Aihe

Kreikka-miljardien takaisinmaksu?

Anonyymi

Vieläkö joku uskoo Urpilaisen Kreikka-miljardien takaisinmaksuun? Urpilainen valtakunnanoikeuteen!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyse on politiikasta. Takaisinmaksu voi tapahtua näenäisesti muttei oikeasti.

  • Anonyymi

   Vesa Vihreälä lupasi antaa velat anteeksi , Saksa saa 1000 miljardia velkoja anteeksi. Koska Virolla ei ole velkaa sille maksetaan rahaa tilille koska ei ole anteeksiannettavaa.
   Näin toimii länsimainen markkinatalous nerokkaasti.

   • Anonyymi

    Paljonko Viro saa rahaa koska sillä on niin vähän velkaa?
    Paljonko Suomi saa velkojaan anteeksi ja kelle on nuo velkarahat Suomessa jaettu?
    Jos tuo Vihreälän lupaus toteutuu on pieni osa kansasta saanut 150 miljardia ilmaista rahaa.


  • Anonyymi

   Suomi on nyt ja aina maksajan roolissa vaikka meillä ei edes markkinat kuluttajan eduksi toimikkaan kuten aikoinaan luvattiin , no joo korot on alhaiset joilla AINA perustellaan mutta taitaa nykypäivänä olla muitakin konsteja , tyhmä kansa maksaa ja valtaa pitävät hyötyvät eniten , eu , pettymyksestä seuraavaan.......

  • Anonyymi

   Vitut ne ikinä niitä maksa , kuten ei mikään muukaan etelä-euroopan huijari valtio , Suomen hallitus elää harhoissaan jos tälläista kuvittelevat , kuitenkin tunkevat sinne lisää velalla otettuja miljardeja , hullua touhua .

  • Anonyymi

   EU nyt vaan se kaikkein pyhin jota vastaan ei sovi niskuroida, leipäjonot kasvaa mutta oikeusvaltio periaatteeseen ja eliitin arvopohjan mukaan köyhien suomalaisten kuulukin kerjätä ravintonsa.
   Tulonsiirtoja on tehtävä kevyemmänverotuksen maihin, olisi kohtuutonta rasisimia,polulismia, nationalismia ja natsismia korkeammastaverotuksesta nauttivilta suomalaisilta.
   Suomen ja Venäjän välillä on pitkä EU:n ulkoraja, suomalaisten verovaroilla ylläpidetään rajavalvontaa. Huolimatta ettei EU osallistu rajavalvonnan kustannuksiin, Tuppuraisen mielestä tästä "turvallisuudesta" kannattaa maksaa EU:lle.

  • Anonyymi

   8000 000 000 eur on aika HELEVETIN PALJON KORKOO TULEE
   OLIS SDP LLE VAALIRAHHOO SIINÄ

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10280
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   94
   3687