huomata jotain sellaista, että jos aikaisemmin on ollut olemassa niin sanottu SÄÄTY-YHTEISKUNTA ja seuraavat SÄÄDYT siis AATELISTO ja PAPISTO sekä KOLMAS SÄÄTY eli PORVARISTO, niin tällä hetkellä on olemassa erilaiset AATEKUVIOT kuten esimerkiksi OIKEISTO eli PORVARIT ja KESKUSTA sekä VASEMMISTO eli KOMUT ja SOSSUT.

    Mitä pahaa ja kamalaa on todellakin OIKEISTO eli PORVARISTO siis PORVARIT rs:ssä Arvoisat Puoluenerot kuten nyt PERSUT, KOKKAREET ja PÖKÄLEET sekä vielä KOMUT ja SOSSUT rs:ssä? Niin ja todellakin pitää huomata vielä se KUVIOKELLUNTA siis se, että on olemassa vielä jotain sellaista kuin nyt COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli DIALECTICA NATURALIS DN ja vielä A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus DN rs sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs.

    Niin ja nyt sitten on olemassa vielä Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen Professori Zöllnerin GEOMETRIA sekä vielä A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Meidän nyt pitää huomata ja muistaa jotain selaista, että on olemassa todellakin RACSISMUS ET FACSISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs ja jotka molemmat perustuvat ja pohjautuvat todellakin Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA rs:ään.


  • Anonyymi

   Hienoa tekstiä Extyökkärillä. Hän kävi käännyttämässä SDP:n palstalla useita viikkoja demareita pois sosialismista mutta epäonnistui. Hän jatkaa epäonnistmistaan tällä foorumilla.
   Laita enemmän kuulia hampaisiin, jos se tehoaisi.

   Yleistilanne.
   Miksi te porvarit varotte ihmisyyden vastaisuuksianne? Muissa aloituksissa räävitte kaikkea inhimillisyyttä. Pelkäättekö?

   • Anonyymi

    Tuo kommentoimasi teksti on kyllä Partacusin kirjoittama...


   • Porvareita ei ole muutamaan vuosisataan löytynyt enää vaan ne haudattiin jo kauan sitten. Nyt tosin fiksummat harjoittavat porvarillista taloutta sillä se on ainoa joka on antanut niille jotka haluavat pääsyn hyvinvointiin!

    Porvarillisuus on inhimillista, se takaa niin vapautta kuin demokratiaa, jotka sekä kommunismi että sosialismi tyystin kleltävät molemmat,. Kumpikaan noista kahdesta kun ei kestä vapaata demokratiaa!


   • Anonyymi
    Extyökkäri kirjoitti:

    Porvareita ei ole muutamaan vuosisataan löytynyt enää vaan ne haudattiin jo kauan sitten. Nyt tosin fiksummat harjoittavat porvarillista taloutta sillä se on ainoa joka on antanut niille jotka haluavat pääsyn hyvinvointiin!

    Porvarillisuus on inhimillista, se takaa niin vapautta kuin demokratiaa, jotka sekä kommunismi että sosialismi tyystin kleltävät molemmat,. Kumpikaan noista kahdesta kun ei kestä vapaata demokratiaa!

    Miksi kaikkialla Sipilän hallituksen aikana puhuttiin porvarihallituksesta?

    "Porvarillisuus on inhimillista"

    No onko nyt porvareita vai ei?

    "Porvarillisuus on inhimillista, se takaa niin vapautta kuin demokratiaa, jotka sekä kommunismi että sosialismi tyystin kleltävät molemmat"

    Kuitenkin Sipilän toimia itsensä ja omien taustajoukkojensa etujen ajajana pidettiin diktatuurina? Joku ei ajatuksissasi täsmää taaskaan.


   • Anonyymi
    Extyökkäri kirjoitti:

    Porvareita ei ole muutamaan vuosisataan löytynyt enää vaan ne haudattiin jo kauan sitten. Nyt tosin fiksummat harjoittavat porvarillista taloutta sillä se on ainoa joka on antanut niille jotka haluavat pääsyn hyvinvointiin!

    Porvarillisuus on inhimillista, se takaa niin vapautta kuin demokratiaa, jotka sekä kommunismi että sosialismi tyystin kleltävät molemmat,. Kumpikaan noista kahdesta kun ei kestä vapaata demokratiaa!

    Älä tolloile siellä taas !! Suomi on porvareita täynnä!!
    Menet huomenna taas hakemaan yrittäjien luxus-Kelasta kampaviineritukea itsellesi!! Laitat suun makeaksi veronmaksajien piikkiin!!!!

    Ota opiksi tämä!!!!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi kaikkialla Sipilän hallituksen aikana puhuttiin porvarihallituksesta?

    "Porvarillisuus on inhimillista"

    No onko nyt porvareita vai ei?

    "Porvarillisuus on inhimillista, se takaa niin vapautta kuin demokratiaa, jotka sekä kommunismi että sosialismi tyystin kleltävät molemmat"

    Kuitenkin Sipilän toimia itsensä ja omien taustajoukkojensa etujen ajajana pidettiin diktatuurina? Joku ei ajatuksissasi täsmää taaskaan.

    Porvareita ei oikeasti ole!

    Ilmaisu on tullut uudelleen käyttöön kommunismin myötä, kun komuloiset hakivat tahoa jota aina voi syyttää kun menee huonosti, mikä huonosti meno taas on osa kommunismia. Porvaria jotka kaikki on haudattu joskus kauan sitten, Hansa-ajan päätyttyä Itämerellä oli helppoa syyttää. Harva kun enää haudan takaa tulee vastaan sanomaan, vaikka on siitäkin yksi tarina olemassa.

    Porvarillisuus taas on jotain muuta kuin joku henkilö, se on tapa toimia ja osin osoittaa, jotta se on jotain positiivista jota porvarit aikoinaan harjoittivan Itämeren ympäristössä.

    Porvarillinen kapitalismi taas on se ainoa talouden muoto jolla on saatu hyvinvointia suurille joukoille kansaa. Kaikille jotka ovat valmiit sen saavuttamaan. Se tosin vaatii tiettyä asennetta opiskelun ja työn suhteen, sillä sosialistinen suuntautuminen ei koskaan eikä missään vie joukkoja hyvinvointiin. Paitsi kun he pääsevät nyhtämään rahaa niiden ansioista, jotka tuota porvarillista kapitalismia apunaan käyttäen ovat tuottaveet varallisuutta sosialistisen ajattelunkin harjoittajien pelastukseksi!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä tolloile siellä taas !! Suomi on porvareita täynnä!!
    Menet huomenna taas hakemaan yrittäjien luxus-Kelasta kampaviineritukea itsellesi!! Laitat suun makeaksi veronmaksajien piikkiin!!!!

    Ota opiksi tämä!!!!!!

    Porvarin kuva taisi olla historiankirjassa mutta vaikka olen jo kohtuu iässä niin en ole koskaan nähnyt oikeassa maailmassa.

    Työläisiä olen nähnyt ainakin kahta sorttia, niitä fiksumpia jotka pitävät maamme talouden pystyssä, vaikka niiden saamattomampien yhteisö siinä koko ajan hanttiin pistääkin!

    Yritykset hoitavat kaiken verorahan tulon tähän maahan kuten muihinkin maihin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi kaikkialla Sipilän hallituksen aikana puhuttiin porvarihallituksesta?

    "Porvarillisuus on inhimillista"

    No onko nyt porvareita vai ei?

    "Porvarillisuus on inhimillista, se takaa niin vapautta kuin demokratiaa, jotka sekä kommunismi että sosialismi tyystin kleltävät molemmat"

    Kuitenkin Sipilän toimia itsensä ja omien taustajoukkojensa etujen ajajana pidettiin diktatuurina? Joku ei ajatuksissasi täsmää taaskaan.

    "Miksi kaikkialla Sipilän hallituksen aikana puhuttiin porvarihallituksesta?"

    Missä kaikkialla olet mahtanut aikaasi viesttää?

    "Kuitenkin Sipilän toimia itsensä ja omien taustajoukkojensa etujen ajajana pidettiin diktatuurina?"

    Niinhän kommunistit pitivät. Muut eivät pitäneet. Sipilän toiminta oli kaukana diktatuurista, varsinkin kommunistisesta diktatuurista. Hyvä niin.


  • Viestissä Extyökkärille nimmari on Partacus. Jostain syystä se muuttui anonyymiksi.

   • Anonyymi

    Kuinka tuo liittyy kirjoittamaasi keskustelun avaukseen?


  • Mikä häveliäisyys porvaritrolleja vaivaa?
   Ette uskalla mainostaa kommunisti Vihtori Kosolaa, SKP:n jäsenten ja kannattajien hakkaajaa, Hän oli kuuluisan Lapuan Liikkeen johtaja, suuri Hitlerin ystävä eli teidän mielestänne kommunisti. Kosolan poppoo muilutti tasavallan ensimmäisen presidentin Ståhlbergin, joka myös luettiin kommunistiksi
   Lisäksi Kosola toimi luokkasodan aikaan Suojeluskunta-armeijan pyövelinä punakaartilaisia teloittamassa.
   Miksi ette mainosta erinomaista kommunistianne. Oletteko pelkureita?

   • Anonyymi

    Partacus:

    "Ette uskalla mainostaa kommunisti Vihtori Kosolaa, .... "

    Vihtori Kosola eli vuosina 1884 - 1936. Aika kaukana menneisyydessä ovat Partacuksen refererenssit. Enää puuttuvat muinaiset roomalaiset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Partacus:

    "Ette uskalla mainostaa kommunisti Vihtori Kosolaa, .... "

    Vihtori Kosola eli vuosina 1884 - 1936. Aika kaukana menneisyydessä ovat Partacuksen refererenssit. Enää puuttuvat muinaiset roomalaiset.

    Taas yksi teikäläinen avasi luokkasodasta 1918 keskustelun valehdellen päin näköä jopa viittaamaansa linkin sisältöä osaamatta ymmärtää.
    Ei siitä tarvitse enää vääntää. Luokkasodan syyt ja seuraukset ovat selvillä.
    Hänen olisi parempi laittaa söhellyksensä tähän viestiketjuun. Hänelle naurettaisiin.
    Katsotaanpa vain niin p-trolli esittää kohta homovihaa ja peräpään ulostuksia kuten ennenkin avaustensa alla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taas yksi teikäläinen avasi luokkasodasta 1918 keskustelun valehdellen päin näköä jopa viittaamaansa linkin sisältöä osaamatta ymmärtää.
    Ei siitä tarvitse enää vääntää. Luokkasodan syyt ja seuraukset ovat selvillä.
    Hänen olisi parempi laittaa söhellyksensä tähän viestiketjuun. Hänelle naurettaisiin.
    Katsotaanpa vain niin p-trolli esittää kohta homovihaa ja peräpään ulostuksia kuten ennenkin avaustensa alla.

    Ja eikun paranee. Nyt päästiin "luokkasotaan". Ko. sodan alkamisestahan tulee kohtapuoleen 103 vuotta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja eikun paranee. Nyt päästiin "luokkasotaan". Ko. sodan alkamisestahan tulee kohtapuoleen 103 vuotta.

    Partcucsella ja muutamilla muillakin kommareilla näyttäisi olevan eräänlainen "Living in the Past" syndrooma.


   • Anonyymi

    Partcus: "Kosolan poppoo muilutti tasavallan ensimmäisen presidentin Ståhlbergin..."

    Ståhlbergin ns. "kyyditys" tapahtui vuonna 1930 n. 90 ja puoli vuotta sitten. On varovaisestikin arvioiden aika lailla outoa, että joku yrittää kerätä poliittisia pisteitä ko. tapahtumalla vuonna 2021.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Partacus:

    "Ette uskalla mainostaa kommunisti Vihtori Kosolaa, .... "

    Vihtori Kosola eli vuosina 1884 - 1936. Aika kaukana menneisyydessä ovat Partacuksen refererenssit. Enää puuttuvat muinaiset roomalaiset.

    Niinpä niin. Vihtori Kosolan kuolemasta tulee tosiaan tänä vuonna kuluneeksi 85 vuotta. Voisitko Partacus vähän avata, jotta miksi Kosolaa pitäisi "mainostaa"?


  • Arvoisat porvarikirjoittelijat.
   Käytte edelleen jatkuvasti jokaisessa aloituksessa menneitä, useimmin Suomen häviämiä sotia kirjoittamalla niistä puuta ja heinää.
   Keskittäkäää sotahistoriahimonne tähän viestiketjuun. Valehdelkaa syistä ja seurauksista sydäntenne pohjasta. Purkakaa paha olonne pohjia myöten. Kukaan ei teitä häiritse.
   Älkää kertoko maineikkaasta Lapin Sodasta, jossa natsien armeija ajettiin maastamme pois. Sitä te häpeätte. Suuri osa Suomen kansalaisista näkee sen kultaakin arvokkaampana ja teitä se keljuttaa.
   Purkakaa siis lastinne tänne vapaasti. Ylläpito ei häiritse valhemediaanne.

   Eräs teistä uudessa aloituksessaan parjasi SKP:n tukea työntekijöiden työturvallisuuden puolesta. Alkakaa joukolla parjata maamme työturvallisuuslainsäädäntöä. Älkää jättäkö kamuaanne yksin. Liittäkää vaikka Vienaan kohdistuneet valloitussodat ja työturvallisuus kommarien tihuteoiksi.

   • Anonyymi

    Partacus:

    "Littäkää vaikka Vienaan kohdistuneet valloitussodat ja työturvallisuus kommarien tihuteoiksi"

    Aika kauas historiaan mennään. Partacus tarkoittanee ns. "Aunuksen retkeä", joka tehtiin v. 1919.

    Kyllähän näitä tapahtumia löytyy. Yksi semmoinen on "Suuri Pohjansota", joka tunnetaan myös nimellä "Isoviha". Jne jne...


  • Anonyymi

   Kuinka tämä liittyy palstan aiheeseen, eli Suomen Kommunistiseen"puolueeseen"?

   • Anonyymi

    Kysy Partacukselta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kysy Partacukselta.

    Häneltähän tuosta on kysytty, mutta eihän hän muiden viesteihin vastaa, vaan vastaa vain omiin viesteihinsä.


   • Anonyymi

    Kysy Partacukselta. Hän asuu ja elää jossakin 120 - 80 vuoden takaisessa maailmassa.


  • Arvoisat porvarit.
   Tuokaa vapaasti esiin sotahimonne. Kirjoittakaa kuten ennenkin. "Kommarien sodat ovat kieroja, Hitlerin sodat olivat isänmaallisia, Suomea puolustavia sotia."
   Älkää missään nimessä muistelko Lapin sotaa, jossa Hitleriä lyötiin persuuksille. Voitte etsiä Lapin sodan upseereilta lausuntoja, että kuinka väärin heitä kohdeltiin kun täytyi sotia Hitlerin kukistamiseksi

  • No mutta porvaritrollit. Mistä kiikastaa?
   Teidän taustajohtajat toivovat jatkuvaa seksuaalisesti toisenlaisten ja naispappien parjaamista. Nykyään jo naispiispat valtaavat alaa.
   Mikä nyt tekee teidät niin kainoiksi? Viestiketjuhan on teidän. Kääntöpuolena teidän eräs sotateoreetikko kehuu kylläkin Hitleriä Suomen parhaimpana kansalaisena muissa viestiketjuissa. Tosin kaveri taitaa uupua, sen verran moskaisia hänen juttunsa ovat. Eipä taida moni suomalainen enää alentua nuolemaan Aatun saappaita

   Vasta tänään tuli TV:stä erittäin hyvä läntinen reportaasi Saksan natsien hirmuteoista ja siitä kuinka juutalaisuskoiset menivät joukolla USA:n armeijaan natseja möyhentämään. Dokumentti kertoi, että USA:ssa juutalaiset olivat samassa alisteisessa asemassa sodan jälkeenkin kuin afrikkalaisperäinen väestö. USA:ssa ei ollut polttouuneja mutta kansallisuussorto alkoi lakata vasta 1960 luvulla. Dokumentti löytyy YLE:n Areenasta.
   Arvoisat natsien nuoleskelijat, tässä teille uusi parjaamisen kohde. Voisitte parjata juutalaisuskoisia natsien vastaisia sotilaita niinkuin mielessänne kuitenkin teette.
   Varokaa. Ehkäpä joku komu hoksaa konnantyönne ja möyhentää teitä ihmisoikeusrikosten suosimisesta

   • Anonyymi

    Partacus: "No mutta porvaritrollit. Mistä kiikastaa?"

    Kysymys Partcucselle: Mikä on y.o. tarinan pointti? Miten se littyy SKP:n politiikkaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Partacus: "No mutta porvaritrollit. Mistä kiikastaa?"

    Kysymys Partcucselle: Mikä on y.o. tarinan pointti? Miten se littyy SKP:n politiikkaan?

    Ei Partacus osaa tuollaiseen kysymykseen vastata. Hän kuvittelee, että tämä palsta on SKP:n jäsenten keskinäinen keskustelupalsta kaikesta mieleen juolahtavasta. Ei hän ymmärrä, että palstan aiheena on SKP. Toinen syy sille ettei hän vastaa on se, että hän vastaa vain keskustelun aloitusviestiin - varsinkin jos hän on sen itse kirjoittanut - ei muihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Partacus: "No mutta porvaritrollit. Mistä kiikastaa?"

    Kysymys Partcucselle: Mikä on y.o. tarinan pointti? Miten se littyy SKP:n politiikkaan?

    Kuten huomasit, Partacus ei osannut tuohon vastata, eikä muutenkaan vastaa muihin viesteihin kuin keskustelun avaukseen.


  • Anonyymi

   Arvoisat porvaritrollit.
   Saisitte suuremman huomion jos kirjoittaisitte Suomen häviämistä sodista tälle palstalle. Talvisota näyttää teitä suuresti kiinnostavan. Pistäkää siitä sata juttua niin eiköhän sanaanne ole luettavissa. Yksi toive olisi. Älkää niin kiihkoisesti nuoleskelko Hitlerin saappaita, sillä nekin olivat kuviossa mukana.
   Onkohan teihin iskenyt sotakärpänen kun asennattu jokaiseen aloitukseenne talvisotaa tai muuta sotaa. Samalla kieltäydytte rauhantyöstä.

   Muistakaa myös kaikki hävityt aluevaltaussodat idän suuntaan, Kyllä niistä netistä löytyy artikkeleitä kuin myös kirjastoista. Jos ette löydä vihjeitä niin saatte kirjallisuudesta tietoa kysymällä täältä.

   • Anonyymi

    Partacus : Arvoisat porvaritrollit.
    Saisitte suuremman huomion jos kirjoittaisitte Suomen häviämistä sodista tälle palstalle.

    Mitä ihmeen sökellystä tämä nyt on? Tämä foorumi on SKP:n saitti, jossa on tarkoitus keskustella SKP:stä ja SKP:n politiikasta. Suomen käymistä keskustellaan historian saitilla - ei politiikan saiteilla. Suomi on viimeksi ollut sodassa keväällä 1945 eli on kysymys historiasta eikä puoluepolitiikasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Partacus : Arvoisat porvaritrollit.
    Saisitte suuremman huomion jos kirjoittaisitte Suomen häviämistä sodista tälle palstalle.

    Mitä ihmeen sökellystä tämä nyt on? Tämä foorumi on SKP:n saitti, jossa on tarkoitus keskustella SKP:stä ja SKP:n politiikasta. Suomen käymistä keskustellaan historian saitilla - ei politiikan saiteilla. Suomi on viimeksi ollut sodassa keväällä 1945 eli on kysymys historiasta eikä puoluepolitiikasta.

    Kysymys Partcucselle: Miksi jauhat lähes 80 vuotta sitten päättynyttä sotaa päiväst toiseen ja vuodesta vuoteen, uudelleen ja uudelleen? Ei kommareiden kannatus kasva yhtään mihinkään vaikka jauhaisit sotaasi yötä päivää, tauotta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kysymys Partcucselle: Miksi jauhat lähes 80 vuotta sitten päättynyttä sotaa päiväst toiseen ja vuodesta vuoteen, uudelleen ja uudelleen? Ei kommareiden kannatus kasva yhtään mihinkään vaikka jauhaisit sotaasi yötä päivää, tauotta.

    Jos haluat Partacusilta vastauksen, pitää sinun kirjoittaa sitä varten uusi keskustelun avaus. Ei Partacus muihin viesteihin vastaa, eikä välttämättä siihenkään, ellei ole hänen itsensä kirjoittama.


  • Anonyymi

   Oikeistolaiset trollit katosivat vaikka heille tarjottiin palstan sisällä omaa foorumia esittää valheitaan.
   Kummallista.

  • Anonyymi

   Kommunistit loppuvat kesken, niitä on enää ihan muutama, jos sitäkään...

   • Anonyymi

    Jos komuista ei pelkoa niin miksi niin suurella voimalla porvarit trollaavat tällä palstalla. Miksi muutaman komun takia tuhota aikaa tärkeämmältä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos komuista ei pelkoa niin miksi niin suurella voimalla porvarit trollaavat tällä palstalla. Miksi muutaman komun takia tuhota aikaa tärkeämmältä!

    Kommari-saitti olisi melkoisen tylsä foorumi ilman "porvari-trollejja", kun puolenkymmentä kommaria kehuskelisi, kuinka mahtavasti SKP:llä menee! Puoluerekisteriinkin päästiin! Jne.....


  • Anonyymi

   ......se sananvapaus ei näin voi kommunismissa....

  • Maailmalla rajoitetaan persumaista sananvapauskäsitettä. Omistavat tahot itse ovat asialla ja oikealla kurssilla. Useita somealustoja Internetissä on suljettu viha- ja valhepuheen takia. Suomessa on kielletty yksi natsipuolue. Se toteutti Pariisin rauhansopimusta kitkeä maamme irti fasistisesta propagandasta ja järjestöistä.
   Viittaan USA:n mahtavan presidentin bannaamisesta Twitteristä.
   Internet mahdollisti ns. höpö...höpön ja ohessa rasistisen vihapuheen. Ihmiskunta viisastuu. Monet oikeistolaiset somealustat pyrkivät ihmisten tyhmistämiseen.

   Siispä porvaritrolleille.
   Syöttäkää potaskaa nopeaan. Somen siivoaminen roskista alkaa varmasti Suomessakin. Persujen käsitys sananvapaudesta valheilla parjaamisen oikeudella tulee kaatumaan.

   • Anonyymi

    Muista Partacus vanha suomalainen sananlasku: Arvaa oma tilasi, anna arvo toisellekkin. Sitä SKP:n "tilaa" kannattaa miettiä pidempäänkin.


  • Anonyymi

   ...meneppä puhumaan Kiinassa mitä voit täällä puhua vaikkapa Kiinan
   kommunistipuolueen sisäisestä mädännäisyydestä ja korrruptiosta...

  • Anonyymi

   Kyllä persut nyt ovat "siipiään myöten", kun mahtipuolue" SKP:n taistolaisnuori, Partacus, antaa persuille mitä kuuluu ja kuka käski. Mutta eihän se persujen vika, jos heidän kannatuksensa on 200 kertainen SKP:n kannatukseen verrattuna.

  • Loistava uutinen porvaritrolleille.
   https://yle.fi/uutiset/3-11737402

   Miksi ette mainosta?
   Perussuomalainen puolue järjestää nuorisojärjestönsä kautta opettajien kyttäysjärjestelmän. Puolue organisoi jäsentensä lapset ilmiantamaan persuismista poikkevat kannanotot. Jos esim. opettaja puhuu rasismia vastaa sen olisi puhetta persuismia vastaan.

   Arvoisat porvarit.
   Olette lähteneet demokraattisen koululaitoksen murtamisen tielle ja uskotte voittavanne. Tämän luulisi olevan teille erinoaminen projekti. Lapset väsäävät opiskelun sijasta kanteluita opettajista. Antirasistit pihalle. Koulukirjojen mukaisesta opetukseta opettaja pihalle.
   Kertokaapa tarkemmin hankkeestanne.

   Tätä aloitusta ei poisteta. Voitte mainostaa vapaasti.

   • Hyvä uutinen sinulla Partacusi, PS toimii näköjään kommunismin periaattein!

    Komumaissahan taisi puolet väestöstä olla ilmiantamassa sitä toista puolta joten te komuloiset taidattekin olla PerusS puolueen kantaisä!

    Kai nyt tunnet ylpeyttä komuloisuudestasi Partacusi, kun Suomen gallup suosituin puolue omaa samoja hienoja ominaisuuksia, mitä kommunismi on meille opettanut!


   • Anonyymi

    Et ymmärtänyt tuota linkittämääsi kirjoitusta. Siinä ei ole kyse siitä, että etsittäisiin perussuomalaisten kannasta poikkeavia ajatuksia ja paljastettaisiin niitä diktatuurin ylläpitäjille kuten kommunismissa on tapana.

    Lähteestäsi:
    "Perussuomalaisten nuorisojärjestö on alkanut kerätä koulujen oppilailta kokemuksia mahdollisesta syrjinnästä tai kiusaamisesta sen vuoksi, että kannattavat perussuomalaisia."

    Ei ole yllätys, että juuri tamperelaisia opettajia on haastateltu. Onhan Tampere tunnettu punaisuudestaan.

    Minulla oli lukiossa ja yläasteella kaksi historian ja yhteiskuntaopin opettajaa vuorotellen, eli opettajat "A" ja "B" opettivat 6 vuotta hieman vuotellen, järjestyksessä A, B, A, B, B, B.

    Opettaja "A" ei tuonut omia poliittia kantojaan esiin millään tavalla, ja oli kaikin puolin hyvin fiksu. Minulle ei muodostunut minkäänlaista käsitystä siitä, mihin suuntaan hän olisi ollut poliittisesti kallellaan. Myöhemmin minulle selvisi, että hänen miehensä oli tai oli ollut hyvin aktiivinen SKP:ssa ja SKDL:ssä. Vieläkin hänen miehensä kommenteissa näkyy vahvasti äärivasemmistolaisuus.

    Opettaja "B" toi jatkuvasti esiin oman poliittisen kantansa, vaikkakin koetti sitä hieman peitellä ja hyökkäsi vahvasti niitä oppilaita vastaan, jotka olivat hänen kanssaan näistä asioista eri mieltä. Hän touhuaa nykyään SDP:ssä, mutta aiemmin ilmeisesti SKP:ssa.

    En tiedä kehen viittaat tuolla "Olette lähteneet demokraattisen koululaitoksen murtamisen tielle". Jutussa ei puhuta mitään siitä, että lapset väsäisivät opiskelun sijasta kanteluita opettajista.

    Mitä tarkoitat tällä tässä yhteydessä: "Antirasistit pihalle"?

    "Koulukirjojen mukaisesta opetukseta opettaja pihalle."

    Miksi tämä on SKP:n tavoite? Onko SKP:llä jotain pelättävää?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ymmärtänyt tuota linkittämääsi kirjoitusta. Siinä ei ole kyse siitä, että etsittäisiin perussuomalaisten kannasta poikkeavia ajatuksia ja paljastettaisiin niitä diktatuurin ylläpitäjille kuten kommunismissa on tapana.

    Lähteestäsi:
    "Perussuomalaisten nuorisojärjestö on alkanut kerätä koulujen oppilailta kokemuksia mahdollisesta syrjinnästä tai kiusaamisesta sen vuoksi, että kannattavat perussuomalaisia."

    Ei ole yllätys, että juuri tamperelaisia opettajia on haastateltu. Onhan Tampere tunnettu punaisuudestaan.

    Minulla oli lukiossa ja yläasteella kaksi historian ja yhteiskuntaopin opettajaa vuorotellen, eli opettajat "A" ja "B" opettivat 6 vuotta hieman vuotellen, järjestyksessä A, B, A, B, B, B.

    Opettaja "A" ei tuonut omia poliittia kantojaan esiin millään tavalla, ja oli kaikin puolin hyvin fiksu. Minulle ei muodostunut minkäänlaista käsitystä siitä, mihin suuntaan hän olisi ollut poliittisesti kallellaan. Myöhemmin minulle selvisi, että hänen miehensä oli tai oli ollut hyvin aktiivinen SKP:ssa ja SKDL:ssä. Vieläkin hänen miehensä kommenteissa näkyy vahvasti äärivasemmistolaisuus.

    Opettaja "B" toi jatkuvasti esiin oman poliittisen kantansa, vaikkakin koetti sitä hieman peitellä ja hyökkäsi vahvasti niitä oppilaita vastaan, jotka olivat hänen kanssaan näistä asioista eri mieltä. Hän touhuaa nykyään SDP:ssä, mutta aiemmin ilmeisesti SKP:ssa.

    En tiedä kehen viittaat tuolla "Olette lähteneet demokraattisen koululaitoksen murtamisen tielle". Jutussa ei puhuta mitään siitä, että lapset väsäisivät opiskelun sijasta kanteluita opettajista.

    Mitä tarkoitat tällä tässä yhteydessä: "Antirasistit pihalle"?

    "Koulukirjojen mukaisesta opetukseta opettaja pihalle."

    Miksi tämä on SKP:n tavoite? Onko SKP:llä jotain pelättävää?

    Miksi tämä on SKP:n tavoite? Onko SKP:llä jotain pelättävää?

    Ei SKP:llä ole mitään pelättävää. Syystä että ketään ei kiinnosta SKP:n touhut. Saavat olla omassa muumimaailmassaan.


  • Anonyymi

   Porvaritrollit heti vastustamaan sivistystä ja kantelemaan sekä maalittamaan kasvattajia.

   Varhaiskasvatuksen periaate alle kouluikäisille:
   “Varhaiskasvatus perustuu elämän, kestävän elämäntavan ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen sekä ihmisarvon loukkaamattomuuteen.
   Varhaiskasvatuksessa arvostetaan sivistystä, mikä ilmenee tavassa suhtautua itseen, muihin ihmisiin, ympäristöön ja tietoon sekä tavassa ja tahdossa toimia oikein. Henkilöstö ohjaa lapsia toimimaan arvoperustan mukaisesti sekä keskustelemaan arvoista ja ihanteista. Varhaiskasvatuksessa kiusaamista, rasismia tai väkivaltaa ei hyväksytä missään muodossa eikä keneltäkään.”

   Eihän tämä käy. Jussit ja Laurat eivät voine hyäksyä tätä. Lapset kantelemaan heti jos opettaja esittää mamulasten samanarvoisuutta ja sitten maalitus somessa opettajaa kohti. Näin Ps-puolue järkeilee.
   Miksi p-trollit vaikenette? Vai aikooko ps-puolue rakentaa ilmiantojärjestelmän salaisesti ja sitten vihakirjoitukset opettajia kohtaan.

  • Anonyymi

   Varokaa kuitenkin p-trollit.
   Sekä opettajien ammattijärjestö, OAJ että Opetushallitus tuomitsevat Ps-puolueen hankkeen.
   Sekä OAJ että Opetushallitus ovat tuominneet perussuomalaisten nuorten maalituskampanjan ja korostaneet, kuinka opettajat toimivat opetussuunnitelman ja eettisten periaatteiden ohjaamina.

   Kuulkaa nyt persuporvarit. Teillä ei auta muu kuin alkaa tosissaan opettajien ja suomalaisen koululaitoksen maalittaminen. Muuten leimaudutte pelkureiksi. Jos lähdette vakoiluoperaatioon niin siitäkin saatte nenillenne. Olkaa siis sekä pelkureita että neniin saavia.

   • Anonyymi

    Kaivatko vielä esiin ne OAJ:n ja Opetushallituksen kannanotot, joissa se tuomitsevat Kantelupukin?

    https://kantelupukki.fi/


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaivatko vielä esiin ne OAJ:n ja Opetushallituksen kannanotot, joissa se tuomitsevat Kantelupukin?

    https://kantelupukki.fi/

    Kantelupukin tehtävä on aivan erilainen kuin Ps-puolueen vaatimus sananvapauden nimissä parjata ihmisoikeuksia.

    Kantelupukin ohjeet perustuvat lakeihin ja muihin säädöksiin, Suomea sitoviin kansainvälisiin sopimuksiin, viranomaisohjeisiin ja ylimpien laillisuusvalvojien ratkaisuihin sekä Helsingin seudun vapaa-ajattelijat ry:n, Tampereen vapaa-ajattelijat ry:n ja Uskonnottomat Suomessa ry:n näistä tekemiin tulkintoihin.

    Kantelupukin merkitys on auttaa Opetushallituksen määräysten toteutumista. Se koskettaa asiaryhmää oppilaiden oikeudesta saada haluamansa uskonnon opetusta tai uskonnoista vapaata elämänkatsomustietoa.

    Parhaillaan on vireillä teema lakkauttaa uskonnon opetus kouluissa ja järjestää kaikille sopiva oppiaine elämisen yleisistä puolista. Hanke ei tarkoita uskonjärjestöjen lakkauttamista. Ne saavat "valistaa" jäsentensä lapsia omin voimin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kantelupukin tehtävä on aivan erilainen kuin Ps-puolueen vaatimus sananvapauden nimissä parjata ihmisoikeuksia.

    Kantelupukin ohjeet perustuvat lakeihin ja muihin säädöksiin, Suomea sitoviin kansainvälisiin sopimuksiin, viranomaisohjeisiin ja ylimpien laillisuusvalvojien ratkaisuihin sekä Helsingin seudun vapaa-ajattelijat ry:n, Tampereen vapaa-ajattelijat ry:n ja Uskonnottomat Suomessa ry:n näistä tekemiin tulkintoihin.

    Kantelupukin merkitys on auttaa Opetushallituksen määräysten toteutumista. Se koskettaa asiaryhmää oppilaiden oikeudesta saada haluamansa uskonnon opetusta tai uskonnoista vapaata elämänkatsomustietoa.

    Parhaillaan on vireillä teema lakkauttaa uskonnon opetus kouluissa ja järjestää kaikille sopiva oppiaine elämisen yleisistä puolista. Hanke ei tarkoita uskonjärjestöjen lakkauttamista. Ne saavat "valistaa" jäsentensä lapsia omin voimin.

    Kaksoisstandardin käyttäminen on niin elimellinen osa kommunismia, että sitä puolustetaan raivoisasti.

    "...Ps-puolueen vaatimus sananvapauden nimissä parjata ihmisoikeuksia."

    Suomen kommunistisen puolueen näkemys on täten, että Perussuomalaisten lapsiin kohdistuvaan kiusaamiseen, syrjintään, syljeskelyyn ja vähättelyyn puuttuminen on ihmisoikeuksien parjaamista. SKP siis katsoo, että Perussuomalaisten kiusaaminen, syrjintä, syljeskely ja vähättely on ihmisoikeus.

    SKP vastustaa sitä, että tällaisista kokemuksista kerätään yleisellä tasolla tietoa. SKP katsoo, että tällaisten kokemusten kerääminen loukkaa opettajien työrauhaa ja lasten oikeutta oppia.

    Erotuksena siitä, että kerätään kokemuksia puoluetaustaan liittyviä syljeskelystä, vähättelystä, kiusaamisesta ja syrjinnästä, SKP, OAJ ja Opetushallitus katsovat, että mikäli kerätään yksilöityä tietoa opettajien ja koulujen toimista uskontoon liittyen, on toiminta sen sijaan täysin hyväksyttävää, eikä häiritse opettajien työrauhaa eikä lasten oikeutta oppia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaksoisstandardin käyttäminen on niin elimellinen osa kommunismia, että sitä puolustetaan raivoisasti.

    "...Ps-puolueen vaatimus sananvapauden nimissä parjata ihmisoikeuksia."

    Suomen kommunistisen puolueen näkemys on täten, että Perussuomalaisten lapsiin kohdistuvaan kiusaamiseen, syrjintään, syljeskelyyn ja vähättelyyn puuttuminen on ihmisoikeuksien parjaamista. SKP siis katsoo, että Perussuomalaisten kiusaaminen, syrjintä, syljeskely ja vähättely on ihmisoikeus.

    SKP vastustaa sitä, että tällaisista kokemuksista kerätään yleisellä tasolla tietoa. SKP katsoo, että tällaisten kokemusten kerääminen loukkaa opettajien työrauhaa ja lasten oikeutta oppia.

    Erotuksena siitä, että kerätään kokemuksia puoluetaustaan liittyviä syljeskelystä, vähättelystä, kiusaamisesta ja syrjinnästä, SKP, OAJ ja Opetushallitus katsovat, että mikäli kerätään yksilöityä tietoa opettajien ja koulujen toimista uskontoon liittyen, on toiminta sen sijaan täysin hyväksyttävää, eikä häiritse opettajien työrauhaa eikä lasten oikeutta oppia.

    "Suomen kommunistisen puolueen näkemys on täten, että Perussuomalaisten lapsiin kohdistuvaan kiusaamiseen, syrjintään, syljeskelyyn ja vähättelyyn puuttuminen on ihmisoikeuksien parjaamista. "

    Porvari valehtelee henkselit paukkuen. Ei vain Suomen kommunistien kannanotoista vaan myös Ps-puolueen kyttäyshankkeesta.
    SKP ja "silakkaliike" edustavat hyvän käytöksen voimaansaattamista somessa ja reaalielämässä.
    PS-puolueen hanke perustuu vihana niihin opettajiin, jotka arvostelevat joko puolueen mainiten tai ilman persujen vihapolitiikkaa. Jos persulapsi esittää vanhempiensa toivomuksesta oppitunnilla oikeana vierasuskoisen parjaamisen niin opettajan on puututtava sellaiseen.
    Esittääpä kuka tahansa lapsi ihmisoikeuksien vastaisia näkemyksiä, opetttajan velvollisuus on korjata näkemys.
    Ketään lasta ei saa kiusata opettajien tai oppilaiden taholta. Se lienee normaali-ihmiselle selvä.

    Haiskahtaa aivan siltä persupuolue kehottaa lapsiaan vihaan vääränvärisiä, -uskoisia ja puoluelaisia kohtaan. Haetaan konfliktia ja sitten vollotetaan julkisuudessa sananvapauden rajoittamisesta.
    Tällaista OAJ, SKP ja Opetushallitus ei tule sallimaan.

    Vapaa-ajattelijoiden liitto ei pelaa kaksoisstandardilla. Kouluissa tulee noudattaa uskonnonvapauden määräyksiä, jotka eduskunta on hyväksynyt ja joita Opetushallitus valvoo. Kun lakia noudatetaan, ongelmaa ei ole. Uskonnonvapautta tulee noudattaa myös julkisissa elimissä. Pääsääntöisesti ne eivät saa julistaa mitään uskontoa. Uskonjärjestöillä on oikeus omaan propagandaansa ja kemuihinsa omissa puitteissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Suomen kommunistisen puolueen näkemys on täten, että Perussuomalaisten lapsiin kohdistuvaan kiusaamiseen, syrjintään, syljeskelyyn ja vähättelyyn puuttuminen on ihmisoikeuksien parjaamista. "

    Porvari valehtelee henkselit paukkuen. Ei vain Suomen kommunistien kannanotoista vaan myös Ps-puolueen kyttäyshankkeesta.
    SKP ja "silakkaliike" edustavat hyvän käytöksen voimaansaattamista somessa ja reaalielämässä.
    PS-puolueen hanke perustuu vihana niihin opettajiin, jotka arvostelevat joko puolueen mainiten tai ilman persujen vihapolitiikkaa. Jos persulapsi esittää vanhempiensa toivomuksesta oppitunnilla oikeana vierasuskoisen parjaamisen niin opettajan on puututtava sellaiseen.
    Esittääpä kuka tahansa lapsi ihmisoikeuksien vastaisia näkemyksiä, opetttajan velvollisuus on korjata näkemys.
    Ketään lasta ei saa kiusata opettajien tai oppilaiden taholta. Se lienee normaali-ihmiselle selvä.

    Haiskahtaa aivan siltä persupuolue kehottaa lapsiaan vihaan vääränvärisiä, -uskoisia ja puoluelaisia kohtaan. Haetaan konfliktia ja sitten vollotetaan julkisuudessa sananvapauden rajoittamisesta.
    Tällaista OAJ, SKP ja Opetushallitus ei tule sallimaan.

    Vapaa-ajattelijoiden liitto ei pelaa kaksoisstandardilla. Kouluissa tulee noudattaa uskonnonvapauden määräyksiä, jotka eduskunta on hyväksynyt ja joita Opetushallitus valvoo. Kun lakia noudatetaan, ongelmaa ei ole. Uskonnonvapautta tulee noudattaa myös julkisissa elimissä. Pääsääntöisesti ne eivät saa julistaa mitään uskontoa. Uskonjärjestöillä on oikeus omaan propagandaansa ja kemuihinsa omissa puitteissa.

    Kirjoitat selvästi kommunistisesta ajatusmallista käsin. Kuvailet kommunistien tapaa toimia, väität PS:n toimivan samoin ja sitten tuomitset PS:n. Ei tuossa PS:n jutussa näyttäisi lähteiden perusteella olevan kyse ollenkaan tuollaisesta toiminnasta mitä kuvaat. Tämä vahvisti käsitystäni SKP:n kaksoisstandardista. En ottanut mitään kantaa Vapaa-ajattelijoiden liiton toimintaan.


  • Anonyymi

   Persukset on kohta niinkuin O,V.Kuusinen joka luikki pakoon.

  • Partacus

   PS-lehti, Suomen Uutiset.
   https://www.suomenuutiset.fi/ps-nuoriso-kysyi-kouluopetuksen-puolueellisuudesta-ja-somemyrsky-nousi-opetusalan-ammattijarjesto-myontaa-nyt-ylilyonnit-opetuksessa-olleet-mahdollisia/

   Perussuomalainen puolue itse kertoo tavoitteistaan koulukyttäämisprojektissa. Tavoite on karmea. Lukekaa artikkelin keskusteluosio, jossa tarkoitusperä suomennetaan.
   PS-puolue ei halua vähempää kuin että opetuksen luonne yhteiskunnallisissa aineissa tulee muuttaa perussuomalaisten vihaohjelmien kaltaiseksi. Kaikenlainen "punavihervasemmistolainen kommunismi" tulee poistaa koululaitoksesta eli rotusorto, uskonviha, homoviha ja muu viha tulee ainoaksi sallittavaksi.
   Puolue kerää aineistoa Opetushallituksen ohjeitten mukaan toimivista opettajista ja alkaa sitten heidän maalittamisen.

   Trump yritti USA:ssa vaalivilpin teemalla vallankaappausta. PS-puolue yrittää vallankaappausta väittämällä koululaitosta kommunistien laitokseksi. Eroa edesmenneisiin AKS, Lapuan Liike ja Sinimustat järjestöön ei ole.
   Demokratian voimien tulisi huolestua. Valitettavasti Kokoomuspuolue antaa PS-puolueelle sivustatukea.
   Perussuomalaista puoluetta reivataan projektilla monta piirua fasismin suuntaan.

   • Anonyymi

    Kuinka tämä liittyy tuohon viestin johon vastaat, eli kirjoittamaasi keskustelun avausviestiin?


  • Anonyymi

   Palstalla usea porvaritrolli syöttää normaaleista asioista pajunköyttä monissa aloituksissa.
   Mikä heitä kainostuttaa tuoda parjaukset ja muutoin epärelevantit mietteensä yhteen kohtaan kaiken kansan nähtäväksi. Ilmeisesti pelkäävät tulevansa naurunalaiseksi.

   • Anonyymi

    Parjauksia en ole huomannut, mutta ajatteletko, että kaikki SKP:ta koskevat keskustelut pitäisi käydä yhden keskustelun sisällä? Sinänsä järjetön ajatus kun huomioi, ettei kommunisti osaa käyttää tuota "Kommentoi" nappia, vaan kirjoittaa aina viestinsä vastaukseksi aloitusviestiin. Eipä ihme, ettei hän tunnu mitään uutta oppivan.


   • Anonyymi

    "Palstalla usea porvaritrolli syöttää normaaleista asioista pajunköyttä monissa aloituksissa...."

    Kommareilla on jatkuvasti "porvaritrollit" kintereillään. Kysymys on kumminkin vain kommareiden mielikuvituksesta, joka on lähtenyt laukalle. Ette kai te kommarit tosissanne kuvittele, että porvarit alkaisivat tosissaan "trollaamaan" 0, 1 %:n kannatusta nauttivaa puoluetta?
    .


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    "Palstalla usea porvaritrolli syöttää normaaleista asioista pajunköyttä monissa aloituksissa...."

    Kommareilla on jatkuvasti "porvaritrollit" kintereillään. Kysymys on kumminkin vain kommareiden mielikuvituksesta, joka on lähtenyt laukalle. Ette kai te kommarit tosissanne kuvittele, että porvarit alkaisivat tosissaan "trollaamaan" 0, 1 %:n kannatusta nauttivaa puoluetta?
    .

    Nyt kommarit ihan tosimielellä jotain tolkkua hommaan. Ottakaa nyt järki käteen ja mietintämyssy päähän. Ette voi tosissanne uskoa, että Persut, joka tällä hetkellä Suomen suosituin puolue, alkaisi "trollaamaan" SKP:ta, joka ei ole edes eduskunnassa.


  • Anonyymi

   Kommunismi on tiukka ideologia"tarkasti rajattua" eivät ymmärrä itsekkään.

  • Anonyymi

   Hyvät porvarikirjoittajat
   Tuokaa tänne vaikkapa näyte kansallissuusvihastanne. Ette kai pelkää vastuuta.

  • Anonyymi

   Kommunisteilla kyllä riittää tuota kansallisuusvihaa kaikkia kohtaan jotka kan-
   nattavat demokratiaa, siinä kun näkyy kannatus...

   • Anonyymi

    Niin se menee, kommunismi on tuhonnut itsensä vähän kaikkialla maailmassa, jopa maissa jossa se on ollut monopolipuolueenakin... Joten oikea johtopäätös; kommunismi ei kestä oikeaa elämää...


  • Anonyymi

   ...kommunistit tarvitsevat kovan kurin jotta pysyisivät vallassa"väkival-
   takoneiston".

   • Anonyymi

    Persupuolue on järjestämässä kouluihin opettajien kyttäysjärjestelmää.


  • Anonyymi

   Jopa lopussakin porvaritrolli uskaltaa kirjoittaa nimikkoviestiketjuun.
   Tavanomaista parjausta tulee.

   • Anonyymi

    Kuinka se näkyy tuossa viestissä johon vastaat, eli keskustelun avausviestissä?


  • Anonyymi

   Tässä viestiketjussa porvaritrollit saisivat vapaasti itkeä Hitlerin tappiota toisessa maailmansodassa. Ei mitään hämyisiä vihjauksia muissa avauksissa. Porvaritrollit ovat itkeneet fasismina häviötä palstan perustamisesta lähtien. Muita yhteiskunnallisia asioita he eivät tunne paitsi uskonnollisia vihaoppeja.
   Mikä porvareissa viehättää Hitlerin tappiossa? Sehän on ilosanoma ja todellinen sellainen. Miksi surette Aatua? Pahimman laatuista roistoa.
   Suomalaisten natsien suursuomi kylläkin kumoutui. Sekö ottaa pattiin. Rytiläinen porvaristo onnistui pienentämään aluettamme. Onhan tässä tilaa vieläkin.

  • Anonyymi
   UUSI

   Pienempää valtiota on halvempaa valvoa.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   346
   3915
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2824