Ilman keskustaa hallitus olisi jo nurin

Nyt taisi tulla taitekohta uskomuksena Mariniin, ja sosialisti ministereihin.
Taitaa hallitus mennnä pääministerin huonona koron hoitona, vain pääämisteri nyt kuuluu asiaa hoitaa, muut on käskytettäviä. Tällä Marinin mallilla se on vuosi 2030 käsillä ennenkuin viimeinen Suomalainen saa korona rokotteen.
Valitettavasti Marinin hallitus nukkuu, jälleen. Olisi tarvittu Koronanyrkki, jälleen.
Suomen kokoisessa järjestäytyneessä yhteiskunnassa rokotukset pitäisi tapahtua helposti maailman ennätystahtia!
Presidentin taas puuttua asiaan, se nyt jämähtänyt hallituksen huonoon hoitoon.

Viikkoja on julkisuudessa rummutettu miksi koronarokote on tarpeellista ottaa. Kun odotettua rokotetta vihdoin saadaan, tapahtuu rokotusten käynnistyminen tuskastuttavan hitaasti.

Katse on nyt nostettava ylös omasta siilosta. Poliittisen johdon on tehtävä se ensimmäisenä. Kesän alkuun on vielä lähes viisi kuukautta. Rokotekampanjassa on onnistuttava kesään mennessä. Onnistunut rokotuskampanja säästää tuhansia suomalaisia sairastumasta koronaan. Monen ihmisen terveys ja elämä pelastetaan rokotuksilla.

Toivottavasti pääministeri Marinin keskittyminen rokotuskampanjan sijasta valmistelemaan koronarajoitusten koventamista, ei kerro siitä, että hallitus katsoo vaikuttamisen rokotteiden saamiseen ja rokotuskampanjaan liian vaikeaksi. Aikaa suunnitelmien tekoon ja poliittiseen vaikuttamiseen on kyllä ollut, mutta onko ollut ymmärrystä ja taitoa. Koronanyrkkiä olisi tarvittu rokotuskampanjan turvaamiseksi. Tai olisiko asian suunnittelu pitänyt antaa sosiaali- ja terveysministeriön sijasta puolustusministeriölle?

Eiköhän Marinin johtamistaidot ala olla selvillä jo niillekin, jotka ovat kulkeneet punavihreät silmälasit päässä vuoden ajan.
Olisi johtopäätösten vetämisen aika, mutta ei marinilla ole ymmärrystä. Tästä eikä mistään muustakaan.
Aikaa rokotusten toimeenpanoon on ollut monta kuukautta, miksi mitään suunnitelmia ei ole kyetty tekemään? Koko rokotusten toimeenpano olisi pitänyt ulkoistaa puolustusvoimille, siellä ei vatuloida ja siellä osataan tehdä nopeita päätöksiä.
Tällä tahdilla.
2000 ihmistä viikossa Rokotus vauhti ja Suomessa noin 5 miljoonaa ihmistä... Rokotus hoidettu valmiiksi noin 48 vuoden päästä.
Nyt lisää vain Twitter viestejä ! ! !
Tämä hallitus ei saa mitään järkevää aikaiseksi! Hallaa kansalaisia kohtaan kyllä saadaan!

Samalaista ryssimistä alusta alkaen. Ensinnä koronaa ei ,sitten kun tuli ja kaikki seisoi tumput suorina. Hallituksen viiden puolueen edustajan oli päästä pätemään ja tuli sutta ja sekundaa. Nyt rokutukset ja suunnitemat tekemättä. Hallitus ja ministeriön virkamiehet ihmettee miksei neulat löydä käsivarsia. Ainoa minkä hallitus hallitsee on miljardien lahjoittelu pitkin EU:n tantereita.
Tässä kävi samoin kuin keväällä lentoasemien kanssa. Kahteen viikkoon hallitus ei huomannut mitään ja tartunnat tulvi maahan vapaasti.
-eikö tuo haastattelu kertonut kokonaisuuden,toivotan,toivotaan ja vastuut siirretään muille kun itse ei sitä osaa tai uskalla tehdä...koko korona keissihän sen kertoo,pelkkä "julkkis" pääministeri joka ei osaa ottaa edes neuvoja vastaan.....tässä nähdään nyt taas kerran se kokemattomuus mikä näiltä paistaa läpi,tiukka paikka niin housuissa on....

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kansamme tulevaisuus on Nintendonpelaajan ja Alepan kassan käsissä. Näin se vain karu fakta on. Kassan johtajakyvyillä tämä ei onnistu.

      Jos suomessa haluttaisiin rokottaa kaikki yli 16 vuotiaat kesäkuun alkuun mennessä pitäisi rokottaa n. 230000 ihmistä viikossa. Eli vähän ollaan jäljessä.

      Valveutuneet kansalaiset näkevät että kyllähän Hallitus ja Pääministeri on jo arvovallallaan huomioinut rokotustahdin siis rokottamatta jättämisen ,"suora lainaus " Huolestuttavaa. Pääministeri myös pyysi luottamaan tehottomaan, terveydenhuoltoon.
      Pääministeri ei ollut ollenkaan huoissaan saamattomasta, olemattomasta, tehottomasta ja avuttomasta rokotteen hankintaketjusta joka ei ole tehnyt ainuttakaan hankintaa, lukuunottamatta EU-yhteishankinta.
      Syynä lienee poliittinen ohjaus jota Hallitus ja sosiaali ja terveysministeriö, tekevät.

      Käsi pystyyn jos luotat tähän hallitukseen ja sen kykyyn hoitaa Suomen asioita. Hiljaista näyttää olevan. Mitä, mitä, mitä? Vieläkö siellä on muutama keskustan kannattaja jäljellä? Oletteko muuten huomanneet, bensa on kallistunut?

      • Anonyymi

        "käsi alhaalla" -en luota tippaakaan.


    • Anonyymi

      On se Kiurullakin vastuu, mutta etupäässä demareilla ja mitään ei tapahdu. Puoluetoimiston valmistelemien lauseiden hokemista vain.

      Auttaiskohan, jos muutama sata toveria vielä palkattaisiin lisää erityisavustajiksi🤣🤣Näin se vasemmiston korruptio on aina toiminut.

      Alkanut mediassa kuulua samoja puheita kuin kansalaisten keskuudessa jo kuukausitolkulla.
      Ja hei !!!!
      Kyllä, hallituksen arvosteleminen on sallittua Suomessa, myös tämän hallituksen aikana.

      Ompi huonoin hallitus ikinä. Onneksi sen jo kaikki ymmärtää.

    • Anonyymi

      Vai on demarit oikein kärjessä gallupeissa, luulen että se tulee muuutumaan ja paljon.
      -tuollaisella kokoonpanolla HUH !

      Heh. Demari antamassa rahaa, sen sijaan, että ottaisi sitä :)

      Eikö nyt jokaisen täysjärkisen pitäisi tuosta huomata, että kyseessä on huijaus. Vasemmistolta rahaa saa vain jonkin instanssin luukulta, mahdollisimman hankalan ja nöyryttävän ja lannistavan paperisotkun jälkeen.

      Okei, ehkä tuossa on rahtunen liikaa sarkasmia, mutta ei paljoa :)

      • Anonyymi

        Ei kukaan menestyvä firma ottaisi johtopaikoille hallitus punavihreitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan menestyvä firma ottaisi johtopaikoille hallitus punavihreitä.

        Toi hallituksen toimet niin olemattomissa ja pienissä lastenkengissä, suunnitellaan, neuvotellahaaveillaan ja toivotaa siihen nämä toimet jäävät.
        Onnetonta ja toivotonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi hallituksen toimet niin olemattomissa ja pienissä lastenkengissä, suunnitellaan, neuvotellahaaveillaan ja toivotaa siihen nämä toimet jäävät.
        Onnetonta ja toivotonta.

        Ihan oikeasti: Kriisitilanteissa pitäisi maata johtaa komitea ,johon kuuluisi presidentti ja kenraaleita,eikä mitään tyttösiä. Korkeintaan pääministeri.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Alkoi suoraan sanoen pelottamaan, kun pääministeri myöntää, että tässä on tehty virheitä ja osittain on epäonnistuttu, mutta hän ei kanna siitä mitään vastuuta. Viime kädessä hänellä on perustuslain mukaan valtioneuvoston johtajana täysi toimeenpanovalta ja on syytä olettaa, että hän myös kantaa täyden vastuun.

      • Anonyymi

        Vai alkoi rupua ja Lepomäkeä pelottamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai alkoi rupua ja Lepomäkeä pelottamaan.

        Rupua, varmaan Sannaa tarkoitat.


    • Antaa Arskan kehua copypastejutuissaan.
      Kansa ymmärtää Marinin feikin.
      Elina Lepomäki peräsi tänään vastuuta Marinilta.
      .

    • Anonyymi

      Mitä pahaa me tehty kun bolseviikit vallassa ?

    • Anonyymi

      Marin antaa tukensa Haavistolle koska al Holin leiriltä on pelastettava isisin palkkalistoilla olleet jihadistit lapsineen. Marinin mielestä jihadistit ovat yhteiskunnan vastuulla, mutta hoivakodeissa sadoista koronaan kuolleista yhteiskuntaa työllään rakentaneista ei ole vastuussa. Melkoista kahtiajakoa ja rasisimia.

    • Anonyymi

      Ruotsin ex-ulkoministerin Twitter-kuva hämmentää: Rokotusapua EU:n ulkopuolelle? Näin kommentoi Haavisto: Pekka Haaviston mukaan EU auttaa lähimaita.
      -jonka yhtenä allekirjoittajana on Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr). Kirje herättää kysymyksen siitä, ollaanko nyt auttamassa EU:n ulkopuolisia maita saamaan rokotteita, kun niitä on hädin tuskin alettu saada EU-maissakaan, kuten Suomessa.
      Siitä on käyty paljon keskustelua. Aiemmin esille ovat nousseet nuo Länsi-Balkanin maat, joka on varmasti ihan hyvä suunta. Nyt tässä kirjeessä on mukana 13 EU-maata, jotka ovat olleet aktiivisia itäisessä kumppanuudessa ja muun muassa Ukraina-yhteistyössä. Olemme nostaneet esille sen, että myös nämä itäisen kumppanuuden maat voisivat tämän piirissä olla, Haavisto sanoo.

    • Anonyymi

      SDP pelkää kannatustaan, vastiministerit maan alle menneet toivomaan !

      • Anonyymi

        Sdp panttaa pääministerin paikkaa, ei pääse siihen kyvykkäämmät, kuten piilottivat Stasilistankin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1265
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      91
      1170
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1092
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      980
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      877
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      761
    Aihe