Hangon parempi tulevaisuus riippuu äänestäjistä ja neuvokkuudesta asettaa ehdokkaita.

Anonyymi

Touhu ei muutu, jos ei saada puoluemafiaa murrettua. Tällä hetkellä SDP ja RKP yhdessä vastaavat 60% äänivallasta. Kun pomoukot keskenään sopivat jotain ja pakottavat sopulit äänestämään, niin kaikki menee läpi vaikka asia ei olisi maalaisjärjellä ajateltu. Katsokaa äänestyslistoja. Niistä sen näkee. Ja tietäähän kansa, että, jos et äänestä polueen mukana, saat sapiskaa. Se ei ole demokratiaa, se on pyllistys äänestäjille, koska jokainen edustaja edustaa KAIKKIA hankolaisia. Sitä sananvapaus ja liittymisen vapaus tarkoittaa.

Sitoutumattomia 25 ehdolle ja tekninen vaalilitto kaikkien pienpuolueiden kesken varmistaa, että maalaisjärjellä ja vapaasti oman tunnon mukaan äänestäjillä on enemmistö valtuustossa, hallituksessa ja lautakunnissa. Se merkitsee uutta parempaa tulevaisuutta hankolaisille ja Hangolle.

Puheet on puheita. Vappusataset ja ilmaiset grillimakkarat Vuorikadulla ja torilla ovat katteetonta kosiskelua. Puoluemafian äänestyskäyttäytyminen on nähty.

Onnea matkaan kevään vaaleihin. Hyvä lopputulos edellyttää neuvokkuutta asettaa ehdokkaita. Sitoutumattomien ja pienpuolueiden tekninen vaalilitto yhdessä suuren ehdokasmäärän kanssa vie voittoon. Maalaisjärki voittoon. Kaupunkilaisjärki... ?

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      faktaa on että sdp/rkp mafia ei aja hankolaisten etua vaan suhmurtavat pienenpiirin taloudellisia etuja lehmänkauppa oravanpyörällä,toivon että jokainen hankolainen pistää stopin tälle kähmintäpolitiikalle ja äänestää jotain muuta kun sdp/rkp mafiaa jos asiat menee sillä huonompaan suuntaan mikä on ajatuksenkin tasolla mahdotonta voi aina ensivaaleissa palata vanhaan eli ROHKEUTTA ja kokeillaan jotain uutta vanhan ja ummehtuneen tilalle.
      T:turtapalli

    • Anonyymi

      Ääni SDPlle, parempi Hanko meille kaikille.

      • Anonyymi

        Ääni SDP:lle on tie konkurssiin..velkapolitiikka ei enää toimi piikki on täynnä ja vähän ylikin


    • Anonyymi

      Demarit on Hangossa ainoa porukka, joka on saanut jotain aikaan RKP ryhmäkuria vastaan. Jäähalliasia hävittiin, mutta feffe parkki, frisbeegolffi ja lukuisia muita viihtyvyys juttuja menny läpitte RKP vastuksesta huolimatta. Sitten on nää , joitten agenda on vaan valittaminen ja kaiken hiastaminen. Ne tyypit tullee kaupunkilaisille kalliiksi.

      • Anonyymi

        Ääni Vihreille ja luonto kiittää!


      • Anonyymi

        Noin 150miljoonan kuntavelka on siks valittajien syytä?? Kyllä se on demareiden kyvyttömyyttä tehdä oikeaa politiikkaa he tekevät velkapolitiikkaa se kun on heidän ainoa kyky ratkaista ongelmia hangossa on alle 8tuhatta asukasta ja tuommoinen kuntavelka joka kasvaa vuosivuodelta nyttenkin oli butjetti lasketto 200000e ylijäämäiseksi ja se romuttui 3 päivän päästä butjetin julkaisusta kun siltahommeloista tulikin ylimääräistä..kohti kuntaliitosta liput liehuen siitä voitte kiittää demareden paskapolitiikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ääni Vihreille ja luonto kiittää!

        Hangossa ääni vihreille tietää 1 tyhjää istuinta valtuustosaliin 4 vuodeksi tämän on historia opettanut,toisaalta hyvä pääsee kylä vähemmällä harmilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hangossa ääni vihreille tietää 1 tyhjää istuinta valtuustosaliin 4 vuodeksi tämän on historia opettanut,toisaalta hyvä pääsee kylä vähemmällä harmilla

        Voi höpö höpö, tsekkaa vaikka Korona-ajan valtuustot netistä, vihreät aina paikalla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi höpö höpö, tsekkaa vaikka Korona-ajan valtuustot netistä, vihreät aina paikalla!

        se on nykyään vihreillä helppoa tietokone päälle ja olet kokouksessa paikalla eli voit huoleti vetäytyä takas sohvalle ja anna vesipiipun ruplattaa ja on muuten valtuustosalin tuoli siitä huolimatta tyhjänä et semmosta höpö höpöä


      • Anonyymi

        ...ja 60 miljoonaa velkaa. Se tekee 7.500 euroa/henkilö. Niin demarilaista, niin demarilaista. Milloin ajattelit maksaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...ja 60 miljoonaa velkaa. Se tekee 7.500 euroa/henkilö. Niin demarilaista, niin demarilaista. Milloin ajattelit maksaa?

        sitä velkaa on noin 147miljoonaa kun laskee kuntavelan ja konsernivelan yhteen sitten voi olla myös erinäisiä leasingvelka himmeleitä joista ei tiedetä ja eikä niistä kerrota edes kysyttäessä ne ovat 1 tapa häivyttää katastrofaalista velkataakkaa mutta velkaa sekin on yhtälailla että uskoisin että hangolla on velkaa 150miljoonaa.
        T:turtapalli


      • Anonyymi

        "Feffe Park, Frisbee ja lukuisia muita viihtyvyysjuttuja" menny läpi..... Mihin unohtui koulut, vanhustenhoito, terkkarikysymykset j.n.e. Edustavat yli 70 % budjetista. Oliko liian vaikeita kysymyklsiä Demareille ???


    • Anonyymi

      Korkea kunnallisvero on suuri virhe. mutta mitäs teet, kun johdossa on ollut demarit ja rkp, jotka molemmat ovat vähän hoono talous. Toivomme on sitoutumattomissa, joilla on maalaisjärkeä eivätkä ole pakotettuja äänestämään kaupunkilaisjärjen mukaan.

      • Anonyymi

        Voimakas peukalo sitoutumattomille
        T:turtapalli


    • Anonyymi

      Kuinka hyvin SDP ("porukalla päätettiin": siis kava ja nusu) ja RKP (sanelu) ryhmäpäätöksillään onnistuneet? Mitä mieltä olet? Jatketaanko samaan malliin?

    • Anonyymi

      Lue aloitus uudelleen.

    • Anonyymi

      Kuntien ja erityisesti persaukisen Hangon tulevaisuus tarvitsee vahvaa talousosaamista. Se tarkoittaa, että valtuutetuilla pitää olla vahva koulutus ja ymmärrys, mitä tuloslaskelma ja tase merkitsevät. Kokemus puoluepolitiikasta ja Hangon kunnallisesta päätöksenteosta EI OLE EDUKSI. Se on haitta. Valtuustoryhmien ryhmäpäätöskulttuuri on rasite monelle valtuutetulle, josta ei uskalla poiketa. Ei uskalla olla omaa mieltä. Vaan antaa valtakirjansa parille "osaavalle". Ei sellaisella henkilöllä ole valtuustossa mitään virkaa. Tulokset puhuvat puolestaan, jos niitä ymmärtää. Joku voi selittää, jos et tiedä, onko kaupungin talous ja perusteet kunnossa vai ei.

    • Anonyymi

      Toivottavasti sitoutumattomille tulee pitkä lista. Voimakas peukku sitoutumattomille,

    • Anonyymi

      Vaalit siirtyi. Ehdokkaat asetettava 4.5.2021 mennessä.

      Paljon sitoutumattomia. Pitkä lista.
      Tekninen vaaliliitto kaikkien pienpuolueiden kesken. Yhdessä on enemmän.
      Sillä tavalla sdp ja rkp jäävät taakse.

    • Anonyymi

      Hangon tulevaisuus riippuu täysin RKP:sta. RKP haluaa säilyttää vanhan idyllin ja siksi torppaavat kaikki kehitysideat. Sama toistuu Raaseporissa. Suomenkieliset ovat virkakoneistosta lähtien eriarvoisessa asemassa. Tämä on tarkoituksellista ja pitkän kehityksen tulos.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista tämä puolueiden vastuunpakoilu.

      Esitin Hangon kuntavaalissa mukana oleville puolueille kysymyksen:

      "Lisäisittekö Hangon kaupungin verkkosivustoille seuraavan virkkeen: ”Kissan omistajan on huolehdittava kissan hyvinvoinnista ja kissalle turvallisesta pitopaikasta sekä siitä, että kissa ulkoilee vain kytkettynä tai muutoin omistajansa valvonnassa?” "

      Virke on lainattu Porvoon kaupungilta.

      Ensimmäiset ovat vastaanneet "ota yhteyttä Hangon kaupunkiin". Koomista. Miksi äänestää ihmistä kunnallisvaaleissa, jos ei olisi valmis lisäämään noin itsestäänselvää virkettä kaupungin sivuille?

      Hangossa on erittäin paljon sellaisia ihmisiä, jotka tahallaan pitävät kissat ulkona kuseksimassa perhepäivähoitajien hiekkalaatikkoon sun muuta.

      Kuten tällä videolla https://www.youtube.com/watch?v=U2zLyvracYA ja tässä kantelussa https://www.slideshare.net/JariHiltunen1/kantelu-euroopan-unionille-kissaasiassa

    • Anonyymi

      Sitoutumattomat uskaltavat ajatella itse ja äänestää omantunnon mukaan. Ääni sitoutumattomille.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vaan Hangossa kaikki on toisin. Kaikki rakastavat Kavaa.


    • Anonyymi

      Totta, on huomattu että äänestämällä hullusti, läpi pääsi Hangon jarruttaja No 1, alle 4:n % kannatuksella. Onko tämä demokratia ???

      • Anonyymi

        Ei ole demokratiaa. Asema pitää ansaita, eikä kahmia. Toiminta on harvainvaltaa ja virkavastuulla toimivan poliitikon toimivallan ylittämistä. Samanlaista ylimielisyyttä esiintyy kuin Valtion tarkastusviraston johtajan toiminnassa.


    • Anonyymi

      Hangon jarruttaja nro 1 ja nro 2 ovat ne henkilöt, jotka möivät sielunsa Tehtaanniemen projektissa ja tekivät salaisen sopimuksen.

      Jos RR olisi rakentanut kaavan mukaisesti Tehtaanniemelle hotellin ja Kuningattarenvuorelle asuintalot, niin projekti olisi ollut valmis jo kolme vuotta sitten. Kaikilla olisi kivaa. Nyt ei ole kenelläkään kivaa.

      Ehkä palaat alkuun ja luet aloituksen, mistä tässä oikein on kysymys. Oppia ikä kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe