Pitäisikö olla hyväksyttävää/normalisoitua että nainen kulkee ilman paitaa?

Anonyymi

Moi! Haluaisin kuulla teidän mielipiteitä tästä asiasta. Pitäisikö normalisoida, että naiset olisivat ilman paitaa helteillä/kesällä niinkuin miehet?

23

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ei todellakaan. en tiedä miksi tämä asia pitää edes perustella mutta naisen rinnat eivät kuulu julkisuuteen. miesten ihan ok kulkea paidatta👍

    • Anonyymi

      Ehdottomasti! Jos miehet kulkevat ilman paitaa kesäisin, miksei myös naiset voisivat? Ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että järkytyin lapsena paljon enemmän nähdessäni paidattoman miehen kaupassa, kuin paljaita tissejä uimahallin suihkutiloissa😂. Rinnat ulkona kulkeminen olisi täysin okei, jos miehet eivät olisi seksulisoineet niitä. Yrittäkää muistaa, että rinnat ovat vauvan ruokkimista varten.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä👏Ois todellakin mun unelma, jos sais olla ilman paitaa ulkona tai edes toppi päällä kuntosalilla saamatta esineellistäviä katseita. Kuumina hellepäivinä käy ihan kateeks miehiä, kun he saa olla ja mennä ilman paitaa miestissit hölskyen ilman kyseenalaistamista, kun naisilla on PAKKO olla paita päällä tai poliisit kutsutaan paikalle ”itsensä paljastelemisesta”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä👏Ois todellakin mun unelma, jos sais olla ilman paitaa ulkona tai edes toppi päällä kuntosalilla saamatta esineellistäviä katseita. Kuumina hellepäivinä käy ihan kateeks miehiä, kun he saa olla ja mennä ilman paitaa miestissit hölskyen ilman kyseenalaistamista, kun naisilla on PAKKO olla paita päällä tai poliisit kutsutaan paikalle ”itsensä paljastelemisesta”

        Esineellistävä katselu?

        Voihan jysäys. Ilman tuota mainitsemaasi "esineellistävää katselua" loppuu maapallolta elämä. Koskee myös eläimiä. Vai tulevatko lapset Marketin hyllyltä niin kuin maitokin...ja sähkö tulee pistorasiasta eikä näin ollen saastuta yhtään...jne.


      • Anonyymi

        hommataanko miehille sitten jotkut silmäsuojaimet etteivät näe naisen rintoja? mites, pitäisikö kaikkien miesten aloittaa ssri-kuuri että kaikki seksihalut lähtisivät pois? silloin ei tulisi kiinnitettyä mitään huomiota naisen ulkonääköönkään, saati sitten rintoihin. kaikki petihommat voitaisiin unohtaa puolin ja toisin koska tässä tapauksessa ei voisi enää valittaa siitäkään että sohvalla velttoileva mies sitä ja tätä kun ei toimisi enää muutenkaan. samalla myös miesten pitäisi saada raapia munia julkisesti ja kulkea vehkeet paljaana. onhan peenis kuitenkin ihan luonnollinen asia, josta on tehty tabu kapeakatseisen yhteiskunnan takia....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esineellistävä katselu?

        Voihan jysäys. Ilman tuota mainitsemaasi "esineellistävää katselua" loppuu maapallolta elämä. Koskee myös eläimiä. Vai tulevatko lapset Marketin hyllyltä niin kuin maitokin...ja sähkö tulee pistorasiasta eikä näin ollen saastuta yhtään...jne.

        Taisit kommentoida naisoletetulle!


    • Anonyymi

      Niin😕.. surullista miten naiset eivät saa kulkea ilman paitaa, ihan sama vaikka on 30astetta lämmintä. Haluaisin itsekin kulkea paidatta, mutta vaikka se olisi sallittua, en silti sitä tekisi. Miksi? Miesten takia. Miehen on varmasti vaikea ymmärtää tätä, mutta ei tunnu yhtään hyvältä, kun tuntematon mies tuijottaa, seuraa, koskettelee ja puhuessa katsoo aivan muualle, kuin silmiin.

    • Anonyymi

      Mielestäni saisi. Daisarien näkemiseen tottuisi hyvin nopeasti.
      Toisaalta isot ja riippuvat daisarit voisivat helteellä hiostaa pahemmin ilman liivejä kuin liiveillä.

      Yläosattomuus pitäisi olla tilanteen; ei sukupuolen mukaan. En pidä sitäkään sopivana, jos mies tulee esimerkiksi kauppaan ilman paitaa. Uimarannoilla taas näkee nuoria naisia ilman yläosia useillakin rannoilla. Tilanteen mukaan.

    • Anonyymi

      Minulle aivan yhdentekevää, mutta typerää esitellä niitä ympärivuoden joka paikassa. Vastenmielisintä on pikkuruiset alaosat, pelkkä naru jalkövälissä, perse paljaana ja nauha navan korkeudella. Helvetin ällöttävää ja epähygieenistä.

    • Anonyymi

      Samalla voisi myös kysyä, miksi naisille pitää olla omat sarjat urheilussa?

      • Anonyymi

        Ihan turhaa rahantuhlausta, samoin vammaisten suhteen. Riittäisi parhaiden eli miesten sarjat.


    • Anonyymi

      Eipä ole sopivaa miehillekään menää paidatta ruokakauppaan tai edes kaduille.

      • Anonyymi

        Jaa, miksei muka ?? Ilman paitaa ja shortsit jalassa voi kulkea aivan hyvin. Mikä en mukavampi asu kesäkuumalla


    • Anonyymi

      Totta kai. Suomessa vaan nuo naisasiaihmiset keskittyvät lähinnä siihen, että naisten tulisi saada useita vuosia lyhyemmistä työuristaan kokonaisuutena sama kokonaispalkka kuin miestenkin.
      Tasa-arvon vaatijat pitävät sopivasta tasa-arvosta kuten miesten pakollisesta asepalveluksesta kiinni ja puhuvat naisen (työuran pituisesta ) eurosta verraten sitä miesten työuran pituiseen euroon.

      • Anonyymi

        Puhumattakaan eläkkeestä, eivät hanki kuin pienen osan eläkkeistään ja haluavat ainoana maana viedä miesten eläkkeet omansa lisäksi leskeneläkkeenäkin. Tuollainen järjettömyys poistettava välittömästi.


    • Anonyymi

      Kannattaa muistaa, että joissakin maissa naiset pakotetaan kesähelteelläkin kulkemaan kaiken peittävissä mustissa asuissa. Se tulee täälläkin vielä eteen, kun tietyt uskonsuunnat saavat enemmistön. Ja kun tietää väestönkasvun kehityksen, niin sehän tulee eteen. Niitä eräitä uskontoja edustavat naiset ovat jatkuvasti maha pystyssä niin kauan, kun hedelmällisyyttä riittää.
      Niin että kannattaa nauttia kevyestä ja vapaasta pukeutumisesta vielä, kun se mahdollista.

    • Anonyymi

      Enneminkin pitäisi vaatia naisia käyttämään kunnollista alaosaa, pelkkää naru persevaossa ja römpsän peittona on vastenmielistä ja epähygieenistä, oksettavaa suorastaan, eikä hyllyvät selluliiti ole kaunis näky.

    • Anonyymi

      Jos haluaa olla ilman yläosaa rannalla tai vaikka sitten puistossa aurinkoa ottaessa niin ok. Mutta en itse naisena ymmärrä miksi se muuten pitäis olla niin hienoa ja hyväksyttävää kulkea missä vaan tissit esillä. Ei mun mielestä ole hieno näky ne paidattomat miehetkään ihan missä tahansa, tai valitettavasti minkä näköinen mies tahansa.

      Itse ikäni suurista painavista rinnoista kärsineenä, ahdisti koko free The nipple liike, kun vaan mietin että miten kamalaa olisi nähdä jatkuvasti paljaita tissejä joka puolella jotka olisi nätimpiä kuin omani ja häpeä omiani kohtaan olisi vain kasvanut. Sosiaaliset paineetkin saattavat kasvaa jos naiset alkaa kulkea yläosattomissa eivätkä sitten ymmärrä miksi joku toinen ei haluakaan, sama painostus tulisi miehiltäkin "heei, tääl on kuuma. Riisu nyt paita vaan ku kaikki muutkin"

    • Anonyymi

      Olisi sitten entistä enemmän roikkutissejä, aurinko vanhentaa tehokkaasti kaula-aukonkin kohdalta kun pitää olla mahdollisimman avara.

    • Tasa-arvon kannalta on kannatettavaa olla samat säännöt kaikilla, eikä sukupuolella olisi enää väliä.

      Estetiikan kannalta olisi toki parempi jos miehetkin vähän ajattelisivat, missä paikoissa ja tilanteissa sitä hikeä valuvaa pallomahaa oikein kannattaisi esitellä. ; )

      • Anonyymi

        Estetiikan ja hygienian kannalta pitäisi naistenkin käyttää perseen ja haaran peittävää alaosaa.


    • Anonyymi

      Jos naisella on kiinteät rinnat sen voi ihan hyvin sallia. Mutta tämä idea tuleekin niiltä naisilta, jotka haluavat perversisti kostaa luojan heille antamat ajokoiran korvat (läps läps) kaikille muille ihmisille.

      Eihän ole pitkään, kun Facebookissa roikkurintaiset ja muuten feministit kannustivat muita naisia lähettämään kuvan itsestään. No, ei mennyt kuin päiviä, kun nuoret opiskelijanaiset pieni ilkikurinen pilke silmäkulmassaaan oikeasti alkoivat lähettää kuvia rinnoistaan. Kampanja taisi loppua alle kahteen viikkoon :D

      Joten, ei minulla ole mitään sitä vastaan, mutta sallikaa edes pieni hymy, kun se feministi, jolla ei ole mitään esitettävää kulkee nenä pystyssä vastaan.

    • Anonyymi

      Olen mies, eikä mua haittaisi yhtään. Rinnat ovat kauniita, kunhan ne ovat luomuja. Silikonipallot... -Ei jatkoon!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe