Juristi Niinistö nähnyt, kuinka syvästi loukkaantuneita amerikkalaiset ovat

Anonyymi

Salossa vuosikausia käräjöitä istunut juristi Sauli Niinistö vaikuttaa olevan huomattavan pahasti pihalla siitä, millaisia amerikkalaisen äänestäjän tunnot ovat. Ei lainkaan tunnista sitä, kuinka syvän epäoikeudenmukaiseksi miljoonat äänestäjät kokevat sotkuiset vaalit.

"–Joka hetki tuo nyt Washingtonista uutta mahdotonta:
meneillään on uskomaton demokratian painajainen."
https://yle.fi/uutiset/3-11726051

Presidentti Niinistö ei muka lainkaan haistanut sitä, että Trumpin kannattajat tuntevat oikeasti, ja lukuisten todisteiden valossa myös oikeutetusti tulleensa petetyiksi? Noiden äänestäjien mielestä demokratian tila on painajaismainen. Ja varsinkaan amerikkalainen oikeuslaitos ei toimi lähellekään niin kuin sen demokratiassa pitäisi toimia.

Myöskään maan lehdistö ei toimi edes lähellekään puolueettomana uutisoijana, niin kuin sen pitäisi läntisissä maissa toimia.

Ainoatakaan vaalien vilpillisyydestä nostettua kannetta ei ole saatu oikeuslaitoksessa menemään edes niin pitkälle, että todisteita olisi katsottu tai todistajia olisi kuultu. Kaikki on torpattu heti kättelyssä.

Nyt on ensimmäinen kuolonuhrikin jo tullut. Pullon henki on korkattu ulos. Enää jää nähtäväksi jatketaanko asian käräjöimistä sivistyneesti oikeussalissa vai alkaako barrikadien taakse järjestäytyä joukkioita.
Jos tilanne rauhoittuu muutamaksi päiväksi, se ei takaa että helmikuussa ja ensi kesänä olisi pysyvää rauhaa ja rauhallisuutta myös.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Republikaanit eivät luota siihen, että oikeuslaitos olisi tehnyt edes likimain tyydyttävästi oikeuslaitokselle kuuluvaa tehtävää. Syntynyttä sotkua ei ole yritettykään selvitellä oikeuslaitoksen keinoin. Tuhansista valaehtoisista lausunnoista huolimatta ne on torpattu kaikki heti. Kuulematta ja tutkimatta, suoralta kädeltä.
      Kun luottamus oikeuslaitokseen menee, romahtaa yhteiskunnassa kaikki.

      • Anonyymi

        Hyvä, jotta se oikeuslaitos toimii Venäjällä objektiivisesti toisin kuin Amerikassa.


      • Anonyymi

        Tuoltahan se vaikuttaa.
        Enpä ole huomannut että Suomessa valta(valhe)media olisi edes maininnut noita todisteina vaalivilpistä esitettyjä asioita, saati pyrkinyt ottamaan selvää siitä mistä on kysymys ja pitävätkö väitteet paikkansa. Jauhetaan vain sitä että väitteet ovat perättömiä, vähän samaan tapaan kuin jotkut jauhavat sukupuolten moninaisuudesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuoltahan se vaikuttaa.
        Enpä ole huomannut että Suomessa valta(valhe)media olisi edes maininnut noita todisteina vaalivilpistä esitettyjä asioita, saati pyrkinyt ottamaan selvää siitä mistä on kysymys ja pitävätkö väitteet paikkansa. Jauhetaan vain sitä että väitteet ovat perättömiä, vähän samaan tapaan kuin jotkut jauhavat sukupuolten moninaisuudesta.

        "Tuoltahan se vaikuttaa jne"
        Tarkoitettu siis kommentiksi klo 2.57 kommenttiin.
        On tullut kyllä mieleen että USAssakin oikeuslaitos toimii 'objektiivisesti' kuin Venäjällä, vaikka niinhän ne taitavat 'tarvittaessa' toimia kaikkialla — ole vain osallisena ulkomaalaisena liikenneonnettomuudessa jossakin 'kehittyvässä' maassa, niin voit jo etukäteen hyvin todennäköisesti arvailla kuka on syyllinen, siis oikeuden mielestä.


    • Anonyymi

      Eikö Sale näe, kuinka amerikan persut lietsovat sotaa?

    • Anonyymi

      He ovat pettyneitä vaalin tulokseen ja siksi esittävät perusteettomia vaalivilppisalaliittoteorioita. Trump hävinnyt 62 juttua oikeudessa. Myös Trumpin nimittämät tuomarit todenneet että todisteita vilpistä ei ole, samoin republikaanivaalivirkailijat.

      • Anonyymi

        Ja Trump edellyttää, että hänen nimittämänsä tuomarit rikkovat tuomarin valaansa ja tekevät Trumpille laittomia palveluksia. Banana Republic meininkiä.
        Joka vielä tukee Trumpia kannattaa diktatuuria. Käsittämätöntä että Suomestakin tällaisia vielä löytyy.


    • Anonyymi

      "Ainoatakaan vaalien vilpillisyydestä nostettua kannetta ei ole saatu oikeuslaitoksessa menemään edes niin pitkälle, että todisteita olisi katsottu tai todistajia olisi kuultu. Kaikki on torpattu heti kättelyssä."

      Johtuisikohan tämä siitä, että jos esität vääriksi tietämiäsi todisteita oikeudessa tai valehtelet valan alla oikeudessa, joudut vuosiksi vankeuteen. Trumpin omat asianajajat myöntävät oikeudessa, että ei ole todisteita oikeasti, he haluavat säilyttää vapautensa :)

      Oikeuden ulkopuolellahan he saavat kertoa 'todisteista', siitä ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen. Mutta oikeussalissa pitää pysyä totuudessa.

    • Anonyymi

      > Eikö Sale näe, kuinka amerikan persut lietsovat sotaa?

      Sisällissodat eivät syty pelkällä lietsomisella, ei se niin toimi, kaikkihan niitä lietsoisi jos se niin helppoa olisi.
      Jokin kansanryhmä tuntee tulleensa yli kävellyksi tai kohdelluksi epäreilusti. Siitähän ne sisällissodat joka puolella maailmaa syttyvät.

      Edellinen sisällissota syttyi, kun nykyisten Demokraattien esi-isät eteläisissä osavaltioissa halusivat säilyttää plantaaseillaan orjuuden. Pohjoisten osavaltioiden Republikaanit sen sijaan kannattivat orjuuden lopettamista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      307
      3441
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1639
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1270
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1171
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      173
      1093
    Aihe