Aihe

Valkoinen roskaväki riehumassa

Anonyymi

BLM-liike on ollut mustien ostoskeskusliike, mutta nyt USA:ssa Trump sai valkoisen roskaväen mobilisoitua kongressirakennuksen tarkastukseen. Eipä olisi uskonut.

Vaan jos sitten katsoo Trumpin saamaa äänimäärä viime presidentinvaaleissa yhdessä tämän roskaväen marssin kanssa, niin siitä herää ajatus, että USA:ssa täytyy ollla iso joukko juuri valkoihoisia ihmisiä, joilla menee huonommin kuin aiemmin on mennyt. Saako Biden korjattua tätä tilannetta? Tuskin.

Jotakin koko maailman kehityksestä kertoo sekin, että nyt korona-aikakaudella maailman kymmenen rikkainta ihmistä rikastui enemmän kuin juuri koskaan. Siis raha on keskittynyt ääri-rikkaille ja iso osa keskiluokastakin on köyhtynyt joissakin maissa ainakin, jos ei enemmistössä maista. Tämähän ei heti näy keskiarvoistetuista BKT-tilastoista.

Perussuomalaisena toivon, että saamme Suomessa asiat parempaan kuntoon, ennen kuin Suomi on yhtä monikulttuurinen kuin USA. Minua ei haittaa, vaikka sen kuntoonlaiton tekisivät vassarit ja kokoomus yhdessä, kunhan ihmisten tulevaisuuden näkymät olisivat toiveikkaat lähes kaikilla.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

    "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
    Maailman menoa
    99
    4505