Aihe

Koronarokotteen ottajat rokkaavat jatkossa lujempaa

Anonyymi

Salaliittoteoriaväitteiden mukaan koronarokotteeseen on sisällytetty seurantasiru ja salaliittoteoreetikot luulivat löytäneensä tämän salaisen kaavan, mutta tämä paljastuikin särkijäpedaalin kytkentäkaavioksi.

Salaliittoteoreetikkojen keskuudessa leviää kuva kaaviosta, jonka väitetään paljastavan 5G-sirun rakenteen. Todellisuudessa kuva esittää Boss Metal Zone kitarapedaalin kytkentäkaaviota.

Tämä asia paljasta hyvin, että joku hörhö jossakin päin maailmaa väittää jotakin "höpöhöpöä" ja sitten "salaliittouskovaiset" lähtevät mukaan juttuun. Hauskuus tässä oli se, että kaavio paljastui Boss pedaalin kaavioksi. Ehkä rokotteen ottajat sitten rokkaavat jatkossa lujempaa.

Asiasta voi lukea muiden lähteiden lisäksi myötä täältä:
https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/3a902181-f5e8-4296-bfa6-39822f65d436

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tällainenhan vain todistaa kuinka helposti vedätettävissä salaliittouskovaiset ovat.

   Piloillaan joku varmaan pistänyt jakeluun, ja näköjään läpi menee herkkäuskoisille poloisille.

  • Anonyymi

   Mikään väite ei ole niin typerä etteivät salaliittoteoreetikot sitä uskoisi. Ainoa lähdekritiikki heillä on se ettei "tieto" saa olla peräisin asiantuntijalta, oikeasta lehdestä tms. Vain perustelematon huuhaa kelpaa.

  • Anonyymi

   Montako niitä siruja oikein jaetaan, kun sellainen kuulemma tulee myös kausi-rokotteissa, ja eikös se sikapiikkikin sisältänyt siruja?

   Johtuuko väestön keskimääräinen painonnousu siitä sirumäärästä jota kaikki nyt kannamme?

  • Anonyymi

   Hörhöjä on helppo kusettaa. Useasti on porukkaa liittynyt isoon lahkoon ja sitten ovat esim. tehneet joukkoitsemurhan (esimerkiksi Kansan temppeli- ja Heaven's Gate -lahkot). Tällaista on tapahtunut monesti. Vajaaälystä porukkaa riittää tänäkin päivänä. Salaliittouskovaset ovat todennäköisesti vastaavanlaisia tyyppejä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   346
   25230
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14242
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11774
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   111
   8769
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   549
   6031