Aihe

Juristi Niinistö nähnyt, kuinka syvästi loukkaantuneita amerikkalaiset ovat

Anonyymi

Salossa vuosikausia käräjöitä istunut juristi Sauli Niinistö vaikuttaa olevan huomattavan pahasti pihalla siitä, millaisia amerikkalaisen äänestäjän tunnot ovat. Ei lainkaan tunnista sitä, kuinka syvän epäoikeudenmukaiseksi miljoonat äänestäjät kokevat sotkuiset vaalit.

"–Joka hetki tuo nyt Washingtonista uutta mahdotonta:
meneillään on uskomaton demokratian painajainen."
https://yle.fi/uutiset/3-11726051

Presidentti Niinistö ei muka lainkaan haistanut sitä, että Trumpin kannattajat tuntevat oikeasti, ja lukuisten todisteiden valossa myös oikeutetusti tulleensa petetyiksi? Noiden äänestäjien mielestä demokratian tila on painajaismainen. Ja varsinkaan amerikkalainen oikeuslaitos ei toimi lähellekään niin kuin sen demokratiassa pitäisi toimia.

Myöskään maan lehdistö ei toimi edes lähellekään puolueettomana uutisoijana, niin kuin sen pitäisi läntisissä maissa toimia.

Ainoatakaan vaalien vilpillisyydestä nostettua kannetta ei ole saatu oikeuslaitoksessa menemään edes niin pitkälle, että todisteita olisi katsottu tai todistajia olisi kuultu. Kaikki on torpattu heti kättelyssä.

Nyt on ensimmäinen kuolonuhrikin jo tullut. Pullon henki on korkattu ulos. Enää jää nähtäväksi jatketaanko asian käräjöimistä sivistyneesti oikeussalissa vai alkaako barrikadien taakse järjestäytyä joukkioita.
Jos tilanne rauhoittuu muutamaksi päiväksi, se ei takaa että helmikuussa ja ensi kesänä olisi pysyvää rauhaa ja rauhallisuutta myös.

9

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Republikaanit eivät luota siihen, että oikeuslaitos olisi tehnyt edes likimain tyydyttävästi oikeuslaitokselle kuuluvaa tehtävää. Syntynyttä sotkua ei ole yritettykään selvitellä oikeuslaitoksen keinoin. Tuhansista valaehtoisista lausunnoista huolimatta ne on torpattu kaikki heti. Kuulematta ja tutkimatta, suoralta kädeltä.
   Kun luottamus oikeuslaitokseen menee, romahtaa yhteiskunnassa kaikki.

   • Anonyymi

    Hyvä, jotta se oikeuslaitos toimii Venäjällä objektiivisesti toisin kuin Amerikassa.


   • Anonyymi

    Tuoltahan se vaikuttaa.
    Enpä ole huomannut että Suomessa valta(valhe)media olisi edes maininnut noita todisteina vaalivilpistä esitettyjä asioita, saati pyrkinyt ottamaan selvää siitä mistä on kysymys ja pitävätkö väitteet paikkansa. Jauhetaan vain sitä että väitteet ovat perättömiä, vähän samaan tapaan kuin jotkut jauhavat sukupuolten moninaisuudesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuoltahan se vaikuttaa.
    Enpä ole huomannut että Suomessa valta(valhe)media olisi edes maininnut noita todisteina vaalivilpistä esitettyjä asioita, saati pyrkinyt ottamaan selvää siitä mistä on kysymys ja pitävätkö väitteet paikkansa. Jauhetaan vain sitä että väitteet ovat perättömiä, vähän samaan tapaan kuin jotkut jauhavat sukupuolten moninaisuudesta.

    "Tuoltahan se vaikuttaa jne"
    Tarkoitettu siis kommentiksi klo 2.57 kommenttiin.
    On tullut kyllä mieleen että USAssakin oikeuslaitos toimii 'objektiivisesti' kuin Venäjällä, vaikka niinhän ne taitavat 'tarvittaessa' toimia kaikkialla — ole vain osallisena ulkomaalaisena liikenneonnettomuudessa jossakin 'kehittyvässä' maassa, niin voit jo etukäteen hyvin todennäköisesti arvailla kuka on syyllinen, siis oikeuden mielestä.


  • Anonyymi

   Eikö Sale näe, kuinka amerikan persut lietsovat sotaa?

  • Anonyymi

   He ovat pettyneitä vaalin tulokseen ja siksi esittävät perusteettomia vaalivilppisalaliittoteorioita. Trump hävinnyt 62 juttua oikeudessa. Myös Trumpin nimittämät tuomarit todenneet että todisteita vilpistä ei ole, samoin republikaanivaalivirkailijat.

   • Anonyymi

    Ja Trump edellyttää, että hänen nimittämänsä tuomarit rikkovat tuomarin valaansa ja tekevät Trumpille laittomia palveluksia. Banana Republic meininkiä.
    Joka vielä tukee Trumpia kannattaa diktatuuria. Käsittämätöntä että Suomestakin tällaisia vielä löytyy.


  • Anonyymi

   "Ainoatakaan vaalien vilpillisyydestä nostettua kannetta ei ole saatu oikeuslaitoksessa menemään edes niin pitkälle, että todisteita olisi katsottu tai todistajia olisi kuultu. Kaikki on torpattu heti kättelyssä."

   Johtuisikohan tämä siitä, että jos esität vääriksi tietämiäsi todisteita oikeudessa tai valehtelet valan alla oikeudessa, joudut vuosiksi vankeuteen. Trumpin omat asianajajat myöntävät oikeudessa, että ei ole todisteita oikeasti, he haluavat säilyttää vapautensa :)

   Oikeuden ulkopuolellahan he saavat kertoa 'todisteista', siitä ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen. Mutta oikeussalissa pitää pysyä totuudessa.

  • Anonyymi

   > Eikö Sale näe, kuinka amerikan persut lietsovat sotaa?

   Sisällissodat eivät syty pelkällä lietsomisella, ei se niin toimi, kaikkihan niitä lietsoisi jos se niin helppoa olisi.
   Jokin kansanryhmä tuntee tulleensa yli kävellyksi tai kohdelluksi epäreilusti. Siitähän ne sisällissodat joka puolella maailmaa syttyvät.

   Edellinen sisällissota syttyi, kun nykyisten Demokraattien esi-isät eteläisissä osavaltioissa halusivat säilyttää plantaaseillaan orjuuden. Pohjoisten osavaltioiden Republikaanit sen sijaan kannattivat orjuuden lopettamista.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   473
   5624
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   93
   5376
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   5057
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4615
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   3388