Rokotus järjestys väärä.

Anonyymi

Korona rokotus pitää kääntää aktiiviseen ryhmään ensin. palvelu ja hoitoalalla olevat, nuoriso ja nuoret aktiiviset ihmisryhmät ,ketkä eniten liikkuvat ja tartuttavatkin! Sitten lasten vanhemmat ,ikäluokasta pikkulasten ja kotona asuvien isompien lasten vanhemmat koska nuoret ja lapsethan sen taudin tuovat vanhempiinsa! MITÄ ihmeen logiikkaa on vanhukset rokottaa ketkä vähiten liikkuvat ja muutenkin passiivisin ryhmä? Myös riskipotilaat joilla erityis sairauksia pitää eka ryhmään. Tämä ei nyt menen oikein.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä rokotus ei estä tartuttavuutta, ei sairastumista. Ensimmäinen rokote antaa vain n.50% suojan sairastua vakavasti. Toisen pitäisi antaa n.95% suojan.

      Nyt ei ole varmaa antaako mitään suojaa uudelle, Etelä-Afrikan ja Britannian muunnokselle.
      Rokotuksella on kiihotettu kansaa.
      Nyt jo WHOkin suosittelee antamaan vain sitä ensimmäistä rokotusta, vaikka toisesta tehosterokotteen saamisesta ei olisi tietoakaan. Itse rokotteen valmistaja sanoo, että tehosterokotus tulee ottaa 3vk:n päästä, muuten ei tehosta tiedetä.

      Kun ei ole minkäänlaista tietoa kuinka laajasti lapset, nuoret, aikuiset.... ovat jo saaneet tartunnan ja ovat jo saaneet immuniteetin. Kuinka vaarallista on antaa jo koronan sairastaneelle rokotus?

      • Anonyymi

        Onko oikein että Ukrainan peltotyöläinen saa rokotteen ennen Suomalaista veronmaksajaa joka rokotteen kustantaa.


    • Anonyymi

      Rokotusjärjestys on oikea,mutta aivan liian hidasvauhtinen.Meillä ollaan taas menossa tilastojen mukaisesti EU:n keskikastiin,tai ainakin siihen tähdätään.Kun meillä saatiin syyskesällä tautitilanne jo liki hallintaan käytiin heti avaamaan rajoja ja rajoituksia jotta saataisiin tautitilanne näyttämään eurooppalaiselta ja sille tasolle.Tulostakin syntyi ja paskat menivät taas houhuihin,kiitos vaan levittäjille ja vähättelijöille.Tautitilanne saadaan hallintaan rokotuksia lisäämällä kuten Israel on tehnyt.Jos maksamme rokotteista enemmän kuten Israel on saatavuuskin näköjään toista luokkaa kuin nyt.Rokotteisiin kannattaa satsata nykyistä enemmän rahaa koska se tulee takuuvarmasti takaisin monessa muodossa.Kiitos vaan edellisten hallitusten kun ajoitte aikaisemmin oman rokotetuotannon alas ja nyt olemme muiden armoilla rokotteiden saannissa.Nyt vasta politikot ovat (osa) ettei kaikkea voi laskea rahassa.Taloudelliseen vastuuseen ne tahot jotka omalta osaltaan levittävät viruksen leviämistä maassamme.Laittakaa yhtä tiukat rajoitukset kuin Britaniassa on jos kerran taas pitää apinoida muita maita tässäkin asiassa.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Rokotusjärjestyksessä pitöisi olla oma ryhmänsä 50-70 vuotiaille. Nyt toimitaan niinkuin korona olisi vaarallinen vain yli 70-vuotiaille.

      Todellisuudessa vakavaa muotoa sairastavien määrä lisääntyy iän mukana, kuten tehohoidossa olevien ikäjakauma osoittaa. Tämän on tuonut esiin myös HUSin Lasse Lehtonen kritisoidessaan rokotusjärjestystä juuri tältä osin.

      • Anonyymi

        Kiuru vastustaa kaikkea. Siksi asiat eivät etene.


      • Anonyymi

        Korona on vaarallisin yli 70-vuotiaille, jotka kuolevat, kun eivät kestä hengityskone- ym. rankkoja hoitoja.

        Vanhusten luona on hoivakodeissa hoitajia, jotka täytyykin ensin rokottaa.
        Lapset ja nuoret, joilla on hyvä immuniteetti ja ovat usein oireettomia taudin kantajia ja levittäjiä, pysykööt poissa tartuttamasta ikäihmisiä.

        Ruotsissa heti alkuunsa kuoli puolet palvelutalojen asukkaista, mitä Ruotsin pääministerikin pyysi myöhemmin anteeksi.
        Ruotsissa on pandemia-laki vasta nyt, vuosi liian myöhään otettu käyttöön, kun ilmaantuvuusluku siellä on jo 925,1 ja nousussa.
        Suomessa ilmaantuvuusluku on 65,2 ja laskusuunnassa.
        (Ilmaantuvuusluku on tartuntojen määrä 14 vrk:n aikana 100 000 asukasta kohden).

        Lopettakaa nyt täysin turha korona-räksytys milloin mistäkin. Suomen hallitus ja viranomaiset ovat toimineet hienosti asiantuntijoita kuullen. Poliittisia irtopisteitä räksytys ei oppositiolle tuo.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe