Aihe

Tärkeä kysymys feministeille!

Anonyymi

Mitä mieltä olette sellaisesta kulttuurista, jossa naisen saa raiskata, mikäli tämä ei pukeudu peittävään kaapuun? Sopiiko sellainen Suomeen?
Älkää väittäkö, että sellaista kulttuuria ei ole olemassakaan! Kyllä on! Te tiedätte sen varsin hyvin.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No nyt kun kysyit niin mielestäni sellainen on 100% paska kulttuuri eikä sellaista tarvitsisi olla olemassakaan. Sellainen kulttuuri ei sovi sen enempää Suomeen kuin muuallekaan.

   Pari vastakysymystä:

   Miltä mieltä olette sellaisesta kulttuurista jossa naisiin ja lapsiin saa kohdistaa vapaasti kaikenlaista seksuaalista häirintää, ahdistelua ja sovinistista kiusaamista, koska saunakulttuurissa kuuluu suhtautua alastomuuteen ja seksuaalisuuteen mutkattomasti. Seksuaalisuus on niin luonnollista eikä saunakulttuurissa sellaisesta saa traumatisoitua. Saunakulttuurissa ollaan sinut seksuaalisuuden kanssa jo lapsesta asti. Ja jos joku kyseenalaistaa sallivan suhtautumisen alastomuuteen tai vaikkapa rivoon ja räävittömään taiteeseen tyyliin Petri Nygård, on ongelma silloin kyseenalaistajan omien korvien välissä. Hänellä itsellään on likainen mieli ja kompleksinen suhde luonnolliseen seksuaalisuuteen ja häneltä puuttuu huumorintajua.

   Mitä mieltä olette sellaisesta kulttuurista jossa raiskata saa jos raiskaa ihan vain läpällä?

   Mitä mieltä olette kulttuurista jossa raiskauksesta tuomitaan vain muutama kuukausi vankeutta silloin kun ei pääse ehdollisella. Vuonna 2014 ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta tuomittujen tuomion keskimääräinen pituus oli 27,1 kuukautta ja törkeästä raiskauksesta tuomittujen 49,2 kuukautta.

   Mitä mieltä olette näyttävästi seksuaalista väkivaltaa vastustavasta puolueesta joka itse osoittaa liikuttavaa lojaliteettia omia kotimaisia seksuaalirikollisiaan kohtaan?

   • Anonyymi

    Mitä mieltä olette antifeministit kulttuurista jossa pitkään jatkunutta lapseen kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ja raiskaamista kohdistaneet aikuiset miehet tuomion kärsittyään pääsevät toimimaan työssään jatkossakin lasten parissa kouluissa ja päiväkodeissa. Katsoitteko taannoisen Dokumenttiprojektin Arven minussa? Se voisi tulla uusintana ihan vain muistin virkistykseksi. Oli aika jäätävää settiä suomalaisesta kulttuurista ja käytännöistä, miten todistetusti lapsia raiskaavat aikuiset miehet pääsevät kuin koirat veräjästä, miten heidän henkilöllisyyksiään suojellaan ja miten suomalainen yhteiskunta päästää heidän tuomionsa kärsittyään toimimaan jatkossakin lasten parissa työkseen.

    Mikä se sellainen kulttuuri on? Miksi tuo dokumentti ei herättänyt minkäänlaista kohinaa?


  • Anonyymi

   Nyt kun tuon kulttuurikontekstin otit tähän yhteyteen niin..

   Mitä mieltä olette antifeministit kulttuurista jossa jopa kaikista törkein kuviteltavissa oleva lapseen kohdistuva seksuaalinen väkivalta koetaan humoristiseksi asiaksi?

   Kulttuurista jossa jopa lapseen kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa voidaan vuosikymmenet esitellä taiteessa mitä hilpeimpänä asiana eikä yleisö koe siinä mitään outoa. Lapsen törkeä raiskaaminen ja insesti saa taiteen piirissä suomalaisen yleisön hirnumaan mukana kuin joku saatanan paviaanilauman. Ja vieläpä laulamaan omalla suullaan mukana kuinka "lapsena eno minut aina raiskasi jos en antanut seinään paiskasi... otetaan faijasi mukaan kimppaan olenkin jo kyllästynyt pelkkään pimppaan..." Ja tämäkin on pyörinyt suomalaisilla areenoilla jo kolkyt vuotta putkeen. Sen sijaan että joku terve kulttuuri ja yhteiskunta olisi jarruttanut tässä kohtaa ja kysynyt mitä v*ua, päätti suomalainen yhteiskunta palkita kyseisen biisin vuoden singlenä 1990. Ja jatkaa vain lauleloa.

   Voi olla että kaapukulttuuri ei sovi Suomeen. Mutta tällainen sopii:

   https://www.youtube.com/watch?v=0ijQP8mzQgQ

   Siinä parin vuoden takaista suomalaista kulttuuria. Yleisö laulaa mukana insestitoiveita ja lapsenraiskausta, no problem:

   https://www.youtube.com/watch?v=_bfH7IpVmDc

   Älkää väittäkö että tällaista kulttuuria ei ole olemassakaan. Kyllä on! Te tiedätte sen varsin hyvin.

   • Anonyymi

    Suomalaiselle seksuaalista väkivaltaa koskevalle keskustelulle on tyypillistä, että kun puhutaan vieraskulttuureista siihen yhdistetään aina tuo kulttuuri- kytkös. Siis juuri kuten tämänkin ketjun aloittaja tekee. Normaalia on yhdistää seksuaalinen väkivalta nimenomaan koko kulttuuriin silloin kun puhutaan mistä tahansa muusta kulttuurista kuin suomalaisesta.

    Mutta kun puhutaan suomalaisesta seksuaalisesta väkivallasta sitä käsitellään ikäänkuin mitään kulttuurikytköstä ei olisi olemassakaan. Suomalainen seksuaalinen väkivalta on muka vain joku marginaalipiireissä esiintyvä poikkeama joka johtuu esimerkiksi uskonnosta (lestadiolaisuus tai jehovantodistajat), tai yksittäisten sairaiden yksilöiden salassa tekemää väkivaltaa. Mutta suomalainen KULTTUURI on jotenkin puhtoinen vailla mitään seksuaalisia komplekseja.

    Tämä on psykologisesti mielenkiintoinen kysymys miksi näin on. Suomalaiset elävät jossakin ruusupunaisessa illuusiossa että suomalaisuus suojaa kaikelta pahalta. Maailmankarttaa kun katsot, niin siellä on tällainen Suomen muotoinen maa- lue jonka rajojen sisällä mikään paha ei kasva. Ja silloin kun pahuutta esiintyy kotimaisin voimin, se ei liity koko kulttuuriin mitenkään. Se on vain marginaali- ilmiö. Varmaankin niistä huonoista vieraskulttuureista peräisin olevaa tuontitavaraa.

    Meillä ei myöskään osata käydä vakavamielistä yhteiskunnallista keskustelua seksuaalisesta väkivallasta. Suomi on henkisesti keskenkasvuisten lässyttäjien maa. Seksuaalinen väkivalta on joko ullatapanisten ponihumppaa,

    https://www.youtube.com/watch?v=lwN-yrcTBCI

    tai sitten maaretkallioiden ollaan yhdessä hiljaa ja itketään- sääliinkutsua.

    En esimerkiksi ymmärrä ollenkaan mistä johtuu, että suomalaisen narratiivin mukaan seksuaalista väkivaltaa kokeneet tarvitsevat ennen kaikkea myötätuntoa. Mistähän sekin kuvitelma tulee? Aika empatiakyvytöntä on kuvitella että seksuaalista väkivaltaa kokenut tarvitsisi myötätuntoa.

    Seksuaalista väkivaltaa esiintyy kaikissa kulttuureissa. Vain tekosyyt miksi sitä harjoitetaan vaihtelevat. Sama taulu, eri kehykset. Se on human condition, kuten englantilaisilla foorumeilla on tapana sanoa.


  • Anonyymi

   Suomi on tekopyhyyden maailmanennätysmaa. Tästä poistui alta aikayksikön kolme pitkää viestiä. Olikohan syy se että niissä käsiteltiin aloituksen asiayhteydessä myös suomalaista kulttuuria, eikä vain niitä muita.

   Vain yksi viesti sisälsi linkkejä. Muut viestit eivät sisältäneet edes triggerisanoja muuta kuin samoja sanoja joita on itse aloituksessakin.

   Hohhoijaa.

   • Anonyymi

    pitäisi siivota ensin oma pesä,esim.mootoripyöräjengiläisten.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    pitäisi siivota ensin oma pesä,esim.mootoripyöräjengiläisten.

    Edustavatko moottoripyöräjengiläiset Suomen valtakulttuuria? Miten se näkyy esim. katukuvassa?
    😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    pitäisi siivota ensin oma pesä,esim.mootoripyöräjengiläisten.

    Eikö muslimikulttuuriin Suomessa saa ottaa kantaa jos on Suomessa oin yksikin epäkohta ennestään, vai mikä ihme on pointtisi?

    Oma mielipiteeni on, että feministit ovat kaksinaamaisia. Voiko naisilta edes ylipäätään odottaa loogisuutta? Menettekö nyt kadulle paljastamaan rintanne muslimeille? Miksi ette?


   • Anonyymi

    Se on kyllä ärsyttävää, että vaivalla kirjoitetut viestit poistetaan, ilman että annetaan mahdollisuuttakaan keskustella.
    Älkää poistelko viestejä, vaan keskustelkaa ja kumotkaa argumentit, mikäli teistä siihen on! Feministeistä ei siihen näköjään ole!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö muslimikulttuuriin Suomessa saa ottaa kantaa jos on Suomessa oin yksikin epäkohta ennestään, vai mikä ihme on pointtisi?

    Oma mielipiteeni on, että feministit ovat kaksinaamaisia. Voiko naisilta edes ylipäätään odottaa loogisuutta? Menettekö nyt kadulle paljastamaan rintanne muslimeille? Miksi ette?

    Kaikki feministit eivät ole naisia.

    Feministien pääasiallinen viesti naisten itsensäpaljastelun taustalla on se, että naisen keho on naisen omaisuutta. Jos naisen kehon erogeeniset osat ovat näkyvillä ei tarkoita että naiseen saa koskea tai harjoittaa seksuaalista ahdistelua. Tämä ei silti tarkoita että kaikki feministit kannattavat naisten itsensäpaljastelua tai suosittelevat sitä kenellekään. Itse en tajua ollenkaan miksi naisella pitäisi olla oikeus erogeenisten kehon osien paljasteluun julkisilla paikoilla kun miehilläkään ei ole. Minua häiritsee naisten intsensäpaljastelu aivan yhtä paljon kuin miestenkin. Sanna Marinin paljasteluposeerauksen viesti ohi. En ymmärrä mitä hän sillä yritti sanoa.


  • Anonyymi

   Kaapu ja kansallispuku pakko on ehdottomasti poistettava lailla.
   Suomessa ei tarvita variksenpelättimiä eikä tirkistiiliöitä.

  • Anonyymi

   Kyllä sopii femakoiden mielestä Suomeen. Vain perinteinen länsimainen kulttuuri alistaa naista. Muut kulttuurit on hienoja ja muiden kulttuurien naiset ovat aina onnellisia. Varsinkin muhamettilaisuudessa naista osataan arvostaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5068
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1579