Aihe

Jeesus ja fariseukset

Anonyymi

Onko kenelläkään listaa kaikesta siitä mitä Jeesus Raamatussa sanoo fariseuksista - kiinnostaisi, koska fariseus oli nimenomaan se, joka määräsi Jeesuksen ristiinnaulittavaksi. Eikä hän ollut ainoastaan juutalainen, vaan hän oli myös Rooman kansalinen ja roomalaisethan tämän tuomion laittoivat käytäntöön? Voisiko takana olla jokin karkea katkeruus ja kosto?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Matt.27:20-24 Mutta ylipapit ja vanhimmat yllyttivät kansaa anomaan Barabbasta, mutta surmauttamaan Jeesuksen. Ja maaherra puhui heille ja sanoi: Kummanko näistä kahdesta tahdotte, että minä teille päästän? Niin he sanoivat: Barabbaan. Pilatus sanoi heille: Mitä minun sitten on tehtävä Jeesukselle, jota sanotaan Kristukseksi? He sanoivat kaikki: Ristiinnaulittakoon! Niin maaherra sanoi: Mitä pahaa hän sitten on tehnyt? Mutta he huusivat vielä kovemmin sanoen: Ristiinnaulittakoon! Ja kun Pilatus näki, ettei mikään auttanut, vaan että meteli yhä yltyi, otti hän vettä ja pesi kätensä kansan nähden ja sanoi: Viaton olen minä tämän miehen vereen. Katkokaa itse eteenne.

  • Anonyymi

   Matt.27:17-18 Kun he olivat koolla, sanoi Pilatus heille: Kummanko tahdotte, että minä teille päästän, Barabbaanko vain Jeesuksen, jota sanotaan Rristukseksi? Sillä hän tiesi, että he kateudessa olivat hänet hänen käsiinsä. Mark.15:9-15 Pilatus vastasi heille sanoen: Tahdotteko, että päästän teille juutalaisen kuninkaan? Sillä hän tiesi, että ylipapit kateudessa olivat antaneet hänet hänen käsiinsä. Mutta ylipapit kiihoittivat kansaa anomaan, että ennemmin päästäisi heille Barabbaan. Ja Pilatus taas heille ja sanoi: Mitä minun sitten on tehtävä hänelle, jota te sanotte juutalaisten kuninkaaksi? Niin he taas huusivat: Ristiinnaulitse hänet! Mutta Pilatus sanoi heille: Mitä pahaa hän sitten on tehnyt? Mutta he huusivat vielä kovemmin: Ristiinnaulitse hänet! Ja kun Pilatus tahtoi tehdä kansalle mieliksi, päästi hän heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi.

  • Anonyymi

   Tämän päivän suomalaisesta ei löydy edes farisealaisuutta. On tappeluita, murhia, väkivaltaa. Kaikkialla kirkkojen etupenkit ovat tyhjiä, ei todella rukoilla kadun kulmissa, ei käydä Jumalanpalveluksissa edes tavan vuoksi. Ei väitellä hengellisistä asioista muulloin kuin krapulassa. Listaa et todella saa farisealaisuus-suomalainen.

   • Anonyymi

    Kyllä farisealaisuutta on Suomessakin. Kaikki ne, jotka kuvittelevat olevansa paremmin uskossa kuin tavallinen kirkon jäsen tai tapakristitty ovat fariseuksia. Ja niitähän riittää tälläkin palstalla aivan kyllästymiseen saakka.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä farisealaisuutta on Suomessakin. Kaikki ne, jotka kuvittelevat olevansa paremmin uskossa kuin tavallinen kirkon jäsen tai tapakristitty ovat fariseuksia. Ja niitähän riittää tälläkin palstalla aivan kyllästymiseen saakka.

    "Iloitkaa siitä, että teidän nimenne on kirjoitettuna taivaan kirjassa"!


  • Anonyymi

   Uskonto on niin kaksinaamaista, ettei edes pirukaan ota selvää 😈

  • Anonyymi

   Luuk.17:20-21 Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla, eikä voida sanoa: Katso, täällä se on, tahi: Tuolla; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä. Luuk.17:21 Biblia (1776) "Jumalan valtakunta on teidän keskellänne."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   7851
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   137
   6224
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2523
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1721