Aihe

Youtube Bannas yhden britannian suurista radiokanavista (talkradio)

Anonyymi

Ei saa kuulemma edes keskustella siitä saako mediassa keskustella lockdownista.

Melkoisen mediaryöpytyksen jälkeen palauttivat.

https://www.independent.co.uk/news/long_reads/science-and-technology/youtube-ban-talkradio-coronavirus-fake-news-b1782946.html

Tuo on siis paljon youtuben omaa lausuntoa. Eivät bännineet offending contenttia vaan koko kanavan suoraa. Ja covid misinformation oli ilmeisesti keskustelua lockdownista ja siitä että saako sen tarpeellisuudesta edes keskustella.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletteko niin naiiveja, että kuvittelette Mark Zuckerbergin, Kevin Systromin, Mike Kriegerin ja Jack Dorsey pystyvän sulkemaan maailman mahtavimman viran eli USA:n presidentin sulkutilaan? Sensuroimaan USA:n presidentin tiedottamisen?
   Siis nämä nöösipojat?

   USA:n presidenttiä ei voi sensuroida USA:ssa ilman poliittista tukea demokraattiselta ja republikaaniselta puolueelta. Kyseessä on vallankaappaus mutta kenen hyväksi ja miksi?

   USA:n Artikla 230 mukaisesti, Facebook, Ingstram ja Twitter ovat alustan tarjoajia, eivätkö moderaattoreita eli eivät vastaa sisällöstä, eivätkä puutu siihen. Nyt kuitenkin niin tehdään.
   Artikla 230 (laki) tarkoituksena on suojata ilmaista ilmaisun vapautta Internetissä, suojaamalla Internet-yhtiöt vastuusta käyttäjiensä (esim. Facebook, Ingstram, Twitter) alustalleen julkaisemasta sisällöstä.

   Suomeksi sanottuna saat julkaista mitä vain palveluntarjoajan alustalla ja palvelun tarjoaja ei moderoi sisältöä, koska palveluntarjoaja (esim. Facebook, Ingstram, Twitter) ei ole vastuussa sisällöstä.
   Tätä sanotaan USA:ssa sananvapaudeksi.

   Toistaalta, jos Mark Zuckerbergin, Kevin Systromin, Mike Kriegerin ja Jack Dorsey pystyvät sensuroimaan USA:n presidenttiä, niin sama sensurointi voidaan kohdistaa esim. EU:n johtoon, Suomen presidentti Sauli Niinistöön tai sinuun, joka luet tätä tekstiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11370
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   148
   8167
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   6570
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3783
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   166
   2573