Aihe

Pitäisikö olla hyväksyttävää/normalisoitua että nainen kulkee ilman paitaa?

Anonyymi

Moi! Haluaisin kuulla teidän mielipiteitä tästä asiasta. Pitäisikö normalisoida, että naiset olisivat ilman paitaa helteillä/kesällä niinkuin miehet?

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ei todellakaan. en tiedä miksi tämä asia pitää edes perustella mutta naisen rinnat eivät kuulu julkisuuteen. miesten ihan ok kulkea paidatta👍

  • Anonyymi

   Ehdottomasti! Jos miehet kulkevat ilman paitaa kesäisin, miksei myös naiset voisivat? Ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että järkytyin lapsena paljon enemmän nähdessäni paidattoman miehen kaupassa, kuin paljaita tissejä uimahallin suihkutiloissa😂. Rinnat ulkona kulkeminen olisi täysin okei, jos miehet eivät olisi seksulisoineet niitä. Yrittäkää muistaa, että rinnat ovat vauvan ruokkimista varten.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä👏Ois todellakin mun unelma, jos sais olla ilman paitaa ulkona tai edes toppi päällä kuntosalilla saamatta esineellistäviä katseita. Kuumina hellepäivinä käy ihan kateeks miehiä, kun he saa olla ja mennä ilman paitaa miestissit hölskyen ilman kyseenalaistamista, kun naisilla on PAKKO olla paita päällä tai poliisit kutsutaan paikalle ”itsensä paljastelemisesta”


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä👏Ois todellakin mun unelma, jos sais olla ilman paitaa ulkona tai edes toppi päällä kuntosalilla saamatta esineellistäviä katseita. Kuumina hellepäivinä käy ihan kateeks miehiä, kun he saa olla ja mennä ilman paitaa miestissit hölskyen ilman kyseenalaistamista, kun naisilla on PAKKO olla paita päällä tai poliisit kutsutaan paikalle ”itsensä paljastelemisesta”

    Esineellistävä katselu?

    Voihan jysäys. Ilman tuota mainitsemaasi "esineellistävää katselua" loppuu maapallolta elämä. Koskee myös eläimiä. Vai tulevatko lapset Marketin hyllyltä niin kuin maitokin...ja sähkö tulee pistorasiasta eikä näin ollen saastuta yhtään...jne.


  • Anonyymi

   Niin😕.. surullista miten naiset eivät saa kulkea ilman paitaa, ihan sama vaikka on +30astetta lämmintä. Haluaisin itsekin kulkea paidatta, mutta vaikka se olisi sallittua, en silti sitä tekisi. Miksi? Miesten takia. Miehen on varmasti vaikea ymmärtää tätä, mutta ei tunnu yhtään hyvältä, kun tuntematon mies tuijottaa, seuraa, koskettelee ja puhuessa katsoo aivan muualle, kuin silmiin.

  • Anonyymi

   Mielestäni saisi. Daisarien näkemiseen tottuisi hyvin nopeasti.
   Toisaalta isot ja riippuvat daisarit voisivat helteellä hiostaa pahemmin ilman liivejä kuin liiveillä.

   Yläosattomuus pitäisi olla tilanteen; ei sukupuolen mukaan. En pidä sitäkään sopivana, jos mies tulee esimerkiksi kauppaan ilman paitaa. Uimarannoilla taas näkee nuoria naisia ilman yläosia useillakin rannoilla. Tilanteen mukaan.

  • Anonyymi

   Minulle aivan yhdentekevää, mutta typerää esitellä niitä ympärivuoden joka paikassa. Vastenmielisintä on pikkuruiset alaosat, pelkkä naru jalkövälissä, perse paljaana ja nauha navan korkeudella. Helvetin ällöttävää ja epähygieenistä.

  • Anonyymi

   Samalla voisi myös kysyä, miksi naisille pitää olla omat sarjat urheilussa?

   • Anonyymi

    Ihan turhaa rahantuhlausta, samoin vammaisten suhteen. Riittäisi parhaiden eli miesten sarjat.


  • Anonyymi

   Eipä ole sopivaa miehillekään menää paidatta ruokakauppaan tai edes kaduille.

  • Anonyymi

   Totta kai. Suomessa vaan nuo naisasiaihmiset keskittyvät lähinnä siihen, että naisten tulisi saada useita vuosia lyhyemmistä työuristaan kokonaisuutena sama kokonaispalkka kuin miestenkin.
   Tasa-arvon vaatijat pitävät sopivasta tasa-arvosta kuten miesten pakollisesta asepalveluksesta kiinni ja puhuvat naisen (työuran pituisesta ) eurosta verraten sitä miesten työuran pituiseen euroon.

   • Anonyymi

    Puhumattakaan eläkkeestä, eivät hanki kuin pienen osan eläkkeistään ja haluavat ainoana maana viedä miesten eläkkeet omansa lisäksi leskeneläkkeenäkin. Tuollainen järjettömyys poistettava välittömästi.


  • Anonyymi

   Kannattaa muistaa, että joissakin maissa naiset pakotetaan kesähelteelläkin kulkemaan kaiken peittävissä mustissa asuissa. Se tulee täälläkin vielä eteen, kun tietyt uskonsuunnat saavat enemmistön. Ja kun tietää väestönkasvun kehityksen, niin sehän tulee eteen. Niitä eräitä uskontoja edustavat naiset ovat jatkuvasti maha pystyssä niin kauan, kun hedelmällisyyttä riittää.
   Niin että kannattaa nauttia kevyestä ja vapaasta pukeutumisesta vielä, kun se mahdollista.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   12118
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   162
   9521
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   228
   7335
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   16
   4542
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2951