Aihe

Rukouksella on voimaa...

Anonyymi

Tapahtumat USA:ssa osoittavat sen.
Tässä nähdään miten rukouksen voima voi kanavoitua?

Saisitte olla hieman varovaisempia rukousten suhteen.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi? Minä rukoilin päästä meidät pahasta. Eiköhän siitä nyt päästä.:)

  • Anonyymi

   Rukoukset eivät vaikuta yhtään mihinkään. Kaikki tapahtuu tai jää tapahtumassa maailmassa riippumatta siitä rukoillaanko Jumalaa vai ei. Tämä on osoitus siitä, että joko Jumalaa ei ole olemassa tai sitten hän ei puutu millään tavalla ihmisten elämään tai maailman tapahtumiin.

   Uskovaiset näkevät Jumalan johdatusta ja rukousvastauksia asioissa, joissa sitä ei ole. Kaikki tapahtumat voidaan selittää luonnollisista syistä johtuviksi. Ne mahtuvat satunnaisuuden rajojen sisään ja toteutuvat tietyllä todennäköisyydellä sattumalta ja luonnonlakien vaikutuksesta. Mitään yliluonnollista ei ole voitu todistaa olevan olemassa, kun todisteeksi hyväksytään vain objektiiviset havainnot ja ne pitää voida todistaa tieteellisen menetelmän avulla.

   "Todisteet Jumalasta ja jumalista ja enkeleistä" ovat aina subjektiivisia kokemuksia. Ne voidaan selittää psyykkisistä harhoista johtuviksi, aivojen sähkökemiallisina reaktioina, luonnonilmiöiksi tai sitten ne ovat huijausta, joilla rahanhimoiset ja ahneet petkuttajat saavat itselleen rahaa ja osa jopa rikastuu. Hyväsuskoisia kristittyjä on helppoa vetää höplästä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   377
   4662
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   3607
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2021
  4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   30
   2010