Aihe

Jeesuksen piti kärsiä!

Anonyymi

”Mutta Jumalan avulla, jota olen saanut tähän päivään asti, minä seison ja todistan sekä pienille että suurille, enkä puhu mitään muuta, kuin minkä profeetat ja Mooses ovat sanoneet tulevan tapahtumaan,
että nimittäin Kristuksen piti kärsimän ja kuolleitten ylösnousemuksen esikoisena julistaman valkeutta sekä tälle kansalle että pakanoille."
Ap t 26:22,23

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos ei Jeesus olisi tullut ja kärsinyt puolestamme, ei meillä olisi mitään mahdollisuutta pelastua.

  • Anonyymi

   Jos tarina jessestä olisi totta niin hän ei olisi syntiä koskaan tehnyt mikä on nyky ihmiselle täysin mahdotonta.

   • Anonyymi

    Mutta se on totta, että Jeesus eli täysin synnittömästi ja siksi hän kykeni sovittamaan meidät.


  • Anonyymi

   Jeesus hirtettii. Kuolema on nopea,, ei kärsinyt hön.

  • Anonyymi

   Kun jumala on kaikkivaltias ja kaikkivoipa. Miksi hän keksi noin älyttömän keinon pelastaa ihmiskunta? Panna ainoa poikansa kärsimään ristille, ajatelkaa nyt vähän???
   Ainakin minun tyhmän päähäni se ei mene.

   • Anonyymi

    ihmisethän hänet sinne laittoi (kertoman mukaisesti), ja syy sille miksi ihmiset hänet sinne laittoivat oli se etteivät he jessen sanoin "ymmärtäneet mitä tekivät", koska ilmeisesti eivät halunneet kuulla totuutta.


  • Anonyymi

   Toisten, esimerkiski Paavalin tekstien käyttäjät uskovat laittomuuden herroihin, Saatanaan ja Barjeesukseen ja se on uskominen on Lailla suojattu oikeus mutta Kaikkivaltiaiaden Jumalan ja Jeesuksen Nimeen niiden käyttäminen on eksytystä mm uskonnollosissa tilaisuuksissa kirkoissa jne.
   Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
   24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
   ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
   24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
   24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
   25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

   Tässä raamatullinen totuus kristittyjen laittomuuden herroista:
   https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
   "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

   Jos joku on eri mieltä niin todistakoon raamatun UT:n kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen tai/ja Kaikkivaltiaan Jumalan antalla tiedolla, käskyllä tai luvalla tappaa ja tapattaa syyttömiä lapsia pakanalliseti kristittyjen noitarovioilla:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
   "Noitavainot nykyaikana
   Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

   Ellei todistaminen onnistu, niin tunnette todelliset herranne.

   • Anonyymi

    Jaaha...


  • Anonyymi

   ”Mutta näin on Jumala täyttänyt sen, minkä hän oli edeltä ilmoittanut kaikkien profeettain suun kautta, että nimittäin hänen Voideltunsa piti kärsimän.”
   Ap t 3:18

  • Anonyymi

   Nykyisenä nettiaikana taitaa kadota olemattomiin.

  • Anonyymi

   Jeesus "kärsi" niitä sikoja niin että ne mieluummin juoksivat jyrkänteeltä mereen, sanoo pyhä kirja.

  • Anonyymi

   Kirkko on tehnyt Kristinuskosta pelon uskonnon.
   Todellisuudessa Jeesus ja Maria Magdaleena tulivat saarnaamaan Kristus-tietoisuutta.
   Rakkautta, myötätuntoa ja toisten hyväksymistä.

  • Anonyymi

   Tuo jonkun Jeesuksen kärsiminen ja kuolema muka ihmisten syntien vuoksi on irvokkain liikeidea ja syy toisten ihmisten orjuuttamiseen. Mielipuolten touhuja.

  • Anonyymi

   Jeesus kärsi sikoja niin innolla että ne lopulta mieluummin pakenivat jyrkänteeltä mereen..... ainakin raamatun mukaan.

  • Anonyymi

   Jos tarina jeesuksesta olidi totta niin voitaisiin sanoa että hän oli erittäin taitava agitaattori ja propagandan levittäjä. Siitä kertoo sekin että maailmalla on vielä paljon höynäytettyjä ihmisiä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   426
   4993
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   120
   1960